Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

‘Better Call Saul’ uitgesteld tot 2015

Datum: 15/08/2014 | Reacties uitgeschakeld voor ‘Better Call Saul’ uitgesteld tot 2015

Better Call Saul‘Better Call Saul’, de spin-off van de populaire serie ‘Breaking Bad’, zal in februari 2015 in première gaan. Eerder werd aangekondigd dat de serie dit jaar nog in première zou gaan. ‘Better Call Saul’ kan dus begin volgend jaar gekeken worden op Netflix Nederland.

Netflix heeft de exclusieve rechten verworven om ‘Better Call Saul’ in alle landen waar de dienst beschikbaar is te streamen. Dit betekend dat de serie slechts enkele dagen na de tv-première beschikbaar zal zijn op Netflix.

Bovendien is er al een tweede seizoen van de serie aangekondigd. Seizoen 2 staat gepland om in 2016 in première te gaan op Netflix.

‘Better Call Saul’ is ontwikkeld door de bedenker van ‘Breaking Bad’, Vince Gilligan, en heeft Bob Odenkirk in de hoofdrol. De serie verteld het verhaal van advocaat Saul Goodman, van ‘Breaking Bad’, in de jaren voordat hij de advocaat van Walter White werd. Alles van parkeerboetes tot massamoord en financiële fraude – Saul doet het allemaal.

Saul Goodman verschijnt voor het eerst in seizoen 2 van ‘Breaking Bad’. Alle delen van ‘Breaking Bad’ zijn nu beschikbaar voor streaming op Netflix Nederland.

‘Better Call Saul’ gaat in 2015 op Netflix in première.
Bekijk de teaser trailer hier.

 
Comments are closed.