Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Bekijk ‘The Mentalist’ en ‘Homeland’ op Netflix

Datum: 11/12/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Bekijk ‘The Mentalist’ en ‘Homeland’ op Netflix

Deze maand zijn er twee top series toegevoegd aan de streamingsdienst Netflix.  De succesvolle series ‘The Mentalist’ en ‘Homeland’ zijn nu beschikbaar op Netflix Nederland.

The mentalistThe Mentalist

Patrick Jane (Simon Baker) is ‘the mentalist’. Als onafhankelijke consulent adviseert hij het California Bureau of Investigation (CBI). Jane heeft de opmerkelijke gave om misdaden op te lossen met zijn messcherpe observatievaardigheden. Hij houdt zich niet aan de protocollen en werkte voorheen als bekend medium bij de televisie, maar ondanks alles wordt hij gewaardeerd door zijn collega’s.

Maar Jane heeft zijn eigen motief om voor de CBI te gaan werken. Vijf jaar voor het begin van de serie zijn Jane’s vrouw en dochter vermoord. Hij voelt zich schuldig  over wat er is gebeurt en lijd aan hoofdpijnen en slapeloosheid. Patrick is vastberaden de moordenaar van zijn gezin te pakken.

Alle zes seizoenen van deze misdaadserie zijn nu beschikbaar op Netflix.

Homeland

De eerste twee seizoenen van de  Amerikaanse ‘Homeland’ waren al beschikbaar op Netflix. En sinds enkele dagen is het derde seizoen toegevoegd. Carrie Mathison (Claire Danes) is een CIA-agente die ervan overtuigd is dat Nicholas Brody, een Amerikaanse marinier die acht jaar lang krijgsgevangene is geweest van de Al-Qaida, een spion is voor de Al Qaida.

Maar niemand binnen de CIA deelt Carrie’s wantrouwen. En de enigste persoon binnen de CIA die Carrie kan vertrouwen is Saul Berenson. Samen proberen zij een terroristische aanslag op Amerikaanse grondgebied te voorkomen.

Bekijk nu de eerste drie seizoenen op Netflix Nederland.

 
Comments are closed.