Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

13 december aanstaande start het tweede seizoen van Lilyhammer exclusief op Netflix in Nederland

Datum: 25/11/2013 | Reacties uitgeschakeld voor 13 december aanstaande start het tweede seizoen van Lilyhammer exclusief op Netflix in Nederland

Lilyhammer 2 op NetflixNetflix start het tweede seizoen van de Original-serie Lilyhammer met Steven Van Zandt (The Sopranos, E Street Band) op vrijdag 13 december om 9.00 uur. De acht afleveringen van één uur gaan over een man die tegen de maffia getuigt en in Lillehammer (Noorwegen) wordt ondergebracht via het getuigenbeschermingsprogramma. Lilyhammer seizoen 2 kan door Netflix-leden na de launch worden gestreamd in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Denemarken, als ook in de VS, Canada en in Latijns-Amerika.

“In het tweede seizoen van Lilyhammer zien we een nog betere, magnifieke, Steven Van Zandt in zijn rol als slechterik,” aldus Ted Sarandos, Chief Content Officer van Netflix. “Het maakt niet uit of je het eerste seizoen al hebt gezien of nu voor het eerst kijkt: Lilyhammer is een maffiaserie als geen ander.”

In Lilyhammer wordt ex-gangster Frank “The Fixer” Tagliano (Van Zandt) gevolgd terwijl hij wordt opgenomen in het Amerikaanse getuigenbeschermingsprogramma: hij moet de harde straten van New York verruilen voor de ijzige fjorden van Noorwegen om een nieuw leven op te bouwen tussen de inwoners van Lillehammer. Seizoen twee gaat verder met Frank die onder de schuilnaam Johnny Henriksen een succesvolle nachtclub heeft opgebouwd en twee kinderen heeft. Alsof het nog niet lastig genoeg is om als vader ook nog een criminele organisatie te leiden, komt alles wat belangrijk is voor Frank in gevaar wanneer zijn voormalige maffiapartners ontdekken dat hij nog in leven is.
Comments are closed.