Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Binnenkort op Netflix (april)

Datum: 07/04/2015 | 4 reacties

In april worden er weer vele nieuwe films en series toegevoegd aan ‘s werelds grootste streamingdienst Netflix. Wij kunnen deze maand onder andere genieten van de langverwachte Netflix Original ‘Marvel’s Daredevil’ en de nieuwe special van ‘Derek’. Voor de kids worden er leuke films toegevoegd waaronder ‘Cars 2’ en ‘The Smurfs’. En de horror liefhebbers onder ons kunnen genieten van een nieuw seizoen Bates Motel. Benieuwd welke films, series en documentaires er nog meer worden toegevoegd? Bekijk de volledige lijst hieronder.

devils backbone texasDevil’s Backbone Texas vanaf 31 maart op Netflix

In deze horror uit 2014 volgen we een filmmaker die besluit een documentaire te maken over zijn zoektocht in de Texas wildernis, bekend als de Devil’s Backbone, naar de mysterieuze omstandigheden waaronder zijn vader stierf. Hij bezoekt zijn vaders vernielde ranch en trekt daarna verder het wildernis om uit te zoeken welk kwaad verantwoordelijk was voor zijn vaders dood.

The wardThe Ward vanaf 1 april op Netflix

Kristen ontwaakt in een psychiatrische inrichting, nadat ze is opgepakt voor brandstichting. Samen met vier andere patiënten probeert ze te ontsnappen. Maar het gesticht herbergt een duister geheim en Kristen wordt geterroriseerd door een geest.

 

Bates MotelBates Motel seizoen 2 vanaf 1 april op Netflix

Volg Norman Bates in zijn jonge jaren. Fans van de Hitchcock klassieker ‘Psycho’ krijgen in deze serie een kijkje in het leven van Norman Bates en de ingewikkelde relatie met zijn moeder Norma.

 

Ghost RiderGhost Rider: Spirit of Vengeance vanaf 1 april op Netflix

Nadat de ex-stunt motorrijder zijn ziel verkoopt in de eerste ‘Ghost Rider’ film om als vigilante te vechten tegen de zoon van de duivel is hij ondergedoken in Oost Europa. Wanneer de duivel probeert een menselijke vorm aan te nemen is het aan Johnny Blaze om hem tegen te houden.

 

frozenFrozen vanaf 1 april op Netflix

In deze 2010 thriller worden drie skiers achtergelaten op een skilift. Zij moeten leven en dood beslissingen nemen. Blijven ze zitten met grote kans om dood te vriezen, of nemen ze meer risico’s in de hoop hun levens te kunnen redden.

 

I-Will-Follow 6X4 - National postcard Front FinalI Will Follow vanaf 1 april op Netflix

Amanda heeft borstkanker en weigerde chemo te ondergaan. Maye besluit bij haar in te wonen om voor haar te zorgen. Maar dit verhaal start een jaar later, na Amanda’s dood. In ‘I Will Follow’ volgen we Maye’s rouwproces voor een dag.

 

Before the devil knows you're deadBefore the Devil Knows You’re Dead vanaf 1 april op Netflix

Twee broers besluiten uit geldnood hun ouders juwelier te overvallen. Maar ondanks zorgvuldige voorbereiding houdt geen van hen zich aan de afspraak en valt het hele plan in het water. Haastig moet er een nieuwe uitweg bedacht worden.

 

The MakeoverThe Makeover vanaf 1 april op Netflix

In deze romantische komedie besluit de zeer correcte politicus Hannah Higgins de doodgewone arbeider Elliot Doolittle om te vormen tot een kandidaat voor het congres in Washington. Maar ze vergeet hierin rekening te houden met wie Elliot is en wat zijn wensen zijn.

 

NashvilleNashville seizoen 2 (laatste afleveringen) vanaf 2 april op Netflix

Het tweede seizoen van de country serie ‘Nashville’ is bijna afgelopen. Country sterren Rayna James en Juliette Barnes krijgen nog met de nodige uitdagingen te maken aan het einde van dit tweede seizoen. De laatste afleveringen worden vanaf 2 april wekelijks toegevoegd.

Orphan BlackOrphan Black seizoen 3 vanaf 19 april op Netflix

In deze Canadese science fiction serie volgen we Sarah Manning. Wanneer zij getuige is van de zelfmoord van haar doppelgänger Beth Childs neemt zij haar identiteit over en duikt dieper in het leven van haar kloon. Al gauw blijkt dat zij meerdere doppelgängers heeft wiens levens allemaal worden bedreigt.

Derek specialDerek: The special vanaf 3 april op Netflix

Ricky Gervais keert nogmaals terug als de zachtaardige en onschuldige Derek in deze special. Derek werkt als verzorgende in een verzorgingstehuis voor ouderen samen met de verloofde en zwangere Hannah. En in de special heeft Derek een kersverse vriendin waar hij smoorverliefd op is.

 

lang leve koning julienLang Leve Koning Julien vanaf 3 april op Netflix

Voor de kids worden er weer nieuwe afleveringen van ‘Lang Leve Koning Julien’ toegevoegd. De swingende Koning Julien en zet samen met zijn trouwe maki-sidekicks Maurice en Mort en de ambitieuze bodyguard Clover de jungle van Madagaskar weer op zijn kop.

 

Killing them softlyKilling Them Softly vanaf 5 april op Netflix

In deze spannende Amerikaanse misdaadfilm, gebaseerd op de roman ‘Cogan’s Trade’ van misdaadauteur George V. Higgings zien we Brad Pitt in de hoofdrol. Nadat drie mannen een illegale pokerspel overvallen die beschermt wordt door de maffia, ontstaat er chaos in de criminele sector. Jackie Cogan wordt ingehuurd om de orde te herstellen.

 

Knorretjes grote filmKnorretjes Grote Film vanaf 6 april op Netflix

Wanneer knorretje vermist raakt gaan zijn vriendjes van het Honderd Bunderbos op zoek naar hem met behulp van zijn eigen dagboek. Gaandeweg leren zij dat het kleine varkentje een veel grotere rol in hun leven speelt dan zij in eerste instantie doorhadden.

 

Better call saulBetter Call Saul seizoen 1 (alle afleveringen) vanaf 7 april

Vanaf 7 april staan alle afleveringen van de onze favoriete criminele advocaat Saul Goodman. In de serie ‘Better Call Saul’ zien we Jimmy McGill aka Saul Goodman in de jaren voordat hij Walter White ontmoet in ‘Breaking Bad’.

 

The TransporterThe Transporter vanaf 8 april op Netflix

Jason Statham speelt de Ex-Special Forces-soldaat Frank Martin, die op eerste gezicht een rustig leven lijkt te leiden aan de zuidkust van Frankrijk. Frank verhuurt zich echter vaak als ‘Transporter’. Hij vervoert goederen en mensen van de ene plek naar de andere en stelt daar geen vragen over. Maar wanneer een transport verkeerd gaat probeert de misdadiger ‘Wall Street’ hem om te brengen.

Kick Ass 2Kick Ass 2 vanaf 10 april op Netflix

Na de gebeurtenissen in ‘Kick Ass’ duiken er nieuwe superhelden op die allemaal de wereld willen redden. Onder leiding van Kolonel Stars en Stripes ontstaat er een team onder de naam Justice Forever. Dave besluit zich hierbij aan te sluiten. Al gauw heeft Kick Ass de hulp van Hit Girl weer nodig wanneer Red Mist, herboren als The Mother F*cker wraak wil nemen op hen voor de moord op zijn vader en vormt hij zijn eigen gemaskerde groep genaamd Bad Guys. Er ontstaat een oorlog tussen de Bad Guys en Justice Forever.

DaredevilMarvel’s Daredevil vanaf 10 april op Netflix

Marvel en Netflix hebben de handen ineen geslagen. In deze fantastische serie volgen we de blinde advocaat Matt Murdock die ‘s avonds de straten van Hell’s Kitchen veilig probeert te houden als de superheld Daredevil.

 

QuartetQuartet vanaf 11 april op Netflix

Bij een tehuis voor gepensioneerde muzikanten maken de inwoners zich klaar om de verjaardag van Verdi te vieren. Maar het feestje wordt verstuurd door de komst van Jean, een eeuwige diva en de ex-vrouw van een van de bewoners.

 

Hannah montanaHannah Montana: The Movie vanaf 13 april op Netflix

Miley Stewart zet haar blonde pruik weer op als Hannah Montana in deze komische familiefilm ‘Hannah Montana: The Movie’. Miley’s vader besluit dat zij even wat afstand moet nemen van Hannah Montana en neemt haar mee naar Crowley Corners, Tennessee waar zij is opgegroeid. Langzamerhand begint zij zich er weer thuis te voelen. Maar zal ze haar beroemde dubbelleven verborgen kunnen houden?

Facing AliFacing Ali vanaf 15 april op Netflix

In deze documentaire delen tien van Muhammed Ali’s vroegere rivalen hun verhalen over de drievoudige zwaargewicht kampioen. Zij brengen hulde aan de legendarische boxer terwijl zij niet alleen hun eigen gevechten bespreken, maar ook Ali’s gevechten tegen andere boxers, zijn bekering naar het Islam en zijn aanname van de naam Muhammed Ali en nog veel meer.

Grizzly manGrizzly Man vanaf 15 april op Netflix

Timothy Treadwell was gek op beren en bracht 13 zomers door in Katmai National Park and Reserve in Alaska. Hij geloofde dat de beren hem vertrouwden en hem naderbij zouden laten komen. Gedurende deze zomers filmde hij zijn interactie met de beren. Tijdens zijn 13de zomer ging het echter mis en werden hij en zijn vriendin aangevallen en deels opgegeten door een beer. In deze documentaire zien we zijn eigen beelden met zijn interactie met de beren en interviews met bekende van Treadwell.

Hugh HefnerHugh Hefner: Playboy, Activist and Rebel vanaf 15 april op Netflix

Hugh Hefner heeft jaren moeten vechten tegen de regering van de Verenigde Staten, religieuze groepen en militante feministen. Maar uiteindelijk is het hem toch gelukt om de meest legendarische persoon op aarde te worden met zijn Playboy imperium. Hoe het hem is gelukt zie je in deze documentaire.

Match pointMatchpoint vanaf 15 april op Netflix

In deze Woody Allen drama film valt een vroegere tennis pro voor een femme-fatal type tijdens een keerpunt in zijn leven. De vrouw in kwestie is echter al in een relatie met een vriend van hem, die op het punt staat zijn zwager te worden.

 

Eden lakeEden Lake vanaf 15 april op Netflix

In deze Britse thriller gaan Jenny en haar vriend Steve een weekendje weg naar een afgelegen meer in het groene Engelse landschap. Maar hun rustig weekendje wordt verstoord door een groep jonge delinquenten. Steve wil zich niet laten wegjagen en gaat de confrontatie met de jongeren aan. Met alle gevolgen van dien.

 

Last nightLast Night vanaf 15 april op Netflix

Joanna en Michael Reed zijn een succesvol en gelukkig stel. Maar wanneer Michael op zakenreis gaat met de bloedmooie Laura en Joanna haar oude, maar nooit vergeten, liefde Alex tegen het lijf loopt worden ze beide geconfronteerd met de vraag; wie ben ik?

 

My summer of loveMy Summer of Love vanaf 15 april op Netflix

Gebaseerd op het gelijknamige boek van Helen Cross, verteld ‘My Summer of Love’ het verhaal van twee vrouwen met hele verschillende achtergronden. Mona komt uit een arbeiders gezin. Haar voormalig heethoofdige broer heeft in de gevangenis God gevonden en zich bekeert tot het Christendom. Tamsin komt uit de hogere middenklasse en heeft haar hele leven weinig liefde gekend in haar familie.

Chris D’Elia- IncorrigibleChris D’Elia: Incorrigible vanaf 17 april op Netflix

Chris D’Elia was 16 toen hij voor het eerst optrad als stand-up comedian. Maar het duurde hierna nog jaren totdat D’Elia een carrière als komiek zou nastreven. Hij begon met kleine optredens in locale koffie huizen en verscheidene kleine barretjes in Los Angeles. Hij trad bijna elke avond van de week op en werd al gauw een bekende naam in Hollywood. D’Elia’s comedy shows, zoals  ‘Undateable’ en ‘Whitney’ zijn hilarisch en energiek en zullen je buikspieren goed trainen.

the purgeThe Purge vanaf 17 april op Netflix

Nadat de economie en de regering in de Verenigde Staten instort, heeft de nieuwe totalitaire leiderschap van ‘New Founding Fathers of America’, een avond in het jaar ingeroepen als ‘the Purge’. Tijdens deze avond is alle criminele activiteit toegestaan en worden alle politie, brandweer en medische hulpdiensten stopgezet voor 12 uur.

 

We steal secretsWe Steal Secrets: The Story of WikiLeaks vanaf 24 april op Netflix

Deze onafhankelijke documentaire gaat over de organisatie ‘WikiLeaks’, gestart door Julian Assange, en de mensen die betrokken waren bij het vergaren en distribueren van geheime informatie en media. De documentaire spant een periode van een aantal decennia en omvat aanzienlijke achtergrond materiaal.

 

chefs tableChef’s Table vanaf 26 april op Netflix

Heb je altijd al een kijkje willen nemen in de levens en de keukens een wereldberoemde culinaire professional? In de Netflix Original documentaire ‘Chef’s Table’ van geprezen filmmaker David Gelb, volgen we wereldberoemde chef’s in hun keukens.

 

The smurfsThe Smurfs vanaf 27 april op Netflix

Wanneer de kwaadaardige tovenaar Gargamel het dorp van de smurfen vindt, verjaagd hij ze hieruit en tuimelen ze van hun magische wereld in New York. Zij proberen een weg naar huis te vinden voordat Gargamel hen te pakken krijgt.

 

cars 2Cars 2 vanaf 27 april op Netflix

Lightning McQueen keert terug in ‘Cars 2’. Ondertussen is hij meervoudig kampioen van de Piston Cup en zet hij er samen met Mater op uit om zijn geluk te beproeven tijdens de World Grand Prix race. Maar niet alles loopt van een leien dakje en Mater raakt verstrikt in internationale spionage.

 

soul surferSoul Surfer vanaf 30 april op Netflix

Tiener Bethany Hamilton woont samen met haar familie in Hawaii en zij heeft een passie voor surfen. Samen met haar vriendin Alana neemt zij deel in surfwedstrijden en ook in hun vrije tijd zijn de twee meiden vaak in het water te vinden. Maar na een gruwelijke haai aanval, waarin Bethany haar arm verliest, en bijna haar leven, moet zij vele obstakels en haar eigen angsten overkomen om weer in het water te durven.

AustraliaAustralia vanaf 1 mei op Netflix

De Britse Lady Sarah Ashley erft een veehouderij in Noord Australië in 1939, nadat hij man overlijd. Zij besluit samen te werken met onafhankelijke veedrijver om haar landgoed te beschermen tegen een overnamen. Samen drijven zij 2000 stuks vee over een onvergeeflijk landschap en ervaren zij het bombarderen van Darwin door de Japanners.

 

the last castleThe Last Castle vanaf 1 mei op Netflix

In de Amerikaanse actie drama film ‘The Last Castle’ daagt de, door de krijgsraad veroordeelde, onderscheiden VS leger Luitenant Generaal de commandant uit over de behandeling van de gevangenen. Hij mobiliseert de gevangenen en leidt hen tijdens een opstand om de controle over de gevangenis te verkrijgen.

 

Space racersSpace Racers vanaf 1 mei op Netflix

‘Space Racers’ is een nieuwe geanimeerde serie voor peuters en kleuters. De serie volgt de jonge ruimteschepen Eagle, Robyn, Hawk en hun vrienden op de Stardust Space Academie. Jonge kijkers leren over het belang van wetenschappelijke onderzoek en observatie, de wonderen van ruimte reizen en het belang van samenwerken in teamverband. Allemaal met veel plezier en innemende karakters.




4 reacties voor Binnenkort op Netflix (april)

 1. fredy - 06:24, 08-04-2015:

  Ik hoop dat er meer films komen van de 80 jaren
  Zoals rocky en Eddie Murphy

 2. Jordy Barnhoorn - 14:33, 08-04-2015:

  Hallo,

  Sinds kort zijn de smurfen verwijderd maar onze kids waren er gek van!!!
  Komt het nog terug ???

  Vr gr

  Jordy Barnhoorn

 3. Rachida - 14:56, 14-04-2015:

  Films zoals ” women” zijn geweldig! Lekker films die gewoon van deze tijd zijn!!!!

 4. Emma - 15:07, 15-04-2015:

  Beste Netflix,

  Waar blijft Under the dome season 2?????
  Ik vind het schandalig dat jullie ons beloven dat het 21 maart op Netflix zou verschijnen, maar dit niet nakomen.
  Ik hoop dat jullie hier iets aan gaan veranderen.