Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Alleen op Netflix: BoJack Horseman, een verhaal van angst, afschuw en dieren, vanaf medio 2014

Datum: 11/12/2013 | Reacties uitgeschakeld voor Alleen op Netflix: BoJack Horseman, een verhaal van angst, afschuw en dieren, vanaf medio 2014

BojackBoJack Horseman, een verhaal vol zwarte humor over een tv-paard dat helemaal aan de grond zit, is vanaf midden 2014 exclusief in alle Netflix-regio’s te zien. De twaalf afleveringen van deze Netflix originele serie zijn gemaakt door Raphael Bob-Waksberg en geproduceerd door Tornante Company van Michael Eisner.

BoJack (Will Arnett), de legendarische ster uit de populaire familiecomedy Horsin’ Around uit de jaren negentig, probeert zijn weg te vinden in een leven dat bestaat uit zelfwalging, whisky en mislukte relaties. Met behulp van zijn sidekick, een man die Todd (Aaron Paul) heet, en zijn agent en ex-geliefde, de kat Princess Caroline (Amy Sedaris), is BoJack vastbesloten om een comeback maken in de wereld van entertainment.

“BoJack Horseman zit vol grove humor, met een unieke kijk op wat er kan gebeuren na de roem van een popster,” aldus Ted Sarandos, Chief Content Officer van Netflix. “Raphael heeft verbazingwekkende personages verzameld die zijn ingesproken door enkele van ‘s werelds beste komieken en acteurs. We vinden het fantastisch dat we samen met Michael Eisner BoJack exclusief beschikbaar kunnen maken voor Netflix-leden wereldwijd.”

“We vinden het fantastisch dat we BoJack’s humor naar Netflix kunnen brengen, een van ’s werelds meest onderscheidende en opwindende distributiekanalen in entertainment,” aldus Michael Eisner. “We zijn erg trots dat we de eerste Netflix originele geanimeerde serie voor volwassenen produceren.”

BoJack Horseman, met Will Arnett (Arrested Development, Despicable Me), Aaron Paul (Breaking Bad) en Amy Sedaris (Strangers With Candy), is gemaakt door Raphael Bob-Waksberg en geproduceerd door Michael Eisner’s Tornante Company. Uitvoerend producenten zijn Raphael Bob-Waksberg, Steven A. Cohen en Noel Bright. Arnett en Paul zijn ook uitvoerend producent. BoJack is ontworpen door grafisch tekenares Lisa Hanawalt en geanimeerd door Shadow Machine uit LA.
Comments are closed.