Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

4K Ultra HD films en series op Netflix NL

Datum: 06/02/2014 | 1 reactie

4K Ultra HD Netflix Nederland4K Ultra HD is op komst, en sommige films en series zijn al klaar voor streaming in 4K op Netflix NL vanaf jouw TV. Om je te helpen beschikbare content in 4K Ultra HD te vinden, hebben wij hier een overzicht voor je.

Deze post zal continue geupdate worden, wanneer nieuwe 4K content wordt toegevoegd. We sorteren de content in twee groepen, momenteel beschikbaar in 4K en verwachte (op basis van officiele aankondigingen van Netflix).

Beschikbare films en series in 4K Ultra HD op Netflix:

Moving Art - OceansMoving Art: Oceans
Ga mee op reis met de filmmaker Louie Schwartzberg die dit keer de dieptes van de oceaan opzoekt voor ongekende beelden.

 

Moving Art - ForestsMoving Art: Forests
Kijkers zullen versteld staan van deze gigantische oerbomen in deze film van Louie Schwartzberg over de Redwood Coast en Olympic National Park.

 

Moving Art - FlowersMoving Art: Flowers
De filmmaker Louie Schwartzberg betovert zijn kijkers met deze elegante bloemen die tot leven komen in verbazingwekkende time-lapse fotografie.

 

Moving Art - DesertsMoving Art: Deserts
De filmmaker Louie Schwartzberg neemt kijkers mee naar de mooie Four Corners-regio van Amerika, waar de sterren even helder zijn als de zon overdag.

 

Verwachte releases in 4K Ultra HD op Netflix:

 

house of cards netflixHouse of Cards – Season 1 (4K – Feb. 14, 2014)
Francis Underwood, een meedogenloos congreslid, doet er alles aan om aan de macht te komen in deze heilloze politieke dramaserie.

 

House of Cards Season 2House of Cards – Season 2 (4K – Feb. 14, 2014)
Seizoen 2 begint op 14 februari.

 

 

Als jij een 4K TV hebt en weet van beschikbare content die hier wordt vermeld, plaats dan een reactie en laat het ons weten.
1 reactie voor 4K Ultra HD films en series op Netflix NL

  1. mielcouvee - 21:51, 27-03-2014:

    heb een samsung smart 4kUHD ben benieuwd