Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Binnenkort op Netflix (oktober)

Datum: 07/10/2015 | 5 reacties

 

The NightmareThe Nightmare vanaf 1 oktober op Netflix
Documentaire – Deze documentaire gaat over slaapverwarring, een tijdelijke stoornis waardoor de patiënt vastzit in een toestand tussen waken en slapen en zich niet kan bewegen.

 

Lego - Ninjago - Masters of SpinjitzuLego: Ninjago: Masters of Spinjitzu – seizoen 3 vanaf 1 oktober op Netflix

Serie – Om het land van Ninjago te beschermen moeten Kai, Jay, Cole en Zane zich meester maken van hun elementaire krachten en Spinjitzu-wapens.

 

ScreamScream – seizoen 1 vanaf 1 oktober op Netflix

Serie – In deze nieuwe sequel-serie van de klassieke horror franchise, leidt een cyber pest-incident in Lakewood tot een moord met huiveringwekkende echo’s uit het verleden.

 

Into the WoodsInto the Woods vanaf 2 oktober op Netflix

Film – In een magisch en sprookjesachtig bos proberen een bakker en zijn vrouw de vloek van hun buurvrouw, een jaloerse heks, te verbreken.

 

Road to PerditionRoad to Perdition vanaf 4 oktober op Netflix

Wanneer de jonge Michael getuige is van een afrekening vraagt iedereen zich af of de jongen zijn mond zal houden. Een huurmoordenaar wordt opdracht gegeven het zekere voor het onzekere te nemen, en Michael en zijn familie te vermoorden.

 

The Big GreenThe Big Green vanaf 5 oktober op Netflix

Film – Een team bestaande uit buitenbeentjes leren een nieuwe sport en worden kampioen, onder leiding van een buitenlandse leraar en voormalige lokale sport helden als helden.

 

StoneStone vanaf 5 oktober op Netflix

Film – Een veroordeelde brandstichter speelt spelletjes met zijn reclasseringsambtenaar om zijn vrijheid veilig te stellen. Maar wanneer de ambtenaar zelf een affaire begint met de vrouw van de veroordeelde loopt het uit de hand.

 

TrustTrust vanaf 5 oktober op Netflix

Film – De familie Cameron is het perfecte gelukkig gezinnetje. Maar wanneer de veertien jaar oude Annie haar eerste vriendje, Charlie, leert kennen via het internet en met hem afspreekt, betekend dit het einde van haar toe dan toe onschuldig leventje.

 

Black BookBlack Book vanaf 5 oktober op Netflix

Film – In het Nazi bezette Nederland tijdens de Tweede Wereld Oorlog, infiltreert een joodse zanger het regionale Gestapo hoofdkantoor voor het Nederlands verzet.

 

Bad LieutenantBad Lieutenant – Port of New Orleans vanaf 5 oktober op Netflix

Film – Een schofterige politieagent die snuift en steelt en zijn politiebadge eigenlijk alleen gebruikt voor illegale praktijken, verandert als hij te maken krijgt met een verkrachtingszaak van een jonge non.

 

DicteDicte – seizoen 2 vanaf 8 oktober op Netflix

Serie – Dicte Svendson wordt misdaadjournalist en dankzij haar mensenkennis en betrokkenheid kan ze gecompliceerde misdaden sneller oplossen dan het lokale recherche team.

 

Butch Cassidy and the Sundance KidButch Cassidy and the Sundance Kid vanaf 9 oktober op Netflix

Butch Cassidy en The Sundance Kid zijn twee overvallers, die iets te vaak dezelfde trein overvallen. Er wordt een speciale posse achter ze gestuurd.

 

The FallThe Fall – seizoen 1 vanaf 9 oktober op Netflix

Serie – Deze psychologische thriller volgt twee jagers. De seriemoordenaar in en rond Belfast en de getalenteerde Detective Superintendent van de MET die hem probeert te vangen.

 

The BridgeThe Bridge – seizoen 2 vanaf 9 oktober op Netflix

Serie – Een vermoorde vrouw wordt aangetroffen op de grens tussen Zweden en Denemarken. De Deense en Zweedse detectives gaan op zoek naar de dader.

 

The KillingThe Killing – seizoen 2 vanaf 9 oktober op Netflix

Serie – Deense detective Sarah Lund onderzoekt moorden die te maken hebben met plaatselijke en internationale politieke evenementen.

 

FJALLBACKAMORDENFjallbackamorden – seizoen 1 vanaf 9 oktober op Netflix

Serie – Deze serie bestaat in totaal uit 12 televisiefilms, die gebaseerd zijn op de personages uit de boeken van Camilla Lackberg en spelen zich af in het Zweedse plaatsje Fjallbacka.

 

Winter on FireWinter on Fire vanaf 9 oktober op Netflix

Documentaire – Een documentaire over de onrust in Oekraïne gedurende 2013 en 2014, wanneer demonstraties van studenten voor Europese integratie uit groeide tot een gewelddadige revolutie.

 

Mr Peabody and Sherman ShowThe Mr. Peabody and Sherman Show – seizoen 1 vanaf 9 oktober op Netflix

Serie – Mr. Peabody en Sherman zijn de hosts van een waanzinnige latenightshow in een chic penthouse met in de tijd reizende gasten en een live publiek.

 

Hannah Montana Miley Cyrus - Best of Both WorldsHannah Montana / Miley Cyrus: Best of Both Worlds vanaf 12 oktober op Netflix

Film – Een 3D concert film van de Hannah Montana/Miley Cyrus tour uit 2007.

 

 

FargoFargo – seizoen 2 vanaf 13 oktober op Netflix

Serie – In deze serie die geïnspireerd is op de film van de gebroeders Coen, staat een andere ‘echte’ misdaad centraal.

 

WallanderWallander – seizoen 2-3 vanaf 13 oktober op Netflix

Serie – In een schilderachtig en ooit vreedzame provincie in Zweden onderzoekt de gedesillusioneerde politie-inspecteur Kurt Wallander een schokkende golf van moorden.

 

Avengers Confidental - Black Widow and PunisherAvengers Confidental: Black Widow & Punisher vanaf 14 oktober op Netflix

Film – Na zijn bemoeienis met een topgeheime missie wordt, The Punisher in hechtenis genomen door S.H.I.E.L.D. agent én Avenger Black Widow. In opdracht van Director Nick Fury moeten The Punisher en Black Widow echter samen gaan werken om de terroristische organisatie Leviathan te stoppen.

 

Cloudy with a Chance of Meatballs 2Cloudy with a chance of Meatballs 2 vanaf 14 oktober op Netflix

Flint Lockwood werkt nu voor The Live Corp Company voor zijn idool Chester V. Maar wanneer hij erachter komt dat zijn meest beruchte machine nog steeds in werking is moet hij zijn post verlaten.

 

Trophy KidsTrophy Kids vanaf 15 oktober op Netflix

Documentaire – Sommige ouders zijn wel hele fanatieke supporters van hun kinderen. Deze documentaire stelt de vraag “Doen we wat het beste is voor onze kinderen? Of willen we gewoon dat onze kinderen de beste zijn?”

 

First Comes LoveFirst Comes Love vanaf 15 oktober op Netflix

Documentaire – Verliefd, Verloofd, Getrouwd, Kinderen. Niet voor iedereen loopt het leven zo. Filmmaker Nina Davenport besluit op 41 jarige leeftijd om alleenstaande moeder te worden in New York City.

 

Monster AllergyMonster Allergy – seizoen 1-2 vanaf 15 oktober op Netflix

Serie – Zick is een jongen die allergisch is voor bijna alles. Bij een verkoudheid ontdekt hij dat hij de onzichtbare monsters kan zien. Hij woont alleen met zijn moeder en een kale kat die Fabian heet. Nadat hij vrienden geworden is met Elena, gaan ze samen op spannende avonturen. In een van de avonturen vindt Zick zijn vader die al jaren verdwaald is in de oude arsenaal. Samen met zijn vader en de andere Temmers strijden ze tegen Magnacat, een Gorka, die er alles aan doet om de Monsterstad over te nemen.

 

Beast of no nationBeast of No Nation vanaf 16 oktober op Netflix

Film – Een drama gebaseerd op de ervaringen van Agu, een kind soldaat in de burgeroorlog van een onbenoemde Afrikaans land.

 

Some assembly requiredSome Assemly Required – seizoen 2 vanaf 16 oktober op Netflix

Serie – Een 14-jarige wordt eigenaar van een speelgoed bedrijf en huurt een groep van zijn vrienden om hem te helpen met het creëren van geweldig nieuw speelgoed.

 

Pirates of the Carribean- Dead mans chestPirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest vanaf 19 oktober op Netflix

Film – Jack Sparrow probeert het hart van Davy Jones te pakken te krijgen zodat zijn ziel niet een slaaf wordt in dienst van Jones, terwijl andere vrienden en vijanden de hart proberen te veroveren voor hun eigen redenen.

 

McFarland USAMcFarland, USA vanaf 19 oktober op Netflix

Film – Jim White verhuisd samen met zijn familie nadat hij zijn baan als football coach verliest. Tijdens zijn nieuwe aanstelling ziet hij dat sommige van zijn studenten potentie hebben om een cross country team te starten. Hij neemt deze 7 studenten zonder hoop voor een toekomst en transformeert ze in een van de beste cross country teams.

 

Richie RichRichie Rich – seizoen 1-2 vanaf 19 oktober op Netflix

Serie – Richie Rich is een doorsnee kind, behalve dan dat hij een Biljoen dollars heeft. Na het behalen van zijn succes bouwt hij een nieuwe villa voor zichzelf, zijn vader en zus. Hij deelt ook zijn succes met zijn twee beste vrienden, Darcy en Murray.

 

Hemlock GroveHemlock Grove – seizoen 3 vanaf 23 oktober op Netflix

Serie – In een dorp waar iedereen een geheim heeft is niemand veilig. Vampiers, weerwolven en andere monsters maken het dorpje onveilig.

 

Bih Hero 6Big Hero 6 vanaf 24 oktober op Netflix

Film – Er vormt een speciale band tussen de enorme opblaasbare robot Baymax en wetenschappelijk wonder Hiro Hamada. Samen met een groep vrienden vormen ze een team van high-tech helden.

 

Manson Family vacationManson Family Vacation vanaf 27 oktober op Netflix

Film – Twee broers touren de Charles Manson moord plaatsen. Een broer is een toegewijd familie man. De andere broer is toegewijd aan The Family.

 

The Last StandThe Last Stand vanaf 28 oktober op Netflix

Film – De leider van een drugskartel ontsnapt uit een gerechtsgebouw en vlucht naar de Mexicaanse grens. De enige dingen die hem nog in de weg staan zijn een sheriff en zijn onervaren agenten.

 

Legend of the GuardiansLegende van GaHoole vanaf 28 oktober op Netflix

Film – Wanneer een jonge uil wordt ontvoert door een slechte Uil Leger, moet hij zien te ontsnappen samen met zijn nieuwe vrienden en gaat hij op zoek naar de legendarische Guardians om de slechteriken te verslaan.

 

PopplesPopples vanaf 31 oktober op Netflix

Serie – Popples zijn geweldige beestjes die zichzelf in en uit een bal kunnen poffen. Ze zijn altijd bereid om hun vrienden, buren en elkaar te helpen, maar vaker dan niet loopt dit niet zoals gepland.

 
5 reacties voor Binnenkort op Netflix (oktober)

 1. Zwarte poep - 19:27, 09-10-2015:

  Vette shit! Maar niet heus

 2. Killer - 16:36, 11-10-2015:

  Na het lezen van deze lijst wil ik mijn stront opeten. Jullie ook?

 3. Michel - 05:07, 14-10-2015:

  En wanneer kunnen we de nieuwe The Musketeers verwachten?

 4. Michel - 05:08, 14-10-2015:

  En wanneer kunnen we de nieuwe The Musketeers verwachten?

 5. clairos - 21:28, 14-10-2015:

  waar blijft: het diner?? staat in de lijst van toegevoegde films