Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Binnenkort op Netflix (juli)

Datum: 07/07/2014 | 6 reacties

Juli is de maand van de festivals, braderieën en dagjes uit. Maar voor wie daar even geen zin in heeft of graag na een lange dag slenteren in de zon wilt neerploffen op de bank, heeft Netflix Nederland een nieuwe selectie films en series die in juli zullen verschijnen op de service. Van romantiek tot horror en van documentaires tot animatie; er is voor ieder wat wils.

Pretty Little Liars S5Bekijk wekelijks een nieuwe aflevering van Pretty Little Liars seizoen 5 op Netflix

De vier vriendinnen zijn nog steeds niet van de manipulerende en gevaarlijke -A- af. En nu dat Alison terugkeert naar Rosewood zullen de problemen zich weer snel opstapelen. Zullen zij er dit seizoen eindelijk achter komen wie -A- is? Bekijk afleveringen van het vijfde seizoen exclusief in  Nederland op Netflix, binnen een week na uitzending, met ondertiteling.

 

Hemlock Grove S2Hemlock Grove seizoen 2 vanaf 11 juli op Netflix

Welkom in het dorpje Hemlock Grove, waar weerwolven, Upirs en andere monsters samenleven. Famke Janssen en Bill Skarsgard spelen de hoofdrol in deze Netflix Original. Bekijk nog snel het eerste seizoen van Hemlock Grove voordat het tweede seizoen vanaf 11 terugkeert.

 

Thor the Dark WorldThor: The Dark World vanaf 12 juli op Netflix

In de nasleep van de gebeurtenissen van ‘The Avengers’ strijd Thor om orde en vrede te herstellen in de negen rijken. Maar het oude ras van Duisteren Elven onder leiding van Malekith tracht het universum in duister te dompelen met behulp van het wapen de Aether. Odin en Asgard blijken niet tegen deze vijand opgewassen. En wanneer de Aether in Jane’s lichaam gaat zitten zal Thor zijn meest gevaarlijke en persoonlijke strijd ooit moeten aangaan om de negen rijken en de liefde van zijn leven te redden.

 

The Battered Bastards of BaseballThe Battered Bastards of Baseball vanaf 12 juli op Netflix

Deze documentaire gaat over de Mavericks, de underdogs in de Major League Baseball. Toen acteur Bing Russel het team begon werd hij voor gek verklaard. Met een linkshandige catcher, een vrouwelijke sportdirecteur en een pitcher die op de zwarte lijst stond werd deze ongeorganiseerde bende een publieksfavoriet in 1973.

 

War Don DonWar Don Don vanaf 14 juli op Netflix

War Don Don speelt zich af in de ‘speciale rechtbank’ in Sierra Leone. Binnen wacht Issa Sesay op zijn rechtszaak. Volgens de aanklagers is hij een verschrikkelijke oorlogscrimineel die verantwoordelijk is voor de meest gruwelijke misdaden tegen de menselijkheid. Volgens zijn verdedigers is hij een held die een grote rol heeft gespeeld in het beëindigen van de tien-jarige burgeroorlog en een verdediger van de burgers.

 

Oliver & CompanyOliver & Company vanaf 14 juli op Netflix

In deze geanimeerde Disney film volgen we het jonge straatkatje Oliver. Eenzaam zwervend door de straten van New York komt Oliver de stoere straathond Dodger tegen. Oliver volgt de hond naar een boot, waar hij samenwoont met een bende honden onder de leiding van Fagins. Los gebaseerd op het verhaal van Oliver Twist van Charles Dickens is Oliver & Company een hartverwarmende kinderfilm.

 

FrankenweenieFrankenweenie vanaf 14 juli op Netflix

Tim Burton maakte deze geweldige zwart-wit stop-motion-animatiefilm als parodie op en hommage aan Frankenstein. Het is de eerste zwart-wit film uitgebracht in IMAX 3D. Wanneer Sparky, de hond van de jonge Victor overlijd, doet Victor er alles aan om zijn hond weer terug te krijgen.

 

Twilight Saga: Breaking Dawn part oneThe Twilight Saga: Breaking Dawn part one vanaf 17 juli op Netflix

Na hun bruiloft gaan Edward en Bella op huwelijksreis naar Rio de Janeiro. Maar zij krijgen de schik van hun leven wanneer Bella zwanger blijkt te zijn. Zij keren snel terug naar Forks, waar de spanningen tussen weerwolven en vampieren hun hoogtepunt bereikt. Intussen blijft ook de bedreiging van de Voltari bestaan.

 

Toy Story 3Toy Story 3 vanaf 20 juli op Netflix

Er zijn jaren verstreken en in  de derde Toy Story film is Andy nu een 17-jarige jongen en zal spoedig naar de universiteit vertrekken. Veel van zijn speelgoed is al verkocht op rommelmarkten en Woody en Buzz Lightyear beginnen zich zorgen te maken over hun toekomst. Wanneer de speelgoedvrienden per ongeluk worden weggegeven aan een kinderdagverblijf, worden zij met open armen ontvangen door het reeds aanwezige speelgoed. Maar al gauw blijkt er iets niet helemaal in de haak te zijn.

 

School of RockSchool of Rock vanaf 29 juli op Netflix

Dewey Finn is een 30-jarige rockzanger en gitarist. Hij is uit zijn band gezet en heeft geen inkomen meer. Zijn huisbaas en vriend Ned zet hem zijn huis uit wanneer hij de huur niet meer kan opbrengen. Wanneer Ned word gebeld voor een baan als docent op een exclusieve privé school, neemt Dewey op en doet zich voor als Ned. Hij neemt de baan aan en gaat als Ned aan het werk. De leerlingen zijn gek op hem en ze vormen al gauw een rockband en besluiten mee te doen aan een wedstrijd. Maar dan komen ze erachter dat Dewey niet is wie hij zegt dat hij is.
6 reacties voor Binnenkort op Netflix (juli)

 1. Sann - 23:03, 07-07-2014:

  Dit is echt heel mooi. Thor, Tot Story 3, School of Rock, allemaal hele leuke films! Vooral Thor, die is echt heel nieuw!

 2. Sander - 20:56, 08-07-2014:

  Kijk erg uit naar Frankenweenie

 3. Rogier - 21:17, 08-07-2014:

  Tuurlijke Toy story III, want 2 staat er al lang op
  toch een geinige lijstje de meeste heb ik nog niet gezien 🙂

 4. Henrie - 22:02, 08-07-2014:

  School of rock……. Top….

 5. Sven Moonen - 09:52, 10-07-2014:

  Thor?

 6. ferrry - 10:59, 11-07-2014:

  alleen thor staat er niet meer bij!!