Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Binnenkort op Netflix (mei + juni)

Datum: 13/05/2014 | 1 reactie

Bekijk wekelijks een nieuwe aflevering van Fargo op Netflix Fargo

In deze ijzingwekkende true-crime misdaadserie, een originele bewerking van de gelijknamige Oscar-winnende speelfilm uit 1996, staat een volledig nieuw verhaal centraal, met een nieuwe moordzaak en nieuwe personages die allen verankerd zijn in de typische humor, de moord en de karakteristieke Minnesota zachtaardigheid en maniërismen die van de film een ware klassieker hebben gemaakt.

Bekijk Easy A vanaf 15 mei 2014 op Netflix Easy A

Olive krikt haar populariteit op door te doen alsof de schoolslet is. Zij geniet van haar nieuwe status maar moet vervolgens bepalen of het allemaal de moeite waard is.

 

Bekijk Eddie Murphy: Delirious vanaf 15 mei 2014 op Netflix Eddie Murphy: Delirious

Eddie Murphy’s wilde stand-upcomedy is een legende en in deze live show van 1983 blinkt hij weer uit in zijn ongecensureerde opmerkingen en parodieën.

 

Bekijk Dear Mr. Watterson vanaf 18 mei 2014 op Netflix Dear Mr. Watterson

Bijna 20 jaar nadat ‘Calvin and Hobbes’ voor het eerst gepubliceerd werd, legt deze documentaire uit waarom dit stripverhaal zo’n klassieker is geworden.

 

Bekijk Enchanted vanaf 19 mei 2014 op Netflix Enchanted

Voor prinses Giselle is het leven een sprookje. Maar dan wordt ze van het sprookjesland Andalasia verbannen naar de echte wereld van het moderne Manhattan…

 

Bekijk Alles is Familie vanaf 22 mei 2014 op Netflix Alles is Familie

Een nieuwe romantische comedy met een bite! In Alles is Familie heeft de familie de Roover op een punt beland waarin het maken van cruciale keuzes onvermijdelijk is.

 

Bekijk seizoen 2 van Derek vanaf 30 mei 2014 op NetflixDerek S2

Ricky Gervais, maker van de originele Britse versie van “The Office”, produceerde dit hartverwarmende comedydrama en vertolkt er ook de hoofdrol in van Derek Noakes, een trouwe verpleger in een Engels verpleeghuis die alleen het goede in iedereen ziet. Dereks zonnige kijk op het leven komt van pas in de omgang met zijn eigenzinnige collega’s en vrienden in hun strijd tegen vooroordelen, overheidsbureaucratie en voortdurend krimpende budgetten voor de zorg van de bejaarde bewoners die op hen rekenen.

 

Bekijk Alleen Maar Nette Mensen vanaf 1 juni 2014 op Netflix Alleen Maar Nette Mensen

David wordt vaak voor Marokkaan aangezien. Hij heeft een unieke missie: het vinden van een ghetto queen met grote tieten en een dikke bil. Zal hij haar ooit vinden?

 

Bekijk Shrek vanaf 1 juni 2014 op NetflixShrek

Als een prinses uit de klauwen van een vuurspuwende draak gered moet worden, trekt Shrek met zijn grapjas van een ezel ten strijde.

 

Bekijk seizoen 2 van Orange Is The New Black vanaf 6 juni 2014 op NetflixOrange Is The New Black S2

Seizoen twee van Orange Is The New Black komt eraan op 6 juni! Bekijk alvast de trailer en de favoriete momenten van de Orange Is The New Black cast leden op Netflix.
1 reactie voor Binnenkort op Netflix (mei + juni)

  1. Reginald - 13:36, 17-05-2014:

    Waarom staat film The American dubbel op?Die is al eerder toegevoegd?