Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Binnenkort op Netflix (juli 2015)

Datum: 02/07/2015 | Reacties uitgeschakeld voor Binnenkort op Netflix (juli 2015)

Het is veel te warm buiten en grote kans dat de stranden in de weekenden helemaal vol liggen. Je kunt dus beter thuis blijven en genieten van de nieuwe series, films en documentaires die Netflix deze maand zal toevoegen.

 

game of deathGame of Death vanaf 1 juli op Netflix

 

Wanneer een diplomaat amper ontsnapt aan een moordaanslag, brengt een bodyguard hem naar het ziekenhuis en bereidt zich erop voor dat de slechterikken terug zullen komen.

 

hannibal risingHannibal Rising vanaf 1 juli op Netflix

 

Regisseur Peter Webber gaat nader in op de mythe van Hannibal Lecter in deze angstaanjagende prequel over de moordzuchtige wortels van de kannibalisitische moordenaar.

the green princeThe Green Prince vanaf 1 juli op Netflix

 

Mosab Hassan Yousef, de zoon van een van de leiders van de Palestijnse militante beweging Hamas, werkt tien jaar lang als spion voor de Israelische inlichtingendienst. Dit spionnenverhaal heeft zoveel verassingen, het kan niet waar zijn…of wel?

 

an honest liarAn Honest Liar vanaf 1 juli op Netflix

 

In deze dodumentaire probeert de gepensioneerde goochelaar en boeienkoning James Randi oplichters aan de kaak te stelen, maar zijn persoonlijke leven is een groot leugen.

 

een leraarEen Leraar vanaf 1 juli op Netflix

 

Een middelbareschool-lerares heeft een affaire met haar student en wordt steeds dieper meegesleurd in hun onderlinge fantasiewereld, ondanks het dreigende gevaar om te worden ontdekt.

 

pantaniPantani: The Accidental Death of a Cyclist vanaf 1 juli op Netflix

 

In deze documentaire volgen we het tragische leven van de bekende wielrenner Marco pantani, die na het winnen van de Tour de France en de Giro dÍtalia ten onder ging aan zijn verslaving. Ook Lance armstrong heeft een rol in de docu.

 

driven to killDriven a To Kill vanaf 1 juli op Netflix

 

Wanneer twee blanke mannen een jong zwart meisje op brute wijze verkrachten in een zuidelijk stadje, vreest haar vader hun vrijspraak en neemt het recht in eigen handen.

 

the son of no oneThe Son of no One vanaf 1 juli op Netflix

 

Channing Tatum speelt een politieman die moet patrouilleren in zijn oude buurt in Queens, New York, waar hij een gevaarlijk geheim ontdekt over een onopgeloste moord.

 

Knights of SidoniaKnights of Sidonia – seizoen 2 vanaf 3 juli op Netflix

 

1000 jaar na de verwoesting van de Aarde door gigantische aliens genaamd Gauna, leeft de mensheid op enorme ruimteschepen. Een van deze schepen is de Sidonia, die wordt beschermd door de grote bestuurde exosuits, genaamd Guards.

 

To do listThe To Do List vanaf 5 juli op Netflix

 

Brandy Klark voelt zich onder druk gezet om meer seksuele ervaringen op te doen voordat ze in het najaar naar de Hoge School gaat. Ze maakt een lijst van de dingen die ze wil hebben gedaan voordat ze naar het campus betrekt.

 

nightcrwalerNightcrawler vanaf 5 juli op Netflix

 

Louis Bloom is een gedreven journalist. Wanneer hij zich in de wereld van de Crime journalistiek wilt vestiging vervaagt hij de lijn tussen aanschouwer en deelnemer om betere verhalen te kunnen schrijven. Hij wordt hierin bijgestaan door Nina.

 

all is lostAll is Lost vanaf 6 juli op Netflix

 

Na een aanvaring met een zeecontainer op zee, komt een vindingrijke zeiler, ondanks zijn

inspanningen om dit te verkomen, oog in oog te staan met de dood.

 

littke miss sunshineLittle Miss Sunshine vanaf 8 juli op Netflix

 

Een familie is vastberaden om hun jongste dochter in de finale van een miss verkiezing te krijgen. Zij reizen hiervor dwars door de Verenigde Staten in hun VW busje.

 

Sugar daddiesSugar Daddies vanaf 9 juli op Netflix

 

Een jongen studente raakt bevriend met een groep meiden die genieten van het goede dat het leven te bieden heeft door te ‘socializen’ met een groep rijke, oudere mannen. Wanneer een van de meiden vermist raakt besluit de studente haar eigen leven te riskeren om de waarheid te achterhalen.

 

Chris Tucker LiveChris Tucker Live vanaf 10 juli op Netflix

 

Chris Tucker’s eerste stand-up comedy special zal exclusief op Netflix in premiere gaan. Tucker is een wereldwijde bekendheid van Rush Hour, Money Talks en Silver Linings Playbook.

 

2 guns2 guns vanaf 12 juli op Netflix

 

Twee geharde criminelen komen in de problemen met de VS grensbewaking na een ontmoeting met een Mexicaanse drugsbaron. Daarna beginnen openbaringen zich te ontvouwen.

 

creepCreep vanaf 14 juli op Netflix

 

Een videograaf beantwoord een adevertentie op Craigslist for een klus voor een dag, maar wanneer hij aankomt in het afgezonderd dorpje in de bergen, blijkt zijn klant helemaal niet te zijn wat hij had verwacht.

 

ray donovanRay Donovan vanaf 14 juli op Netflix

 

Ray Donovan is een profesionele ‘Fixer’voor de rijken en beroemden in LA. Hij kan iedereens problemen doen verdwijnen, behalve de problemen veroorzaakt door zijn eigen familie.

 

Anger ManagementAnger Management vanaf 15 juli op Netflix

 

Dave Buznik is een zakenman die onterecht wordt veroordeeld tot een woedebeheersings-programma, waar hij een zeer aggresieve instructeur ontmoet.

 

a year in champagneA Year in Champagne vanaf 15 juli op Netflix

 

De vermaarde wijn importeur Martine Saunier is onze gids in deze documentaire, waar we een zeldzame kijkje krijgen achter de schermen bij zes champagnemakers. Van de kleine makers, tot de grootse Gosset en Bolliger.

suspect zeroSuspect Zero vanaf 15 juli op Netflix

 

Een mysterieuze seriemoordenaar jaagt op andere seriemoordenaars. Een FBI agent vermoed dat er meer achter zit dan zij zich voor kunnen stellen.

 

H2O Mermaids AvonturenH2O: Mermaids Avonturen – seizoen 2 vanaf 16 juli op Netflix

 

In deze tekenfilm veranderen drie middelbareschoolvriendinnen in zeemeerminnen als ze water aanraken en beleven vele onderzeese avonturen die ze voor iedereen geheim houden.

 

BoJack HorsemanBojack Horseman – seizoen 2 vanaf 17 juli op Netflix

 

Hij is half-paard, half-mens, voormalig tv-ster en hij drinkt een beetje teveel. Ontmoet het meest geliefde sitcom-paard uit de jaren 90 twintig jaar later. In seizoen 2 neemt boJack zich voor om zijn leven te beteren.

 

stretchStretch vanaf 17 juli op Netflix

 

Een ongelukkige limo-chauffeur worstelt om op het rechte pad te blijven en zijn gok schulden terug te betalen. Hij neemt een klus aan met krankzinnige passagier, wiens gewilde grootboek enkele gevaarlijke criminelen impliceert.

 

TigTig vanaf 17 juli op Netflix

 

De bekende stand-up comedian heeft een hels jaar achter de rug. In deze mixed media documentaire zien we hoe zij haar carriere een ommezwaai gaf door twee dagen na de diagnoise te hebben van ontvangen van stadium II borstkanker een nieuwe stand-up set presenteerde.

 

InvincibleInvincible vanaf 20 juli op Netflix

 

Gebaseerd op het verhaal van vince Papale, een 30-jarige barkeeper van South philadelphia die vele obstakels overwon om mee te kunnen spelen met de NFL Philadelphia Eagles in 1976.

 

Drinking buddiesDrinking Buddies vanaf 21 juli op Netflix

 

Luke en Kate zijn collega’s bij een brouwerij die hun avonden vullen met drinken en flirten. Een weekendje weg samen met hun partners laat zien wie bij elkaar horen en wie niet.

 

grown ups 2Grown Ups 2 vanaf 21 juli op Netflix

 

Na zijn gezin te hebben terug verhuisd naar zijn geboortestad om bij zijn vrienden en hun kinderen te kunnen zijn. Maar Lenny tussen zijn oude maatjes, nieuwe vrienden, schizo buschauffeurs, dronken poiltieagenten op ski’s en 400 verkleede feestgangers, vind hij niet de rust waar hij op hoopte.

 

taken 2Taken 2 vanaf 22 juli op Netflix

 

In Istanbul worden de gepensioneerde CIA agent Bryan Mills en zijn vrouw gegijzeld door de vader van een gijzelnemer die Mills hefet gedood tijdens het redden van zijn dochter.

 

Wet Hot American SummerWet Hot American Summer: First Day of Camp vanaf 31 juli op Netflix

 

Volg de kamp leiders op hun eerste dag bij Camp Firewood in de zomer van 1981.

 
Comments are closed.