Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Bekijk nu de muzikale teaser voor ‘Better Call Saul’

Datum: 31/10/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Bekijk nu de muzikale teaser voor ‘Better Call Saul’

Better Call Saul‘Breaking Bad’ fans wachten in spanning op de langverwachte spin-off serie ‘Better Call Saul’. De serie is gebaseerd op de advocaat Saul Goodman van ‘Breaking Bad’ en krijgt een exclusieve première op Netflix wereldwijd in Februari 2015.

Het intro-nummer voor de serie is geschreven en nu online beschikbaar. De muziek clip bevat scenes van de serie die nog niet eerder zijn getoond. Het nummer heet ‘Better Call Saul’ en wordt gezongen door Junior Brown. De tekst van het nummer is geschreven door de makers van de serie Vince Gilligan en Peter Gould. Bekijk de muziek video hieronder.

Eerder is er al een teaser trailer uitgebracht door Enterprise AMC, maar dit is de eerste keer dat een langere clip beschikbaar is voor het publiek.

In ‘Better Call Saul’ speelt Bob Odenkirk de rol van de advocaat Saul Goodman. De serie is gebaseerd op het leven van Saul in de jaren voordat hij de scheikunde leraar Walter White ontmoette.

De serie zal vanaf februari 2015 beschikbaar zijn voor streaming bij Netflix, enkele dagen na de TV première in de VS. Netflix heeft de exclusieve streamingsrechten tot de serie verkregen, voor zowel seizoen 1 als seizoen 2. Het tweede seizoen zal naar alle waarschijnlijkheid in 2016 in première gaan.

Bekijk de clip voor ‘Better Call Saul’ hier.

 

 
Comments are closed.