Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Bill Cosby stand-up uitgesteld na verkrachtingsgeruchten

Datum: 02/12/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Bill Cosby stand-up uitgesteld na verkrachtingsgeruchten

Bill CosbyNetflix heeft besloten de première datum van de nieuwe stand-up special van Bill Cosby uit te stellen. De show, die op 28 november online had moeten gaan, is uitgesteld nadat geruchten dat de populaire comedian meerdere vrouwen zou hebben verkracht de ronde doen.

Volgens de officieren van justitie zou Netflix de première datum niet mogen uitstellen, maar nadat er meerdere vrouwen aangifte deden tegen Cosby wegens verkrachting, heeft Netflix ervoor gekozen om te buigen voor de druk van meerdere vrouwen organisaties.

De vermeende verkrachtingen zouden hebben plaatsgevonden in de jaren 80, maar Cosby heeft via zijn advocaten alle beschuldigingen ontkent.

De meeste recente beschuldigingen kwamen afgelopen week van voormalig model Janice Dickinson. Zij beweert dat Cosby haar in 1982 heeft verkracht.

De nieuwe stand-up special van Bill Cosby die is opgenomen houd verband met zijn 77e verjaardag van afgelopen juli. In de special verteld hij private en vermakelijke verhalen over de kindertijd, eerste liefdes en de geneugten van het vaderschap.

Netflix heeft nog geen nieuwe release datum vrijgegeven voor de stand-up special.

 
Comments are closed.