Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Binnenkort op Netflix (juni)

Datum: 04/06/2015 | 2 reacties

Deze maand worden er weer vele films, series en documentaires toegevoegd voor jong en oud. Nieuwe afleveringen van ‘Penny Dreadful’, ‘Pretty Little Liars’ en nieuwe seizoenen van de Netflix Originals ‘Orange is the New Black’ en ‘Sense8’ zijn vanaf deze maand te zien. Voor de kleintjes zijn er nieuwe seizoenen van ‘Fien & Teun’, ‘Pieter Konijn’ en ‘Draken: Race naar de Rand’. Bekijk de volledige lijst hieronder.

 

Penny DreadfulPenny Dreadful – seizoen 2 sinds 29 mei op Netflix

 

Kijk deze psychologische thriller vol mysterie en spanning, waar demonen uit het verleden sterker zijn dan alle vampieren, boze geesten en monsters bij elkaar. In het nieuwe seizoen van ‘Penny Dreadful’ keert Sir Malcolm terug en ontdekt hij een nieuw kwaad dat op Vanessa jaagt. Elke week een monsterlijke nieuwe aflevering op Netflix.

Hot Girls WantedHot Girls Wanted sinds 29 mei op Netflix

 

Porno is niet meer weg te denken van het internet, maar slechts weinig mensen denken na over wat er allemaal achter schuilt. ‘Hot Girls Wanted’ geeft een oprecht beeld van de dames achter de ‘amateurfilmpjes’.

 

DeeperDeeper sinds 1 juni op Netflix

 

Jeremy Jones, Josh Dirksen, Travis Rice en andere bekende freeriders gaan snowboarden in ongerepte natuurgebieden over de hele wereld.

 

A country Coyote goes HollywoodA Country Coyote Goes Hollywood sinds 1 juni op Netflix

 

Een wilde coyote komt per ongeluk terecht in een verhuiswagen die op weg is naar de Hollywood Hills, waar hij zich moet aanpassen aan het leven in de stad.

 

Fien & TeunFien & Teun – seizoen 1 sinds 1 juni op Netflix

 

Fien en Teun wonen op een boerderij waar zij liedjes zingen, leren over eten en avonturen beleven met hun dierenvrienden.

 

Pieter KonijnPieter Konijn – seizoen 1, 2 & 3 sinds 1 juni op Netflix

 

De zesjarige Pieter Konijn woont met zijn moeder onder een grote spar, maar hij wil de geest van zijn overleden vader levend houden door er zelf op uit te trekken.

 

Super 4Super 4 – seizoen 1 sinds 1 juni op Netflix

 

Vier superhelden vechten tegen het kwaad in de wereld van Playmobile.

 

FurtherFurther sinds 1 juni op Netflix

 

Snowboarder Jeremy Jones zoekt ongerepte plekken over de hele wereld op voor adembenemende afdalingen die nog nooit eerder zijn geprobeerd.

 

HigherHigher sinds 1 juni op Netflix

 

Beleef de avonturen van de revolutionaire snowboarder Jeremy Jones, van zijn jeugd in Cape Cod tot zijn meest recente avonturen in Alaska en de Himalaya’s.

 

Peaky BlindersPeaky Blinders – seizoen 1 sinds 1 juni op Netflix

 

Het is 1919 in Birmingham, Engeland. Een beruchte bende wordt er geleid door Tommy Shelby, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen.

 

JessieJessie – seizoen 1 & 2 sinds 1 juni op Netflix

 

Jessie, een tiener uit Texas, volgt haar droom en verhuist naar de Big Apple, waar ze een baan vindt als nanny voor een ambitieus gezin met vier drukke kinderen.

 

ArcherArcher – seizoen 6 sinds 1 juni op Netflix

 

De zachte, stijlvolle spion Archer mag dan wel de vette gadgets hebben, maar hij heeft nog steeds problemen tijdens het contact met zijn baas, die ook zijn moeder is.

 

Orphan BlackOrphan Black – seizoen 3 sinds 1 juni op Netflix

 

Als Sarah getuige is van de zelfmoord van een vrouw die sprekend op haar lijkt, neemt ze haar identiteit aan, haar vriendje en haar bankrekeningnummer.

 

Sense8Sense8 – seizoen 1 vanaf 5 juni op Netflix

 

In deze meeslepende serie van de makers van ‘The Matrix’ en ‘Babylon 5’ ervaren acht personen via telepathie elkaars leven.

 

This is the endThis is the End vanaf 8 juni op Netflix

 

Tijdens een feestje bij James Franco thuis, krijgen Seth Rogen, Jay Baruchel, Jonah Hill en vele andere beroemdheden te maken met een apocalyps.

 

Pretty Little LiarsPretty Little Liars – seizoen 6 vanaf 9 juni op Netflix

 

Vier vroegere middelbare schoolvriendinnen werken samen als een mysterieuze afperser hun geheimen dreigt bekend te maken. Elke week een nieuwe aflevering.

 

OITNBOrange is the New Black – seizoen 3 vanaf 12 juni op Netflix

 

Deze met een Emmy bekroonde serie van de maker van ‘Weeds’ is het verhaal van een gegoede New Yorkse die in een vrouwenbajes belandt door een misdaad uit haar verleden.

 

GoonGoon vanaf 13 juni op Netflix

 

Een ijshockey speler is het buitenbeentje van zijn geleerde familie. Hij overkomt vele obstakels om zijn team van onder presterende mis-fits naar de semi-pro klasse te leiden, desnoods met geweld.

 

The Barefoot ExecutiveThe Barefoot Executive vanaf 15 juni op Netflix

 

Een jonge man werkt in de postkamer van een tv netwerk en wilt graag hoger op komen. Per toeval komt hij erachter dat de chimpansee van zijn buurman een talent heeft voor het kiezen van succesvolle tv programma’s. Hij gebruikt de chimpansee’s programmeringstalenten om een ban te krijgen binnen de programmeringsafdeling van de Netwerk.

 

The Hunchback of the Notre DameThe Hunchback of the Notre Dame vanaf 15 juni op Netflix

 

Een misvormde klokkenluider probeert onafhankelijk te worden van een vicieuze minister zodat hij zijn vriend, een zigeuner danseres, kan helpen.

 

V for VendettaV for Vendetta vanaf 15 juni op Netflix

 

In een toekomstige Britse beraamt een schimmige vrijheidsstrijder, alleen bekend onder de alias ‘V’, een plan om de tirannie omver te werpen met de hulp van een jonge vrouw.

 

The wordsThe Words vanaf 16 juni op Netflix

 

Een schrijver aan de top van zijn literaire succes ontdekt de prijs die hij moet betalen voor het stelen van andermans werk.

 

HostageHostage vanaf 17 juni op Netflix

 

Een mislukte politie-onderhandelaar gaat aan het werk als agent in een kleine stad. Hij moet de levens van een familie zien te redden die wordt gegijzeld. Hierdoor wordt hij in een gevaarlijke situatie getrokken.

 

Surfs upSurf’s Up vanaf 17 juni op Netflix

 

Nieuwkomer Cody Maverick doet voor het eerst mee aan de jaarlijkse Penguin Wereld Surf Kampioenschap en geeft een kijkje achter de schermen bij het grote evenement.

 

lassieLassie vanaf 17 juni op Netflix

 

In deze 2005 versie van Lassie verkeert een familie in een financiële crisis waardoor ze gedwongen zijn om hun geliefde hond Lassie moeten verkopen. Honderden kilometers verwijderd van haar familie ontsnapt Lassie en start aan de lange trek naar huis.

 

SuperbadSuperbad vanaf 17 juni op Netflix

 

Twee van elkaar afhankelijke middelbare scholieren worden gedwongen om te gaan met verlatingsangst wanneer hun plan om een feest te organiseren misgaat.

 

jack and jillJack and Jill vanaf 17 juni op Netflix

 

familieman Jack Sadelstein bereid zich voor op een jaarlijkse evenement waar hij tegenop ziet: het Thanksgiving bezoek van zijn tweeling zus, die vervolgens weigert te vertrekken.

 

Mr. NobodyMr. Nobody vanaf 17 juni op Netflix

 

Een jongen staat op een trein station waar een trein op het punt staat te vertrekken. Zal hij met zijn moeder meegaan of bij zijn vader blijven? Eindeloze mogelijkheden hangen van deze keuze af. Zolang hij geen keuze maakt, is alles nog mogelijk.

 

The OrangesThe Oranges vanaf 18 juni op Netflix

 

De fijne vriendschap tussen de Walling en Ostroff families wordt op de proef gesteld wanneer Nina, de dochter van de Ostroff familie, thuis keert na een periode van vijf jaar en een affaire begint

 

Mr selfridgeMr Selfridge – seizoen 2 vanaf 20 juni op Netflix

 

De onbezonnen Amerikaan Harry Selfridge opent in 1909 een prachtig warenhuis in London en probeert zijn gezinsleven te combineren met deze nieuwe onderneming.

 

White House DownWhite House Down vanaf 22 juni op Netflix

 

Tijdens een tour door het Witte Huis met zijn jonge dochter springt een politieman in actie om zijn dochter en de president te redden wanneer een zwaar gewapende groep paramilitairen het gebouw aanvalt.

 

AdvantageousAdvantageous vanaf 23 juni op Netflix

 

In een stad in de nabije toekomst waar stijgende weelde de economische tegenspoed overschaduwt, proberen Gwen en haar dochter vast te houden aan hun vreugde samen, ondanks de instabiliteit die opduikt in hun wereld.

 

LaggiesLaggies vanaf 23 juni op Netflix

 

Megan raakt in paniek wanneer haar vriend haar ten huwelijk vraagt. Ze grijpt de kans om voor een weekje te ontsnappen en duikt onder in het huis van haar nieuwe vriendin, de jongere Annika die samen woont met haar wereldvreemde vader.

 

What happened miss simoneWhat Happened, Miss Simone vanaf 26 juni op Netflix

 

Het leven van de legendarische zangeres en activiste Nina Simone wordt in beeld gebracht door nooit eerder gehoorde opnames, zeldzame archiefbeelden en bekende nummers.

 

Draken race naar de randDraken: Race naar de Rand – seizoen 1 vanaf 26 juni op Netflix

 

In deze gloednieuwe Netflix Original-serie van de makers van ‘Hoe tem je een draak’ gaan Hikkie en Tandloos tot het uiterste op avontuur!

 

Keeping the faithKeeping the Faith vanaf 29 juni op Netflix

 

Twee vrienden, een priester en een rabbijn, worden beide verliefd op een vrouw die zijn van vroeger kennen. Maar de religieuze positie van beide mannen verbied hen romantiek.

 
2 reacties voor Binnenkort op Netflix (juni)

 1. Timotht van der Meer - 09:40, 05-06-2015:

  Goedemorgen,

  wanneer komt seizoen 9 van How i met Your Mother op Netflix.
  Las ook iets dat Friends op Netflix zou gaan verschijnen…is hier ook al wat over te zeggen?

  Met vriendelijke groet,
  Tim van der Meer

 2. Jan van dijk - 00:10, 06-06-2015:

  Komt er nog een vervolg op de serie deadwood