Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Binnenkort op Netflix (December)

Datum: 06/12/2014 | 23 reacties

Doctor WhoDoctor Who seizoen 8 vanaf 23 november op Netflix

Seizoen 8 van ‘Doctor Who’ bestaat uit 12 afleveringen. In de serie speelt Peter Capaldi de twaalfde dokter en wordt hij tijdens zijn reizen vergezeld door Clara Oswald (Jenna Coleman).

 

AlunaAluna vanaf 1 december op Netflix

De leiders van een oude volksstam van de Kogi in Colombia delen hun heel eigen mening met filmmaker Alan Ereira over milieubescherming. In deze documentaire leggen zij 400 kilometers af om onzichtbare connecties in de natuur te tonen.

 

The Case Against 8The Case against 8 vanaf 1 december op Netflix

In deze Amerikaanse documentaire, die in 2014 in première ging op het Sundance Film Festival, volgen we de juridische strijd om California’s Proposition 8, de wet tegen het homohuwelijk, ten val te brengen. Er wordt voornamelijk gefocust op wat er achter-de-schermen gebeurt bij David Boies en Theodore Olson tijdens de Perry vs Schwarzenegger zaak.

 

I't Not overIt’s Not Over vanaf 1 december op Netflix

Drie jonge mensen, wonend in India, South Africa en de Verenigde Staten, worden zwaar aangetast door hiv en aids en door de misverstanden en vooroordelen die hiermee gepaard gaan. Het resultaat is een zeer persoonlijk en opbeurende verhaal dat maar weinig wordt verteld.

 

Line of DutyLine of Duty seizoen 2 vanaf 1 december op Netflix

‘Line of Duty’ is een Britse politie drama gecreëerd door Jed Mercurio. De serie richt zich voornamelijk op de hoofdpersonen DCI Tony Gates, DS Steve Arnott, DC Kate Fleming en PSupt Ted Hastings. DC Steve Arnott wordt overgeplaatst naar een anti-corruptie-eenheid nadat hij weigerde betrokken te raken in een doofpotaffaire inzake een accidentele schietpartij.

 

Mean GirlsMean Girls vanaf 2 december op Netflix

De 16-jarige Cady Heron gaat voor het eerst naar een Amerikaanse High School. Zij is helemaal gelukkig wanneer het populaire clique, ‘de Plastics’ interesse in haar tonen. Maar wanneer de ex-vriend van de leider van het groepje een oogje op haar blijkt te hebben, breekt alle hel los.

 

BroadchurchBroadchurch seizoen 1 vanaf 1 december op Netflix

In het Britse kustplaatsje Broadchurch wordt een 11-jarige jongen dood aangetroffen. Hij is door een misdrijf om het leven gekomen. De mysterieuze zaak wordt aan de lokale rechercheurs Ellie Miller en Alec Hardy toegewezen. Alec Hardy wordt gespeeld door David Tennant, hij is vooral bekend van zijn rol als de tiende dokter in ‘Doctor Who’.

 

Turbo FASTTurbo FAST: afleveringen 21 t/m 26 vanaf 1 december op Netflix

De avonturen van de snelste slak op aarde worden vervolgd in de afleveringen 21 t/m 26 van de Netflix Original-serie.

 

SuitsSuits seizoen 3 vanaf 2 december op Netflix

De fusie tussen Darby International en Pearson is compleet. Maar de samenwerking verloopt niet vlekkeloos. Zal de fusie standhouden? Zal Harvey ooit naampartner worden? En belangrijker nog, zal Mike zijn geheim over zijn fraude verborgen kunnen houden?

 

The MentalistThe Mentalist seizoen 1 t/m 6 vanaf 5 december op Netflix

Patrick Jane is een succesvolle oplichter, maar na de moord op zijn vrouw en dochter besluit hij aan de slag te gaan als consultant voor de politie. Hoewel Patrick zijn unieke observatie vermogen gebruikt om moordzaken op te lossen, heeft hij maar een doel voor ogen. De moordenaar van zijn vrouw en kind vinden.

 

Bill Burr: I'm Sorry You Feel That Way Bill Burr: I’m Sorry You Feel That Way vanaf 5 december op Netflix

In deze comedy special, exclusief op Netflix, legt komiek Bill Burr uit hoe snapt aan zombies in een helikopter, hoe geweldig seks kan worden verpest door romantische komedies en hoe de mens ten onder kan gaan door een overdosis knuffels in de kindertijd.

 

Zero Dark ThirtyZero Dark Thirty vanaf 5 december op Netflix

‘Zero Dark Thirty’ is een Amerikaanse actie/thriller/oorlogsfilm uit 2012. De film verteld het verhaal van de decennia lange klopjacht op de Al Qaeda leider Osama Bin Laden, na de aanslagen op 11 September 2001. In de film zien we de ontdekking van zijn verblijf in Pakistan en de militaire inval die resulteerde in zijn dood op 2 mei 2011.

 

HomelandHomeland seizoen 3 vanaf 8 december op Netflix

Carrie is een CIA agente met een bipolaire stoornis. En in seizoen 3 wordt dit tegen haar gebruikt, door de CIA. Na de terroristische aanslag aan het einde van seizoen 2 is Brody op de vlucht geslagen en probeert zijn familie te leven met de gevolgen van zijn terroristen status.

 

Meet the RobinsonsMeet the Robinsons vanaf 8 december op Netflix

De jonge aspirerende uitvinder Lewis groeit op in een weeshuis, maar zijn uitvindingen jagen potentiële adoptie ouders weg. Lewis heeft zich altijd afgevraagd waarom zijn moeder hem heeft afgestaan voor adoptie en wanneer de tijdreiziger Wilbur Robinson hem meeneemt naar de toekomst krijgt hij misschien eindelijk zijn antwoord.

 

ScarfaceScarface vanaf 10 december op Netflix

Tony Montana (Al Pacino) is een Cubaanse vluchteling in Miami in 1980. Hij is vastbesloten om een drugskartel over te nemen, maar hij maakt de fatale fout om high te worden van zijn eigen voorraad.

 

Brid WarsBridewars vanaf 10 december op Netflix

Twee beste vriendinnen dromen al vanaf jongs af aan van hun perfecte bruiloft. De locatie, jurk en alle details eromheen zijn al jarenlang uitgedacht. Maar wanneer zij hun bruiloft niet alleen op dezelfde locatie, maar ook op dezelfde dag en tijd willen plannen worden de twee vriendinnen elkaars vijanden.

 

CarolineCaroline vanaf 10 december op Netflix

Iedereen droomt wel eens van een betere wereld. En wanneer de jonge en nieuwsgierige Coraline een deur opent in haar huis, wordt zij getransporteerd naar een universum dat lijkt op een betere versie van haar eigen universum.

 

The Day of the JackalThe Day of the Jackal vanaf 10 december op Netflix

Deze klassieker uit 1973 verteld het verhaal van een Franse paramilitaire groep die president Charles de Gaulle wilt vermoorden omdat zij fel tegen zijn beslissing zijn voor de bevrijding van Frans-Algerije.

 

Marco PoloMarco Polo vanaf 12 december op Netflix

‘Marco Polo’ is een van de nieuwste Netflix Original series. Deze epische serie wordt vergeleken met de hit serie ‘Game of Thrones’, en verteld het verhaal van de ontdekkingsreiziger Marco Polo tijdens zijn reis naar het 13-eeuwse Chinese Rijk. Hier, in het hof van de grote Kublai Khan ontdekt Marco een wereld vol hebzucht, verraad, seksuele intriges en rivaliteit.

 

Pirate FairyThe Pirate Fairy vanaf 13 december op Netflix

Tinkerbell is weer terug in een nieuw avontuur waarin zij en haar vrienden op zoek gaan naar het vrijgevochten elfje Zarina als zij ervandoor gaat met kostbaar blauw elfenstof.

 

The returnedThe Returned seizoen 1 vanaf 15 december op Netflix

‘The Returned’ (‘Les Revenants’) is een Franse supernatural drama serie gebaseerd op de Franse film ‘They Came Back’. In een klein Frans dorpje in de bergen keren enkele dorpgenoten weer terug – van de dood. Zij proberen hun leven weer op te pakken, terwijl mysterieuze en vreemde fenomenen plaatsvinden.

 

Married with ChilderenMarried with Children vanaf 15 december op Netflix

Ontmoet de familie Bundy in deze platvloerse serie. Al Bundy de hoofd van het gezin, een loser die damesschoenen verkoopt en constant belachelijk wordt gemaakt door zijn familie. Peggy Bundy is de luie, luidruchtige vrouw van Al, die niets liever dan geld uitgeven en zeuren over Al. En dan hun twee kinderen: Kelly Bundy is het stereotypisch domme blondje en Bud Bundy is de slimste van de familie, maar onsuccesvol met de vrouwtjes. In totaal zijn er 11 seizoenen van de serie gemaakt. Hoeveel seizoenen beschikbaar zullen worden gemaakt op Netflix is nog niet bekend.

 

The NannyThe Nanny vanaf 15 december op Netflix

De Amerikaanse-Jood Fran Fine uit Queens probeert cosmetica producten te verkopen aan de rijke musical schrijver Maxwell Sheffield, maar wordt uiteindelijk aangenomen als de nanny voor zijn drie wilde kinderen. De serie bestaat in totaal uit 6 seizoenen. Hoeveel seizoenen te streamen zullen zijn via Netflix is nog niet bekend.

 

The Fog of WarThe Fog of War vanaf 17 december op Netflix

‘The Fog of War’ is een prachtige, met Oscar bekroonde, documentaire, waarin we voormalige Amerikaanse minister van Defensie, Robert McNamara, en zijn carriere bij de overheid en de Werelbank volgen. In de documentaire deelt bij zijn observaties over de aard van moderne oorlogvoering.

 

SnatchSnatch vanaf 17 december op Netflix

Een gangster in de Londense criminele onderwereld vervoert een stolen diamant en zet per ongeluk een serie gebeurtenissen in gang die voert door de wereld van bookmakers, bare-knuckle boxen en varkens.

 

All Hail King JulienAll Hail King Julien vanaf 19 december op Netflix

King Julien, de swingende maki uit de Madagaskar film is terug met een geheel eigen Netflix Original serie. Door de eilandbewoners wordt er uitbundig gedanst nu King Julien, het grootste feestbeest aller tijden, de troon bestijgt.
23 reacties voor Binnenkort op Netflix (December)

 1. marjolijn - 14:46, 06-12-2014:

  Ik wil graag supernatural op netflix hebben ik blijf hem aan vragen. En de Simpsons

 2. Tim van der Meer - 14:56, 06-12-2014:

  Ben al heel blij met de Mentalist.
  Ncis en Ncis La zouden ook mooie opties zijn.

  Scrubs

 3. w - 15:33, 06-12-2014:

  Ik wil graag Harrison’s flowers

 4. NaamBatenburg - 15:45, 06-12-2014:

  Ik wil graag de serie 24 hours zien op netflix

 5. rox - 16:41, 06-12-2014:

  Smachtend wacht op nieuwe afleveringen van arrow teenwolf en grimm..

 6. Richard - 16:43, 06-12-2014:

  …….

  Waar is season 3 van hell on wheels?

 7. Mark - 17:40, 06-12-2014:

  Ik zou graag the sons of anarchy seizoen 6 willen Op Netflix. Kan ik de serie afkijken 🙂

 8. kristel - 17:41, 06-12-2014:

  Ik zou graag supernatural, true blood en the simpsons en awkward willen zien op netflix

 9. Naamlinda segerius - 18:32, 06-12-2014:

  Ik ook heel graag supernatural

 10. Vince - 19:11, 06-12-2014:

  Mad men seizoen 6 please

 11. Jeffrey - 20:00, 06-12-2014:

  flikken Maastricht. Seizoen 6,7,8 zou een mooie aanvulling zijn

 12. Sander - 20:27, 06-12-2014:

  Geef mij maar wat star trek films en series

 13. Wesley - 20:49, 06-12-2014:

  OMG nog geen Arrow S02??

  En 24 is idd ook wel een goeie. Als de content zo oud blijft ga ik echt opzeggen.

 14. Naam. Ramona - 21:58, 06-12-2014:

  We willen graag de serie House kijken .. Zien altijd losse afleveringen op tv.. Hoop het ook eens op Netflix te zien

 15. H. - 22:28, 06-12-2014:

  @ Wesley: doei! Je kunt nog lang wachten op gloednieuwe content. Dit is amerika niet 😉

  Wat mensen blijkbaar niet snappen is dat het niet heel makkelijk is om series aan te schaffen, vooral omdat de commerciële zenders in nl een boel serierechten bezitten, waaronder arrow en house. Voordat deze rechten vrijkomen zijn we wel een jaar verder.

  In amerika kan het zo snel online gezet worden omdat het producties uit eigen land betreft, dat onderhandeld een stuk makkelijker.
  Netflix moet hier concurreren met de commerciële zenders, dat duurt gewoon wat langer en gaat moeizamer.

 16. helly2002 - 23:13, 06-12-2014:

  je kunt ook gewoon de serie die je wild aanvragen via netflix ga naar je account dan naar helpcenter en dan livechat dan geven ze een sein naar netflix nl heb ik ook gedaan .ik vind de oudere series en films niet erg ff denken hoeveel series kan ik op dvd kopen voor 8 of 9 euro per maand ??? nul

  wij hollanders worden echt een stel zeikerds kom op zeg

 17. Karin1903 - 09:05, 07-12-2014:

  supernatural en arrow staan beide wel op netflix us. Als je holla better internet gebruikt voor chrome en firefox kun je met je nederlands account, gewoon ook amerikaanse of britse netflix kijken

 18. Floris007 - 10:54, 07-12-2014:

  Netflix is al geweldig!
  Maar als de walking dead eropkomt te staan worde Netflix nog beter!

 19. Farasat - 14:15, 08-12-2014:

  Helaas is er geen big bang theorie… Hoop dat daar snel verandering in kom.

 20. Aat - 23:28, 12-12-2014:

  Married with children ? The Nanny ?
  Serieus ? retroflix !!!!!

 21. -- - 14:46, 14-12-2014:

  Flikken Maastricht!

 22. Reginald - 06:30, 15-12-2014:

  Wanneer mensen niet naar hun zin krijgen zeiken ze meteen op los heel typisch Nederlands!Pfffff wees blij dat Netflix in Nederland bestaat daar vragen jullie ook om stelletjes azijnzeikers!!

 23. mariska - 09:10, 01-03-2015:

  Komen er nog meer seizoenen van married with children?