Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Binnenkort op Netflix (Augustus)

Datum: 05/08/2014 | 21 reacties

Ook in Nederland kan het kwik aardig oplopen. En na een dag op een druk strand, in een overvol zwembad of een opeengepakt terras is het heerlijk om jezelf lekker op de bank te parkeren met een goede film of serie. En in de maand Augustus heeft Netflix Nederland weer meer dan genoeg in de aanbieding.

New GirlNew Girl seizoen 2 vanaf 1 augustus op Netflix

Jess is een dorky en awkward persoon met een hart van goud. Na een slechte breuk met haar vriend in het eerste seizoen, trekt Jess in met drie huisgenoten; Nick, Schmidt en Winston. Het tweede seizoen gaat verder door op de gecompliceerde en hilarische relaties tussen de huisgenoten en Jess’s beste vriendin Cece.

 

The KillingThe Killing seizoen 4 vanaf 1 augustus op Netflix

Dit vierde en laatste seizoen van de serie zal de regisseurs Sarah Linden en Stephen Holder volgen tijdens hun onderzoek naar de moord op een familie. Dit brengt hen bij een militaire school voor jongens aan de rand van Seattle. Linden richt zich bijna direct op het schoolhoofd, de nemesis van het seizoen.

 

HIMYMHow I Met Your Mother seizoen 8 & 9 vanaf 1 augustus op Netflix

In HIMYM luisteren we naar het verhaal van Ted, dat hij aan zijn zoon en dochter verteld. Via flashbacks legt hij zijn kinderen uit hoe hij hun moeder heeft ontmoet. Al zeven seizoenen lang vragen wij als kijker ons af wie de vrouw van Ted is, de moeder van zijn kinderen. In deze laatste twee seizoenen verandert er veel in de vriendengroep en maken we eindelijk kennis met ‘de moeder’.

 

Modern FamilyModern Family seizoen 4 vanaf 1 augustus op Netflix

In deze mockumentary volgen we drie gezinnen uit één familie. De serie geeft een hilarische en herkenbare kijk op het gezinsleven en hun onderlinge samenhang. De grootste veranderingen voor de familie in dit seizoen zijn dat Haley naar de hogeschool gaat en Gloria hoogzwanger is.

 

Bates MotelBates Motel seizoen 1 vanaf 1 augustus op Netflix

De serie is een eigentijdse prequel op Alfred Hitchcock’s film ‘Psycho’ uit 1960. Norma en Norman Bates verhuizen naar het fictieve dorpje White Pine Bay, na de dood van Norman’s vader. Norma heeft met het levensverzekeringsgeld van haar man een oud huis en bijbehorend motel op een veiling gekocht. In de serie zien we hoe de charmante jongeman Norman uitgroeit tot de psychopathische moordenaar zoals we hem kennen in de film ‘Psycho’

 

The AmericansThe Americans seizoen 1 vanaf 1 augustus op Netflix

Deze Amerikaanse Dramaserie speelt zich af in de jaren tachtig, tijdens de Koude Oorlog. In de jaren 60 worden KGB-agenten Mischa en Nadezhda door de Sovjet-Unie getraind om als spion in Amerika te wonen, onder de namen Philip en Elizabeth Jennings. In 1981 zijn zij getrouwd en hebben zij twee kinderen, de dertien jarige Paige en de tienjarige Henry. De kinderen weten niets over hun afkomst en de achtergrond van hun ouders.

 

Sons of AnarchySons of Anarchy seizoen 5 vanaf 1 augustus op Netflix

‘Sons of Anarchy’ richt zich op de motorclub Sons of Anarchy in het stadje Charming in Californië. De jonge vicepresident van de club, Jackson “Jax” Teller, vraagt zich steeds meer af welke richting de juiste is voor de club en hemzelf. In de serie volgen we de clubleden, en in het bijzonder Jax, die een balans probeert te vinden tussen zijn club en zijn nieuwe gezin. In het vijfde seizoen staat alles op zijn kop. Het conflict tussen de Niners en de SAMCRO verder groeit en neemt Jax de hamer van SAMCRO over en wordt Bobby wordt Jax’s rechterhand.

 

White CollarWhite Collar seizoen 4 vanaf 1 augustus op Netflix

Neal is een oplichter die samen met de FBI werkt om andere witteboordencriminelen te vangen, om niet terug te hoeven naar de gevangenis. Hij krijgt een enkelband om waardoor hij ten alle tijden te volgen is door de FBI. Maar Neal houdt er vooral zijn eigen agenda er op na.

 

Harlock: Space PirateHarlock: Space Pirate vanaf 1 augustus op Netflix

‘Harlock: Space Pirate’ is een Japanse 3D CG anime film, gebaseerd op de manga serie Space Pirate Captain Harlock. Ver in de toekomst is ruimtevaart een alledaags verschijnsel en wordt de aarde veel bezocht door buitenaardse wezens. Niet alle aliens hebben de beste bedoelingen en uiteindelijk zwicht de Aarde voor de buitenaardse overmacht. Maar kapitein Harlock geeft niet op en begint een soort rebellenoorlog om de buitenaardse wezens er zoveel mogelijk van te behoeden de aarde volledig over te nemen.

 

Snowball ExpressSnowball Express vanaf 4 augustus op Netflix

John Baxter is de sleur van zijn leven zat. Wanneer hij na de dood van zijn oom een skicomplex erft in de Rocky Mountains gaat hij hier direct met zijn vrouw en kinderen naartoe om het hotel te runnen. Maar waar blijven de gasten?

 

Beasts of the Southern WildBeasts of the Southern Wild vanaf 4 augustus op Netflix

In de Mississippi Delta woont de zesjarige en fantasierijke Hushpuppy met haar vader in een krot. Wink voed Hushpuppy met harde hand op om haar voor te bereiden op de dag dat hij er niet meer zal zijn om voor haar te zorgen. Wanneer Wink ziek word gaat Hushpuppy op zoek naar haar lang verloren moeder.

 

Hope SpringsHope Springs vanaf 6 augustus op Netflix

Arnold is een sceptische man die houdt van routine. Maar na tientallen jaren huwelijk wil zijn vrouw Kay in huwelijkstherapie in de hoop de vonk, waardoor ze verliefd op elkaar werden, weer aan te kunnen wakkeren.

 

FrozenFrozen vanaf 9 augustus op Netflix

Kroonprinses Elsa heeft magische krachten die zij koste wat het koste verborgen moet houden voor haar volk en haar zusje, Anna. Wanneer zij tijdens een ruzie met haar zusje de controle verliest over haar krachten en alles om haar heen met sneeuw en ijs bedekt, vlucht zij het koninkrijk uit. Anna belooft het volk dat de zomer terug zal keren naar Arendelle en gaat op zoek naar haar zus.

 

101 dalmatians101 Dalmatiers vanaf 11 augustus op Netflix

In deze Disney speelfilm lopen Dalmatiërs gevaar wanneer de lafhartige Cruella de Vil puppy’s ontvoerd om ze te vermoorden voor hun vacht. Maar de ouders van de pasgeboren puppy’s laten dat niet zomaar gebeuren en roepen de hulp van andere dieren om tegen Cruella te vechten en de puppy’s te redden.

 

D3: The Mighty DucksD3: The Mighty Ducks vanaf 11 augustus op Netflix

De jonge ijshockeyers, The Ducks, krijgen beurzen naar de kostschool Eden Hall Academie. Daar krijgen zij als ‘bruggers’ te maken met het snobbige team van de school. D3: The Mighty Ducks is de derde film in de Mighty Ducks reeks.

 

Moonrise KingdomMoonrise Kingdom vanaf 11 augustus op Netflix

Als in de zomer van 1965 twee verliefde tieners, Sam en Suzy, weglopen is het iedereen in rep en roer. Op het kleine, en normaliter rustige, eiland aan de Amerikaanse oostkust is iedereen op zoek naar de twee tieners. De zoektocht wordt intensiever wanneer een zware storm dreigt en een strenge medewerker van de jeugdzorg op komt dagen.

 

ChooseChoose vanaf 12 augustus op Netflix

Wanneer er in hun huis wordt ingebroken wordt Sara wakker van een vlaag koude wind die door haar slaapkamer waait. Zij gaat naar haar ouders slaapkamer en vind hen vastgebonden en gekneveld. Voordat zij hierop kan reageren wordt zij bij de haren gegrepen en gedwongen te kiezen voor de dood van een van haar ouders. Wanneer zij niet kiest, zullen beide sterven.

 

Premium RushPremium Rush vanaf 13 augustus op Netflix

Een fietskoerier uit New York krijgt in Manhattan een envelop van een jonge vrouw die binnen 90 minuten moet worden afgeleverd op een adres in Chinatown. Maar de inhoud van het envelop blijkt voor meerdere personen waardevol te zijn. Wanneer de envelop door een undercover politieagent wordt geconfisqueerd zet de koerier alles op alles om de envelop terug te krijgen, nadat hij ontdekt wat de inhoud hiervan is.

 

De MarathonDe Marathon vanaf 19 augustus op Netflix

Wanneer het slecht gaat met de zaak komen de vier vrienden Gerard, Leo, Kees en Nico op het geniale idee om zicht te laten sponsoren en mee te doen aan de marathon van Rotterdam. op die manier hopen zij de garage van Gerard, waar zij allen werken, te kunnen redden van de ondergang. Voor de vrienden staat er met de voorbereidingen op de loop en het redden van de garage meer op het spel dan alleen het halen van de finish.

 

Thats My BoyThat’s My Boy vanaf 20 augustus op Netflix

Het is niet makkelijk om een zoon alleen op te voeden. Zeker niet als je zelf nog maar net 18 bent wanneer je vader wordt. Donny heeft zijn zoon Todd na zijn 18e verjaardag niet meer gezien, maar besluit hem op te gaan zoeken. Hij trekt in bij zijn vervreemde zoon en zijn verloofde en wordt gedwongen om te gaan met de gevolgen van zijn slechte opvoeding.

 

BoJack HorsemanBoJack Horseman seizoen 1 vanaf 23 augustus op Netflix

BoJack Horseman was een grote ster in de jaren negentig. Maar nu zuipt hij whiskey tot hij erbij neervalt en heeft de ene mislukte relatie na de ander.  Met behulp van  zijn sidekick Todd en zijn agent/ex-vriendin, de kat Princess Caroline is BoJack vastbesloten om een comeback te maken in de entertainment-wereld. In de geanimeerde comedyserie voor volwassenen leven mens en antropomorfe diermensen naast elkaar. Het eerste seizoen van de serie zal bestaan uit twaalf afleveringen en gaat op 22 augustus in première

 

Lone SurvivorLone Survivor vanaf 29 augustus op Netflix

Gebaseerd op de waargebeurde missie ‘Operation Red wings’, die op 28 juni 2005 werd uitgevoerd door Navy Seal team 10. Het doel van het team is om Taliban leider Ahmad Shah te doden, maar al gauw komen zij in een hinderlaag van de Taliban terecht. Zij moeten alles op alles zetten om te overleven, maar er is maar een Navy Seal die levend terugkeert van de missie.

 
21 reacties voor Binnenkort op Netflix (Augustus)

 1. daniel rovers - 22:30, 05-08-2014:

  Komt er binnenkort nog meer animè op netflix en komen er ook nog meer series uit

 2. Martijn In t Groen - 22:39, 05-08-2014:

  Hallo,

  Jullie zeggen dat zowel seizoen 8 als 9 online zou moeten staan vanaf 1 augustus. Echter staat alleen seizoen 8 online. Enig idee vanaf wanneer ik seizoen 9 kan kijken via netflix?

  Groeten Martijn

 3. Martijn In t Groen - 22:40, 05-08-2014:

  Excuus, gaat om how i met your korvet uiteraard

 4. Naam welten - 23:33, 05-08-2014:

  Wanneer komt dexter seizoen 8?

 5. Amanda - 23:48, 05-08-2014:

  Waneer komt american horror story s3 op netflix

 6. Remco - 10:03, 06-08-2014:

  Wanneer komen er nieuwe seizoenen van Suits en Sherlock?

 7. Gaylord Charles Godfrey Hickenbottom - 15:37, 06-08-2014:

  Wanneer komt Spiral season 2 e.v.? Op amerikaanse netflix is het er al. En de volgende seizoenen van de Deense series zijn er ook nog niet. En hoezo komt Hanibal niet op Netflix?

 8. Rik - 16:32, 06-08-2014:

  Please, that’s 70s show…..

 9. willem - 17:26, 13-08-2014:

  Weten jullie wanneer het volgende seizoen arrow en het volgende seizoen vghs komen?

 10. Jozef - 00:05, 16-08-2014:

  Ik wacht, net als veel anderen, al heel lang op seizoen 3 van Sherlock. Zouden jullie meer informatie kunnen geven over wanneer dit op Netflix komt?

 11. Annemarie - 20:05, 17-08-2014:

  Bates Motel echt een heel goede serie, wanneer komt seizoen 2?

 12. Tjoelker - 20:43, 28-08-2014:

  The Americans echt een top serie
  Seizoen 1 al uit gekeken
  Wanneer kunnen we seizoen 2 verwachten ?

 13. Luc - 18:58, 04-09-2014:

  Ik vroeg mij af waarom Toy Story 1 en 3 er wel opstaan maar deel 2 niet, hetzelfde geldt ook voor Back to the future 3 (deel 1 en 2 wel, en deel 3 niet) en Lord of the rings 1 en 2 (deel 3 weer wel).
  Komen deze titels ook erop? Want anders is het eigenlijk haast een beetje zinloos om de andere titels er ook op te laten, lijkt mij.

 14. jolanda - 02:07, 07-09-2014:

  wanneer komt American horror story 3 of 4 op netflix?

 15. lieneke - 20:43, 10-10-2014:

  ik wacht al heel lang op arrow seizoen 2 wanneer komt die op Netflix?

 16. Jordi - 17:17, 14-10-2014:

  Wanneer komt seizoen 9 van how i met your mother op Netflix?

 17. Lodewijk - 16:24, 20-10-2014:

  Wanneer komt American horror story deel 3 op netflix?

 18. Naam - 18:31, 25-10-2014:

  Wanneer komt seizoen 2 van arrow op Netflix?

 19. Naam - 15:50, 31-10-2014:

  How I met you mother 9 staat er nog niet op hoor. Augustus is toch ruim voorbij…

 20. Julie van Holten - 18:38, 26-11-2014:

  Ik wacht ook nog op How I met your mother seizoen 9. Enig idee hoe lang dat nog gaat duren ?

 21. Romy - 21:14, 15-12-2014:

  wanneer komt seizoen 9 van how i met your mother online?