Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Binnenkort op Netflix (oktober)

Datum: 04/10/2014 | 9 reacties

De zomer is officieel voorbij. In de winkels verschijnen de Halloween-, Sinterklaas- en Kerst-spullen alweer. Hoewel we nu nog kunnen genieten van de laatste warme dagen van het jaar, zal het niet lang meer duren voordat het weer omslaat. En tijdens de koude en regenachtige dagen is het heerlijk om lekker op de bank op te krullen en te genieten van de volgende films, series en documentaires die in oktober worden toegevoegd aan de streamingdienst.

Van sommige titels is de precieze datum van toevoeging helaas niet bekend.

NashvilleNashville seizoen 3 vanaf oktober op Netflix

Het derde seizoen van deze geweldige drama serie, boordevol country muziek, is nog maar net begonnen in de VS maar we kunnen er nu al van genieten van de nieuwe afleveringen. Elke week wordt er een nieuwe aflevering toegevoegd.

 

The paradiseThe Paradise seizoen 1 en 2 vanaf oktober op Netflix

De jonge en ambitieuze Denise verhuist van een klein dorpje naar de grote stad. Zij heeft net een baantje gekregen als verkoopster op de damesmode afdeling van het super chique Britse warenhuis The Paradise, waar zij wordt omringd door machtsspelletjes, intriges en amoureuze verhoudingen tussen collega’s.

 

De Groeten van MikeDe groeten van Mike! vanaf oktober op Netflix

Deze ontroerende en grappige kerst-familiefilm verteld het verhaal van Mike die na maanden lang in het ziekenhuis te hebben gelegen eindelijk naar huis toe mag. Maar wanneer zijn moeder hem niet op komt halen schakelt een lieve verpleegkundige uit bezorgdheid Jeugdzorg in. Zal het Mike lukken om kerst thuis met zijn moeder te vieren?

 

Blood DiamondBlood Diamond vanaf oktober op Netflix

Archer is een diamanten diamantensmokkelaar die in het door oorlog geteisterde Sierra Leone in de gevangenis terecht komt. Daar hoort hij over een grote edelsteen, de ‘Blood Diamond’, die door een lokale visser is gevonden en verborgen. Hij helpt de visser om zijn familie op te sporen in ruil voor de zeldzame diamant.

 

SharknadoSharknado vanaf oktober op Netflix

Wanneer een storm richting de kust van Los Angeles uitgroeit in een orkaan worden duizenden haaien mee de lucht in gezogen en verspreid over de hele stad. De haaien terroriseren nu het land, de zee en de lucht.

 

DexterDexter seizoen 8 vanaf 1 oktober op Netflix

In dit laatste seizoen van de serie wordt het onze forensische-bloedspatten-analist / seriemoordenaar wel heel heet onder de voeten. Zal Dexter het einde van de serie overleven?

 

Downton AbbeyDownton Abbey seizoen 4 vanaf 1 oktober op Netflix

Het is 1922, zes maanden na de tragische dood van Matthew. Zijn verlies heeft diepe sporen nagelaten bij de Crawleys en het personeel van Downton Abbey. Buiten het beschermde leven van Downton Abbey zijn de ‘roaring twenties’ ineens volop losgebarsten, wat voor de nodige problemen zorgt voor de Crawleys.

 

Won't Back DownWon’t Back Down vanaf 1 oktober op Netflix

In dit waargebeurde verhaal komen twee moeders met verschillende achtergronden samen om een binnenstedelijke school te verbeteren.

 

TEDTalks: How to Start a MovementTed Talks: How to start a movement vanaf 1 oktober op Netflix

Derek Sivers gebruikt opmerkelijke filmmateriaal om te demonstreren hoe een beweging ontstaat, van start tot finish. Door beelden van een muziekfestival te laten zien toont hij hoe een beweging pas begint als volgers de moed hebben om de leider te volgen.

 

Koning van KatorenKoning van Katoren vanaf 2 oktober op Netflix

In het Koninkrijk Katoren zijn jarenlang corrupte ministers aan de macht na de dood van de koning. Wanneer de zeventienjarige Stach zich bij hen meld om de volgende koning van Katoren te worden geven zij hem een reeks onmogelijke opdrachten.

 

TangledTangled vanaf 6 oktober op Netflix

In Disney’s verfilming van het sprookje van de gebroeders Grimm over Rapunzel, ontmoeten we de klunzige en onbeholpen langharige schoonheid Rapunzel tijdens haar ontsnapping uit een toren waar zij jarenlang gevangen is gezet door de boze heks Moeder Gothel.

 

John Tucker Must DieJohn Tucker Must Die vanaf 8 oktober op Netflix

Wanneer drie knappe meiden ontdekken dat ze allemaal bedrogen zijn door de ‘serie-versierder’ John Tucker besluiten zij wraak te nemen door de rollen om te draaien. Kunnen zij van deze ‘hero’ een ‘zero’ maken?

 

28 Days Later28 Days Later vanaf 8 oktober op Netflix

Er is een dodelijk en alles verwoestende virus vrijgekomen dat maar enkele seconden nodig heeft en al door een druppel bloed overgedragen kan worden. De besmette personen komen in een permanente staat van dodelijke haat terecht. 28 dagen na blootstelling ontwaak je in een ziekenhuis en er zijn geen mensen meer…

 

EmmaMasterpiece Classic: Emma vanaf 9 oktober op Netflix

Op het 19e eeuws platteland van Engeland is er niet veel te doen voor mooie, rijke vrouwen zoals Emma Woodhouse. Emma bemoeit zich graag met het liefdesleven van anderen en vindt zichzelf de beste koppelaar. Maar wanneer zij de jonge en naïeve Harriet Smith probeert te koppelen aan de dorpspredikant pakt het niet helemaal goed uit.

 

Jane Austen's PersuasionMasterpiece Classic: Persuasion vanaf 9 oktober op Netflix

Onder druk van haar familie verbreekt de jonge Anne haar verloving met Frederick Wentworth omdat hij geld noch een hoge rang heeft. Jaren later keert Frederick terug van zee met een fortuin en vele jonge ongetrouwde vrouwen werpen zich aan zijn voeten.

 

Great ExpectationsMasterpiece Classic: Great Expectations vanaf 9 oktober op Netflix

Een serie gebeurtenissen leidt de jonge Pip, een wees, naar een mysterieuze erfenis en een ontmoeting met de rijke maar excentrieke Miss Havisham. Zij ziet in Pip het ideale speelkameraadje voor haar geadopteerde dochter Estella.

 

PramfacePramface seizoen 3 vanaf 9 oktober op Netflix

Een goede dosis Britse humor met een goed verhaal. In het eerste seizoen komt de 18-jarige Laura erachter dat zij is zwanger is na een one-night-stand. Zij besluit het kind te houden. Maar wanneer ze vervolgens ontdekt dat de vader van haar kind nog maar 16 jaar oud is krijgt zij de schrik van haar leven. Het derde en laatste seizoen van Pramface bestaat uit zes afleveringen.

 

YellowstoneYellowstone vanaf 9 oktober op Netflix

De dieren in Yellowstone National Park voeren een dagelijkse strijd om te overleven. Deze prachtige documentaire is gefilmd gedurende drie seizoenen en brengt deze strijd in beeld.

 

Uganda Be Kidding MeUganda Be Kidding Me vanaf 10 oktober op Netflix

Comedian Chelsea Handler maakt haar debuut bij Netflix met deze geweldige stand-upspecial over haar reiservaringen in Afrika.

 

GMO OMGGMO OMG vanaf 14 oktober op Netflix

Ongemerkt consumeren wij veel genetisch gemanipuleerd voedsel op een dagelijkse basis, terwijl de risico’s en effecten op onze gezondheid en milieu nog veelal onbekend zin.  In GMO OMG onderzoekt een vader van drie jonge kinderen de risico’s van ggo’s.

 

Fight ChurchFight Church vanaf 15 oktober op Netflix

Deze documentaire werpt een verrassende blik op de samenvloeiing van het christendom en mixed martial arts, waarin onder andere geestelijken de vechters trainen.

 

Django UnchainedDjango Unchained vanaf 16 oktober op Netflix

In deze Quentin Tarantino film reist een bevrijde slaaf samen met een Duitse premiejager door Amerika om zijn vrouw te bevrijden uit de handen van een sadistische plantage-eigenaar.

 

Mees KeesMees Kees vanaf 20 oktober op Netflix

De stagiair Kees staat voor het eerst voor de klas en ontwikkeld met behulp van de kinderen van groep 6B zijn eigen manier van lesgeven. Maar dit wordt niet door iedereen gewaardeerd.

 

The Cabin In The WoodsThe Cabin in the Woods vanaf 21 oktober op Netflix

Deze waanzinnige horrorfilm begint met een stel vrienden die vakantie vieren in een afgelegen boshut. Maar wie denkt te weten hoe dit verhaal afloopt, zit ernaast. Deze film keert alles wat je weet over horrorfilms binnenstebuiten.

 

Horizontaal E-TeamE-team vanaf 22 oktober op Netflix

Deze indrukwekkende en inspirerende documentaire verteld het verhaal van het E-team. Het team onderzoekt oorlogsmisdaden en maakt deze kenbaar aan de rest van de wereld. De documentaire speelt zich voornamelijk af aan de frontlinie van Syrië en Libië en is exclusief te zien bij Netflix.

 

The Lord of The RingsLord of the Rings: Fellowship of the Ring vanaf 29 oktober op Netflix

In dit eerste deel van de Lord of the Rings trilogie reist Frodo Baggings van de idyllische gouw van de Hobbits naar de helse afgronden van Mordor op zijn epische streeftocht om de ring van Sauron te vernietigen.

 

American Horror StortyAmerican Horror Story seizoen 3 vanaf 29 oktober op Netflix

In dit nieuwe hoofdstuk van American Horror Story bezoeken we een heksen genootschap in New Orleans. Vier jonge heksen leren hoe zij hun pas ontdekte krachten kunnen gebruiken. Maar wanneer de krachten van de jonge heksen toenemen krijgen zij te maken met vijanden zowel binnen als buiten de genootschap.

 

Happy FeetHappy Feet vanaf 29 oktober op Netflix

Al Mumbles vriendjes kunnen prachtig zingen en trekken zo een vrouwtje aan. Maar de jonge pinguïn kan helemaal niet goed zingen. Hij heeft een andere en bijzondere gave: hij kan prachtig tapdansen. En hoewel dit hem in eerste instantie een buitenstaander maakt, wordt hij later de held van zijn gemeenschap.

 

Benieuwd naar wat er in November zal worden toegevoegd? Volgende maand zal er een nieuw overzicht worden geplaatst over de verwachte toevoegingen. Wel weten we dat we in ieder geval de volgende titels kunnen verwachten; Fools Rush in, The Princess Diaries, Girl Interrupted en Marmato.

 
9 reacties voor Binnenkort op Netflix (oktober)

 1. Sandrina - 20:05, 05-10-2014:

  Vampire diaries 5 aub!

 2. daria - 21:57, 13-10-2014:

  hallo jullie hebben de serie drop dead diva maar jullue hebben niet de complete serie erop staan komt de rest nog en zo ja wanneer en zettwn jullie toevallig ook mcloads daughters op netflix xowel de serie als de film? vriendelijke grort daria

 3. Marta - 19:27, 14-10-2014:

  Wanneer komt Under the dome? Ik kan niet wachten…

 4. Yessika - 16:47, 20-10-2014:

  MeesKees zou vanaf vandaag te bekijken zijn. Staat nog niet in de lijst.

 5. Daphne - 20:59, 22-10-2014:

  Wanneer komen
  Nieuwe serie’s van the vamipre dairies en van pretty little liars ??

 6. Britt - 23:06, 31-10-2014:

  waneer komen de rest van de seizoenen van the vampier diries en van pretty little laiers en teen wolf
  mvg
  britt

 7. Pia - 18:35, 07-11-2014:

  komt er nog eens Malcom in the middle op netflix??

 8. chayla - 18:16, 07-01-2015:

  Heksen bestaan niet
  Annie (2014)

 9. Naamjessica - 09:23, 10-01-2015:

  Wanneer is seizoen 4 van nashville te zien?