Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Binnenkort op Netflix (Februari)

Datum: 30/01/2015 | Reacties uitgeschakeld voor Binnenkort op Netflix (Februari)

House of CardsEr gaan weer nieuwe films en series toegevoegd worden in februari. Hoewel er kwantitatief niet veel wordt toegevoegd zal de kwaliteit wel goed zijn. De ‘Breaking Bad’ fans zullen kunnen genieten van de langverwachte Netflix-Original serie ‘Better Call Saul’. Er kan weer een meidenavond georganiseerd worden met films als ‘The Notebook’ en ‘The Pursuit of Happiness’. Voor de mannen is er onder andere ‘Gangs of New York’ en ‘Fast & Furious 6’. En voor de kids wordt er weer een Disney film en een nieuwe Netflix-Original toegevoegd. Bekijk de volledige lijst hieronder.

The ShiningThe Shining vanaf 28 januari op Netflix
In deze horrorfilm uit 1980 van regisseur Stanley Kubrick wordt het verhaal van de gelijknamige bestseller van Stephen King verteld. Jack verblijft met zijn gezin in een hotel in de Rocky Mountains als huisbewaarder tijdens de winter maanden. Maar het hotel blijkt vol met geesten en drijft Jack langzaam tot waanzin.

 

CalifornicationCalifornication seizoen 7 vanaf 1 februari op Netflix
Het laatste seizoen van deze geweldige serie over de alcoholische schrijver Hank Moody wordt toegevoegd aan Netflix. Hank heeft besloten om zijn leven te beteren zodat hij en Karen een toekomst samen kunnen hebben. Maar hij zou Hank Moody niet zijn als hij zichzelf niet zou saboteren.

 

Fast & Furious 6Fast & Furious 6 vanaf 1 februari op Netflix
De zesde film in ‘The Fast and The Furious’ reeks staat ook wel bekend als ‘Fast Six’ of ‘Furious Six’. Snelle auto’s, straatraces, overvallen, ontploffingen en natuurlijk Vin Diesel en Paul Walker.

 
 

Honey, I blew up the kidHoney, I Blew Up the Kid vanaf 2 februari op Netflix
Nadat de uitvinder Wayne Szalinski zijn kinderen heeft laten krimpen tot een paar centimeter hoogte in de film ‘Honey, I Shrunk the Kids’, slaagt hij er nu in om zijn jonge peuter op te blazen tot reusachtige hoogte.

 

gangs of new yorkGangs of New York vanaf 4 februari op Netflix
Deze film uit 2002 met Daniel Day-Lewis en Leonardo DiCaprio in de hoofdrol is voor tien Academy Awards genomineerd en kreeg meer dan dertig andere filmprijzen toegekend, waaronder Golden Globes, een Golden Satellite Award en een Screen Actors Guild Award.

 

The NotebookThe Notebook vanaf 4 februari op Netflix
In dit romantische verhaal valt de arme en gepassioneerde jonge Noah als een blok voor de rijke Allie op een kermis. Zij beleven samen een prachtige zomer vol passie. Maar Allie’s ouders zien hun dochter liever met een welgestelde man en wanneer Noah naar het front wordt gestuurd lijkt nu relatie gedoemd te mislukken.

 

NashvilleNashville seizoen 3 deel 2 vanaf 6 februari op Netflix
Het tweede deel van de succesvolle country serie met Hayden Panettiere en Connie Britton in de hoofdrol zal binnenkort ook beschikbaar zijn op Netflix. Elke week zal er een nieuwe aflevering worden toegevoegd, net enkele dagen na de uitzending in de VS. De serie verteld het verhaal van de turbulente levens van de twee countrysterren, Rayna James en Juliette Barnes.

 

Ever After High boxEver After High vanaf 7 februari op Netflix
De korte geanimeerde webisodes uit 2013 waren al beschikbaar op Netflix. Maar binnenkort wordt de Netflix-Original special van ‘Ever After High’ toegevoegd. In deze special bereikt de spanning tussen de ‘Royals’ en de ‘Rebels’ hun hoogtepunt wanneer Raven besluit de Storybook niet te tekenen en haar eigen weg in te slaan.

 

better call saul boxBetter Call Saul vanaf 9 februari op Netflix
Een nieuwe aflevering van de langverwachte ‘Breaking Bad’-spin off over advocaat Saul Goodman, in de tijd voordat hij Walter White ontmoet, wordt binnenkort wekelijks toegevoegd aan de streamingdienst, direct na de uitzending in de VS. De eerste week kunnen we zelf genieten van twee afleveringen. Meer informatie hier.

 

Pirates of the CaribbeanPirates of the Caribbean vanaf 9 februari op Netflix
Walt Disney’s ‘Pirates of the Caribbean’ gaat over de excentrieke piraat Captain Jack Sparrow en zijn geliefd schip de ‘Black Pearl’. Liedjes over rum, mooie vecht-scenes en Johnny Depp maken deze fantasy films zeker de moeite waard. Welke film er precies wordt toegevoegd is helaas niet duidelijk.

 

JarheadJarhead vanaf 11 februari op Netflix
‘Jarhead’ is biografisch drama oorlogsfilm uit 2005 gebaseerd op de gelijknamige memoir van U.S. Marine Anthony Swofford. Na jarenlange training als scherpschutter wordt Swoff (Jake Gyllenhal) eindelijk uitgezonden naar het Midden-Oosten, waar de Eerste Golfoorlog net is begonnen. Hij kan niet wachten om zijn training eindelijk toe te kunnen passen en ten strijde te kunnen trekken tegen de grote vijand. De werkelijkheid blijkt echter anders.

 

Mako MermaidsMako Mermaids seizoen 2 vanaf 13 februari op Netflix
‘Mako Mermaids’ is een spin-off van de Australische tiener serie ‘H20: Just add water’. Drie zeemeerminnen hebben de taak gekregen om Mako Island te beschermen. In seizoen 1 maakte Zac hen dit al knap lastig. Zullen zij er ook dit seizoen weer in slagen?

 

The followingThe Following seizoen 2 vanaf 15 februari op Netflix
Onkruid vergaat niet en ook Joe Carroll’s ‘Followers’ gaan verder waar Joe gebleven was. Ook een nieuwe groep, geleid door Lily Gray, ontwikkeld zich en maakt publieke gewelddadige verklaringen waarmee ze proberen Joe Carroll, wie zij geloven nog in leven is, uit zijn schuilplaats te lokken. Voormalige FBI-agent Ryan Hardy blijft zich mengen in het onderzoek van de FBI naar de ‘Followers’, samen met zijn nichtje Max Hardy.

 

a bronx taleA Bronx Tale vanaf 18 februari op Netflix
‘A Bronx Tale’ is een Amerikaanse misdaad drama film die het verhaal verteld van de jonge tiener Italiaans-Amerikaanse Calogero in The Bronx, New York. Hij raakt gefascineerd door de locale maffia baas Sonny LoSpecchio (Chazz Palminteri). Calogero’s vader, gespeeld door Robert De Niro, probeert zijn zoon uit de criminele wereld te houden.

 

The Pursuit of HappinessThe Pursuit of Happiness vanaf 18 februari op Netflix
‘The Pursuit of Happiness’ is een Amerikaanse biografische drama film gebaseerd op het leven van Chris Gardner tijdens zijn bijna jaar durende strijd met dakloosheid. Na financiële tegenslagen verlaat Gardner’s vrouw hem en laat hun zoontje van vijf jaar oud bij hem achter. Het lukt Gardner (Will Smith) niet om het hoofd boven water te houden en beland samen met zijn zoontje (Jaden Smith) op straat.

 

Across the UniverseAcross the Universe vanaf 18 februari op Netflix
Deze romantische musical film, boordevol liedjes van The Beatles, verteld het verhaal van de Britse Jude die in de jaren 60 vertrekt naar de Verenigde Staten. Daar wordt hij verliefd op Lucy, wiens vriend aan het vechten is in de oorlog in Vietnam. Wanneer Lucy’s broer naar Vietnam wordt gezonden, wordt zij een vredesactivist.

 

HerculesHercules vanaf 23 februari op Netflix
‘Hercules’ is een Walt Disney animatiefilm uit 1997. Het verhaal is losjes gebaseerd op de Griekse mythe van de demi-god Hercules. Hercules dient te bewijzen dat hij een ware held is als hij zijn goddelijkheid wilt herwinnen en toegelaten wilt worden tot Olympus.

 

House of Cards boxHouse of Cards seizoen 3 vanaf 27 februari op Netflix
Kevin Spacey zal zijn rol als Frank Underwood in deze politieke drama serie hervatten en zal wederom proberen de politiek naar zijn hand te zetten. De ambitieuze Frank deinst voor niets en niemand terug om de ultieme macht te kunnen bereiken.

 
Comments are closed.