Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Binnenkort op Netflix (augustus)

Datum: 30/07/2015 | 5 reacties

Wat is er lekkerder dan na een drukke zomerse dag op de bank neer te ploffen met je favoriete films en series? Netflix heeft weer een mooie lijst aangeleverd van nieuwe content die in augustus zal worden toegevoegd. Zo zijn er bijvoorbeeld nieuwe seizoenen van ‘Sons of Anarchy’, ‘White Collar’ en ‘Mad Men’ te zien.

 

HjordisHjordis is al beschikbaar op Netflix

Miniserie – Deze spin-off van ‘Rita’ gaat over de lerares Hjørdis die een toneelstuk produceert met een groep moeilijke en verlegen leerlingen.

 

HIMYMHow I Met Your Mother – seizoen 9 vanaf 1 augustus op Netflix

Serie – Seizoen 9 is het laatste seizoen van de succesvolle komedie serie ‘How I Met Your Mother’ waarin we eindelijk zien hoe Ted ‘The Mother’ heeft ontmoet.

 

1 chance 2 dance1 Chance 2 Dance vanaf 1 augustus op Netflix

Film – Wanneer de 17 jarige aspirerende danser in het midden van haar laatste jaar middelbare school verhuist naar een kleine school aan de oost kust waar ze moet kiezen tussen twee jongens en ze één kans heeft om haar droom om een danser te worden werkelijkheid te maken.

 

dance offDance-Off vanaf 1 augustus op Netflix

Film – Twee rivaliserende dans teams gaan nek aan nek voor de Nationale Kampioenschap.

 

 

A 2nd Chance

A 2nd Chance vanaf 1 augustus op Netflix

Film – Een jong meisje en haar coach overwinnen tegenspoed om hun weg naar de Nationale Australische Turn Ploeg te maken.

 

Antarctic edge- 70 southAntarctic Edge: 70° South vanaf 1 augustus op Netflix

Documentaire – In 2014 werd er door wetenschappers gezegd dat het smelten van de ijskappen in West Antartica niet meer te stoppen is, wat de toekomst voor onze planeet bedreigd. Een groep eersterangs wetenschappers neemt je mee in hun race naar antwoorden om het smelten tegen te gaan.

 

MccullinMccullin vanaf 1 augustus op Netflix

Documentaire – Voor vele is Don Mccullin de beste levende oorlogsfotograaf. Voor de eerste keer zijn ervaringen en zijn carrière. De film geeft een beeld van de geschiedenis van de fotojournalistiek verteld door de lens van Mccullin.

 

12 Segundos12 Segundos vanaf 1 augustus op Netflix

Film – Na de verdwijning van haar baas reist Selma naar de bergen om hem te zoeken waar ze een moord ontdekt. Zij wordt gedwongen om haar angsten onder ogen te komen en te overwinnen.

 

Kids for cashKids for Cash vanaf 1 augustus op Netflix

Documentaire – Na de schietpartij bij Columbine is een rechter vastberaden om kinderen in het gareel te houden. Maar wanneer een ouder vraagtekens zet bij zijn motieven komt er een ware schandaal aan het licht.

 

Pants on FirePants on Fire vanaf 1 augustus op Netflix

Film – Wanneer een jongen liegt om beroemd te worden, worden al zijn leugens werkelijkheid.

 

 

WhiteyWhitey: United States of America V. James J. Bulgar vanaf 1 augustus op Netflix

Documentaire – Neem een kijkje naar een van de meest beruchte criminelen in de Amerikaanse geschiedenis; James ‘Whitey’ Bulger.

 

modern familyModern Family – seizoen 5 vanaf 1 augustus op Netflix

Serie – Drie verschillende, maar verwante gezinnen worden geconfronteerd met beproevingen op hun eigen hilarische manier.

 

new girlNew Girl – seizoen 3 vanaf 1 augustus op Netflix

Serie – Jess woont samen met drie vrijgezellen mannen in een loft appartement. Hoewel ze allemaal verschillend zijn steunen ze elkaar door dik en dun.

 

sons of anarchySons of Anarchy – seizoen 6 vanaf 1 augustus op Netflix

Serie – Een 30+ jarige man probeert een balans te vinden in zijn leven tussen het vaderschap en zijn motor club.

 

the americansThe Americans – seizoen 2 vanaf 1 augustus op Netflix

Serie – Twee Sovjet spionnen doen zich voor als een gelukkig getrouwd stel terwijl zij de Amerikaanse regering bespioneren.

 

White collarWhite Collar – seizoen 5 vanaf 1 augustus op Netflix

Serie – Een witteboordencrimineel maakt een deal met de FBI om hun te helpen andere witteboordencriminelen te pakken in ruil voor zijn semi vrijheid.

 

Homeward Bound- The Incridible jourmeyHomeward Bound: The Incredible Journey vanaf 3 augustus op Netflix

Film – Drie huisdieren ontsnappen van een boerderij in Californië en gaan op zoek naar hun baasjes in San Francisco.

 

insidious chapter 2Insidious Chapter 2 vanaf 5 augustus op Netflix

Film – De familie Lambert besluit het mysterieuze geheim uit hun kindertijd te ontdekken dat hun gevaarlijk verbonden heeft gelaten met de geestenwereld.

 

ice soldiersIce Soldiers vanaf 5 augustus op Netflix

Film – Een wetenschapper ontdekt drie bevroren, genetisch gemanipuleerde russen in het Canadese noorden. Wanneer hij ze ontdooit komt hij erachter dat hij een dodelijke bedreiging voor de Westerse maatschappij heeft losgelaten.

 

Motivation 2Motivation 2: The Chris Cole Story vanaf 7 augustus op Netflix

Documentaire – Een jaar lang wordt Cole gevolgd in San Diego, Los Angeles, Philadelphia en China en wordt zijn progressie in de elite straat skateboard wereld op de film gezet.

 

Project mc2Project MC2 – seizoen 1 vanaf 7 augustus op Netflix

Miniserie – McKeyla, Adrienne, Bryden en Camryn zijn vier super slimme meiden met wetenschappelijke skills, die worden aangeworven om zich bij de spionnen organisatie NOV8 te voegen.

 

Club de CuervosClub de Cuervos vanaf 7 augustus op Netflix

Serie – Wanneer de eigenaar van het voetbalteam ‘The Cuervos of Nuevo Toledo’ komt te overlijden vechten zijn nabestaande over wie het team onder zijn beheer krijgt.

 

Hemel op aardeHemel op Aarde vanaf 10 augustus op Netflix

Film – Een mooie romantische en grappige drama over de eerste liefde en het eerste verlies.

 

 

Hot lead & cold feetHot Lead & Cold Feet vanaf 10 augustus op Netflix

Film – Tweelingbroers strijden in deze western voor het bezit van een klein dorpje dat zij geërfd hebben van hun vader, terwijl de corrupte burgemeester van het dorp de twee probeert uit de weg te ruimen zodat hij zelf bezit kan nemen van het dorp.

 

bless me ultimaBless me, Ultima vanaf 10 augustus op Netflix

Film – Tijdens de Tweede Wereldoorlog in New Mexico helpt een oude medicijnvrouw een jonge man hem in zijn worstel met de strijd tussen goed en kwaad in zijn dorp.

 

Home runHome Run vanaf 10 augustus op Netflix

Film – Een professionele honkbalspeler met een drugsprobleem wordt gedwongen naar een afkickkliniek gestuurd in zijn geboortestad.

 

Bad countryBad Country vanaf 10 augustus op Netflix

Film – Wanneer politie detective Bud Carter de huurmoordenaar Jesse Weiland oppakt, overtuigt hij Jesse om een informant voor de politie te worden.

 

Bad MiloBad Milo! vanaf 12 augustus op Netflix

Film – Een jongen met ongewone buikpijnen komt erachter dat deze worden veroorzaakt door een demon die in zijn ingewanden leeft.

 

DinotruxDinotrux vanaf 14 augustus op Netflix

Serie – Netflix heeft samen met Dreamworks Animation een nieuwe kinderserie geproduceerd over robot dinosaurussen, gebaseerd op de boeken van Chris Gall’s. De dino’s leven in een wereld vol lava-spuwende vulkanen en groene wouden.

 

Ever after high- Way too wonderlandEver After High: Way Too Wonderland vanaf 14 augustus op Netflix

TV Special – Raven Queen probeert via magie haar moeders vloek op Wonderland om te keren en transporteert haarzelf en haar vrienden per ongeluk naar Wonderland High. Wanneer de meiden naar wonderland getransporteerd worden veranderen hun outfits op magische wijze in betoverde jurken.

 

Alexander and the terrible, horribleAlexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day vanaf 16 augustus op Netflix

Film – Het is een echte pech dag voor Alexander en zijn familie. Hij begint zich af te vragen of er alleen slechte gebeuren bij hemzelf, zijn moeder, vader, broer en zus.

 

Pirates of the caribbean- on strangers tidePirates of the Caribbean: On Stranger Tides vanaf 17 augustus op Netflix

Film – Jack Sparrow en Barbossa gaan op zoek naar de fontein van de eeuwige jeugd. Ze komen er al gauw achter dat Blackbeard en zijn dochter er ook naar op zoek zijn.

 

2108_POSTER_USHI MUST MARRY(70x100)_DEF.inddUshi Must Marry vanaf 18 augustus op Netflix

Film – Voor het vervolg op de televisieserie verkleed Wendy van Dijk zich nogmaals als de maffe Japanse flapuit Ushi.

 

Charlies AnglesCharlie’s Angles Full Throttle vanaf 19 augustus op Netflix

Film – De Angels onderzoeken een serie moorden die plaatsvinden na de diefstal van de getuigenbescherming profiel database.

 

daddy day careDaddy Day Care vanaf 19 augustus op Netflix

Film – Wanneer twee mannen werkloos raken besluiten zij een eigen kinderopvang te beginnen wanneer zij geen nieuwe baan kunnen vinden.

 

don jonDon Jon vanaf 19 augustus op Netflix

Film – Een jonge man uit New Jersey ontwikkeld onrealistische verwachtingen door het kijken van teveel porno. Hij probeert geluk en intimiteit te vinden met zijn mogelijke ware liefde.

 

Babysitters black bookBabysitter’s Black Book vanaf 20 augustus op Netflix

Film – Om te sparen voor de hoge school starten vriendinnen een oppasbureau op, maar wanneer het oppasgeld niet voldoende blijkt te zijn besluiten ze ook een prostitutiebureau op te zetten.

 

captain philipsCaptain Philips vanaf 21 augustus op Netflix

Film – Het ware verhaal van kapitein Richard Philips en de 2009 kaping van de VS schip MV Maersk door Somalische piraten. De Maersk werd hiermee het eerste Amerikaanse vrachtschip in 200 jaar dat gekaapt werd.

 

mad menMad Men – seizoen 6 vanaf 23 augustus op Netflix

Serie – Don Draper is de mysterieuze en meest talentvolle executive in zijn New Yorkse reclame firma in de jaren 60.

 

assepoesterAssepoester vanaf 24 augustus op Netflix

Film – Wanneer Assepoesters wrede stiefmoeder haar verbied om mee te gaan naar het koninklijk bal krijgt zij onverwachte hulp.

 

from dusk till dawnFrom Dusk Till Dawn – seizoen 2 vanaf 26 augustus op Netflix

Serie – Een Texas Ranger achtervolgt de beruchte gebroeders Gecko.

 

 

the tall manThe Tall Man vanaf 26 augustus op Netflix

Film – Wanneer haar kind wordt vermist probeert een moeder de legende van ‘The Tall Man’ te ontrafelen, een wezen dat naar verluid kinderen ontvoert.

 

carrieCarrie vanaf 26 augustus op Netflix

Film – Een remake van de klassieke horror over Carrie White, een verlegen meisje dat een telekinetische terreur los laat op haar dorp.

 

narcosNarcos vanaf 28 augustus op Netflix

Serie – Begin jaren 80 gaat een politieagent de strijd tegen drugs aan en komt in een strijd verwikkeld met drugsbaron Pablo Escobar.

 

toscaanse bruiloftToscaanse Bruiloft vanaf 31 augustus op Netflix

Film – Een groep mensen viert hun bruiloft in Toscane.

 

 

summer magicSummer Magic vanaf 31 augustus op Netflix

Film – Een weduwe uit Boston besluit met haar kinderen te verhuizen naar het platteland.

 

 

The Shaggy DogThe Shaggy Dog vanaf 31 augustus op Netflix

Film – Een man probeert een normaal leven te leiden, ondanks het feit dat hij soms in een hond verandert.

 
5 reacties voor Binnenkort op Netflix (augustus)

 1. Tamara - 20:05, 30-07-2015:

  Wanneer komt seizoen 4 en 5 van teen wolf op netflix beschikbaar?
  Waarom kan Pretty Little Liars wel tot aan de nieuwste aflevering beschikbaar zijn maar Teen Wolf niet?

 2. brm - 20:49, 30-07-2015:

  @Tamara

  Om dat ze van totaal verschillende bedrijven zijn die niets met elkaar te maken hebben. Teen Wolf is van MTV, Pretty Little Liars is van ABC.

 3. Danielle - 22:29, 04-08-2015:

  Wanneer komt de nieuwe seizoen van Under the dome?

 4. edward - 09:58, 08-08-2015:

  ja en wanneer komt under the dome seizoen 2. ik zocht het net op jullie site en jullie zeiden 21 maart
  het is nu al 8 augustus echt zeer slechte zaak dit 🙁

 5. Ans Verstegen - 13:22, 10-08-2015:

  Hoi Netflix,

  Ik dacht dat under the Dome 2 in maart 2015 erop zou komen?
  Waar blijf hij dan?

  Groet,
  Ans Verstegen