Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Binnenkort op Netflix (mei)

Datum: 14/05/2015 | 1 reactie

Netflix heeft weer een mooie lijst gegeven van films, series en documentaires die minimaal zullen worden toegevoegd aan de streamingdienst deze maand. Begin mei is er al een nieuw seizoen van ‘The Vampire Diaries’ en  Difiance’ toegevoegd, waarmee vele Netflix kijkers zijn blij gemaakt.

Bekijk de volledige lijst hieronder.

 

About TimeAbout Time vanaf 1 mei op Netflix

 

Tim ontdekt dat de mannen in zijn familie door de tijd kunnen reizen en hun leven veranderen en besluit terug te gaan om de vrouw van zijn dromen voor zich te winnen

 


defianceDefiance S2 vanaf 1 mei op Netflix

 

Nadat een oorlog de aarde heeft verwoest, moeten buitenaardse wezens en mensen zij-aan-zij leven in hun poging om te overleven en een nieuwe samenleving op te bouwen.

Shanghai NoonShanghai noon vanaf 2 mei op Netflix

 

Als prinses Pei Pei wordt ontvoerd uit de Verboden Stad en naar Amerika gebracht, volgt het onhandige lid van de keizerlijke garde Chon Wang haar kidnappers naar Nevada.

 

GusGus vanaf 4 mei op Netflix

 

Een American footballteam dat op de laatste plaats staat schakelt de hulp in van een flitsende nieuwe speler: de muilezel Gus, die wel een bal kan trappen.

 

AdmissionAdmission vanaf 6 mei op Netflix

 

Een toelatingscommissielid van een elitaire universiteit bezoekt een school om aangemelde scholieren te bekijken en heeft ’t gevoel dat ze een band heeft met één van hen.

 

Born Into BrothelsBorn Into Brothels vanaf 6 mei op Netflix

 

Deze humoristische en oprechte film brengt de veerkracht van kinderen in beeld en laat zien hoe kunst de levens van kinderen in bordelen in Calcutta kan transformeren.

 

GlastonburyGlastonbury vanaf 6 mei op Netflix

 

Deze documentaire viert het 35-jarig bestaan van het Glastonbury Festival, met optredens van Radiohead, Coldplay, David Bowie en nog veel meer.

 

Little Hope Was ArsonLittle Hope Was Arson vanaf 6 mei op Netflix

 

Als er tien kerken afbranden in een stadje in East Texas wordt de plaatselijke bevolking, die devoot religieus is, verdeeld door achterdocht en woede.

 

Donnie DarkoDonnie Darko vanaf 6 mei op Netflix

 

Een getroebleerde tiener heeft last van slaapwandelen en wordt geplaagd door familieproblemen en visioenen van een dreigend uitziend, demonisch konijn van 1 meter 80.

Half NelsonHalf Nelson vanaf 6 mei op Netflix

 

Een onwaarschijnlijk vriendschap tussen de aan drugs verslaafde leraar Dan Dunne en de streetwise leerlinge Drey kan de oplossing zijn, of juist tot hun ondergang leiden.

 

Grace and FrankieGrace and Frankie vanaf 8 mei op Netflix

 

Jane Fonda en Lily Tomlin schitteren als twee vrouwen die gedwongen worden een nieuw leven te beginnen in deze grappige, eerlijke nieuwe Netflix Original-serie.

 

Penny DreadfulPenny Dreadful S2 vanaf 8 mei op Netflix

 

De klassiekers Dracula, Frankenstein en Dorian Gray zijn met elkaar verweven in deze horrorserie die zich afspeelt in de donkere straten van het Victoriaanse Londen.

 

De avonturen van de gelaarsde katDe avonturen van de gelaarsde kat – 5 nieuwe afleveringen vanaf 8 mei op Netflix

 

’s Werelds geweldigste kat en vechtersbaas, minnaar en melkconnaisseur beleeft gedurfde avonturen op exotische locaties in deze gezinsvriendelijke comedyserie.

 

Russel RageRussell Rage vanaf 10 mei op Netflix

 

Russell is een terriër met zulke ongelofelijke worstelvaardigheden dat hij een sportfenomeen wordt met behulp van zijn apencoach, Hunk.

 

Bon VoyageBon Voyage! vanaf 11 mei op Netflix

 

De Willards vertrekken naar Frankrijk voor een leuke familievakantie, maar dan gebeuren er allerlei komische ongelukken.

 

The Computer Wore Tennis ShoesThe Computer Wore Tennis Shoes vanaf 11 mei op Netflix

 

Als een student door een elektrische schok een genie wordt, vormt hij een bedreiging voor een zakenman die vreest dat zijn duistere praktijken aan het licht zullen komen.

 


The ReturnedThe returned elke week nieuwe aflevering – 12 mei seizoensfinale op Netflix

 

In deze angstaanjagende dramaserie keren verschillende mensen in dezelfde week terug naar hun thuisstadje, terwijl ze al jaren dood zijn.

 

BabeBabe vanaf 13 mei op Netflix

 

Deze film van Chris Noonan waarin het biggetje Babe probeert een plekje te veroveren op de boerderij en kampioen schapenhoeden wil worden, stal de harten van het publiek.

 

Planet of the ApesPlanet of the Apes vanaf 13 mei op Netflix

 

Een astronaut maakt een noodlanding op een mysterieuze planeet waar geëvolueerde, pratende mensapen domineren over een stam primitieve mensen.

 

Hellboy II The Golden ArmyHellboy II: The Golden Army vanaf 13 mei op Netflix

 

De ware identiteit van Hellboy, Liz Sherman en Abe Sapien komt aan het licht als ze een nieuwe bedreiging onder ogen zien: het gouden leger bereidt een aanval voor

 

ElysiumElysium vanaf 13 mei op Netflix

 

In deze dystopische thriller die zich afspeelt in 2159 verhuizen de rijke mensen naar een prachtig privé-ruimtestation, terwijl het leven op aarde steeds grimmiger wordt.

 

Dawg FightDawg Fight vanaf 15 mei op Netflix

 

In deze documentaire volgen we Dhafir “Dada 5000” Harris, een boxer uit West Perrine, Florida, waar criminaliteit domineert. Hij organiseert illegale box wedstrijden in zijn achtertuin in de hoop weg te kunnen komen uit West Perrine.

 

Ice PrincessIce Princess vanaf 18 mei op Netflix

 

Met behulp van haar coach, ouders en de jongen die de Zamboni machine bestuurt, houdt niet Casey tegen om haar droom als top kunst schaatser te verwezenlijken.

 

Friends with BenefitsFriends With Benefits vanaf 20 mei op Netflix

 

In een poging om de cliches uit Hollywood romantische komedies te vermijden, komen Dylan Harper en Jamie Rellis er gauw achter dat de toevoeging van sex aan hun vriendschap voor zijn eigen complicaties zorgt.

 

Bad TeacherBad Teacher vanaf 20 mei op Netflix

 

Een luie en incompetente middelbare school lerares, die haar baan en leerlingen haat, wordt gedwongen om terug te keren naar haar baan nadat haar rijke verloofde haar dumpt.

 

Bicentennial manBicentennial Man vanaf 20 mei op Netflix

 

In deze film uit 1999 met Robbie Williams in de hoofdrol zien we hoe een androïde tracht menselijk te worden wanneer hij emoties ontwikkeld.

 

Adventures of tintinThe Adventures of Tintin vanaf 20 mei op Netflix

 

De onverschrokken Kuifje en Kapitein Haddock beginnen aan een speurtocht naar een gezonken schip onder bevel van Haddock’s voorvader.

 

MoneyballMoneyball vanaf 20 mei op Netflix

 

Oakland A’s manager Billy Beane heeft een klein budget voor het aankopen van nieuwe spelers voor zijn honkbal team. Het lukt hem toch om een nieuw team te vormen aan de hand van een computer gegenereerde analyse.

 

HannaHanna vanaf 20 mei op Netflix

 

Een zestien-jarig meisje is door haar vader opgevoed om de perfecte moordenaar te zijn en wordt voor een missie naar Europa gestuurd. Zij wordt echter achtervolgd door een meedogenloze CIA agente en haar agenten.

 

PriestPriest vanaf 20 mei op Netflix

 

In een wereld waarin vampiers leven, negeert een priester de regels van de kerk wanneer hij jacht maakt op de vampiers die zijn nichtje hebben ontvoert.

 

BetweenBetween seizoen 1 vanaf 21 mei op Netflix

 

“Welcome to Pretty Lake.” Het dorpje wordt geteisterd door een mysterieuze ziekte. Wanneer iedereen boven de 21 jaar sterft, sluit de overheid de hele omgeving hermetisch af. Achterblijvers? Die staan er alleen voor. Bereid je voor op een bloedstollende serie, waarin de dood gevaarlijk om de hoek loert, van de makers van 24.

 

Jen KirkmanJen Kirkman: I’m Gonna Die Alone (And I Feel Fine) vanaf 22 mei op Netflix

 

De realiteit van seks op je 40ste en liefdevol scheiden… Jen Kirkman kan er een aardig woordje over meepraten. Met verhalen uit haar eigen leven gegrepen, laat ze je gieren van het lachen.

 

The Other OneThe Other One: The Long Strange Trip of Bob Weir vanaf 22 mei op Netflix

 

“Let the words be yours, I’m done with mine,” de bekende lyrics van zijn Cassidy zinderen nog na. De serie belooft wat de titel alvast prijs geeft: een goudeerlijke documentaire over het leven van Grateful Dead’s zanger, songwriter en gitarist Bob Weir.

 

AladdinAladdin vanaf 25 mei op Netflix

 

Wanneer een arme straat jongen in Agrabah verliefd wordt op een prachtige prinses, gebruikt hij de magie van een geest om zichzelf in prins te veranderen zodat hij met haar kan trouwen.

 

Oceans 11Ocean’s Eleven vanaf 27 mei op Netflix

 

Danny Ocean en zijn elf handlangers maken plannen om drie Las Vegas casino’s tegelijkertijd te overvallen.

 

TroyTroy vanaf 27 mei op Netflix

 

In deze aanpassing van het grote epos van Homer, volgen we de aanval op Troy door het verenigd Grieks leger. De film is tevens een kroniek over het lot van de betrokken mannen.

 

South Park- Bigger, Longer, UncutSouth Park: Bigger, Longer and Uncut vanaf 27 mei op Netflix

 

Wanneer de vier jongens uit ‘South Park’ een “R-rated” film kijken met de candeese Terrance & Phillip in de hoofdrol, worden zij bestempeld als “beschadigd”. Hun ouders zetten hierdoor druk op de Verenigde Staten om oorlog te voeren met Canada.

 

Mako MermaidsMako Mermaids – nieuwe afleveringen vanaf 30 mei op Netflix

 

Dit vervolg op ‘H2O’ volgt Zac, een jongen die per ongeluk is veranderd in een meerman en het bestaan bedreigt van drie jonge meerminnen die Mako Island beschermen.

 

Better Living through chemistryBetter Living Through Chemistry vanaf 1 juni op Netflix

 

Het onbewogen leven van een keurige apotheker komt op zijn kop te staan wanneer hij een affaire begint met de bloedmooie vrouw van een van zijn klanten. Zij neemt hem mee op een wilde reis van seks, drugs en mogelijk moord.

 
1 reactie voor Binnenkort op Netflix (mei)

  1. Nick Kreuger - 23:17, 20-05-2015:

    Wanneer komen er weer een paar goede horror films op??? Het liefst paranormale horrors waar demonen en uitdrijvingen bij voorkomen!