Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

‘Better Call Saul’ trailer en release datum

Datum: 27/01/2015 | 1 reactie

Better Call Saul 1Vandaag maakte Netflix de data bekend waarop de nieuwe Netflix-Original serie, van de makers van ‘Breaking Bad’ te zien is. De eerste aflevering van de langverwachte serie ‘Better Call Saul’ wordt exclusief uitgezonden op maandag 9 februari 2015. De volgende aflevering zal meteen de dag erna, 10 februari, beschikbaar zijn voor streaming. Daarna wordt elke dinsdag om 8.00 uur een nieuwe aflevering van de serie toegevoegd aan Netflix. In totaal zijn er tien afleveringen van een uur. Alle afleveringen zijn, zoals we bij Netflix Nederland gewend zijn, Nederlands ondertiteld.

De echte ‘Breaking Bad’ fan mag deze nieuwe spin-off zeker niet missen. ‘Better Call Saul’ is een dramaserie met komische elementen a la ‘Breaking Bad’, die draait om de advocaat Saul Goodman in de tijd voordat hij Walter White leerde kennen. Saul Goodman wordt gespeeld door Bob Odenkirk.

Bekijk de trailer hier.
Bekijk hieronder ook het nieuwe beeldmateriaal.

 

Better Call Saul 3

Better Call Saul 2

Better Call Saul 1
1 reactie voor ‘Better Call Saul’ trailer en release datum

  1. Binnenkort op Netflix (Februari) | Flixfilms - 14:25, 30-01-2015:

    […] Better Call Saul vanaf 9 februari op Netflix Een nieuwe aflevering van de langverwachte ‘Breaking Bad’-spin off over advocaat Saul Goodman, in de tijd voordat hij Walter White ontmoet, wordt binnenkort wekelijks toegevoegd aan de streamingdienst, direct na de uitzending in de VS. De eerste week kunnen we zelf genieten van twee afleveringen. Meer informatie hier. […]