Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Binnenkort op Netflix (september)

Datum: 08/09/2015 | 5 reacties

Puffin RockPuffin Rock – seizoen 1 vanaf 1 september op Netflix

Serie – Het leven is heerlijk op het mooie Puffin Rock, waar de jonge Oona, haar babybroertje Baba en hun vriendjes alles leren over de natuur, vriendschap en familie.

 

empresses in the palaceEmpresses in the Palace – seizoen 1 vanaf 1 september op Netflix

Serie – In het China van 1722 hadden de vrouwen in de keizerlijke harem te maken met verraad en corruptie in hun strijd voor de gunsten van de keizer.

 

team hotwheels-skills to thrillHot Wheels: The Skills to Thrill vanaf 1 september op Netflix

Serie – Een vreemde snuiter probeert auto’s te verkopen die zichzelf besturen maar deze nieuwe rage komt met haken en ogen.

 

Team hotwheels-epic raceTeam Hot Wheels: Build the Epic Race vanaf 1 september op Netflix

Serie – Team Hot Wheels moet de Road Pirated verslaan op een nieuw circuit opdat deze de formule van hun nieuwste technologie niet zouden bemachtigen en misbruiken.

 

ninjago-masters of spinjitzuLego Ninjago: Masters of Spinjitzu – seizoen 1-2 vanaf 1 september op Netflix

Serie – Om het land van Ninjago te beschermen, moeten Kai, Jay, Cole en Zane zich meester maken van hun elementaire krachten en Spinjitzu-wapens.

 

silencedSilenced vanaf 1 september op Netflix

Documentaire – Drie ex-regeringsmedewerkers praten over hun ervaringen toen zij gerechtelijke vervolgd werden voor het delen van geheime informatie over de ‘War on Terror’.

 

teen wolfTeen Wolf – seizoen 4 vanaf 1 september op Netflix

Serie – Scott, Stiles en Allison ervaren vreemde bijwerkingen van hun rituele offer. Stilinski houdt zich met hele andere dingen bezig.

 


expelledExpelled vanaf 1 september op Netflix

Film – Felix wordt na een van zijn waanzinnige fratsen van de middelbare school geschopt. Hij neemt extreme maatregelen om te zorgen dat zijn ouders dit niet te weten komen.

 

olympus has fallenOlympus Has Fallen vanaf 5 september op Netflix

Film – De hulp van een in ongenade gevallen agent van de Geheime Dienst wordt ingeroepen als Koreaanse terroristen neerstrijken in het Witte Huis en de president gijzelen.

 

HouseHouse – seizoen 5-8 vanaf 9 september op Netflix

Serie – Hugh Laurie in de hoofdrol als de nukkige dr. Gregory House, een arts die minachtend met zijn patienten omgaat maar ze wel van de meest mysterieuze ziekten geneest.

 

frozenFrozen vanaf 9 september op Netflix

Film – Wanneer de onlangs bekroonde Konining Elsa per ongeluk haar krachten gebruikt om de zomer om te toveren in winter en wegrent, gaat haar zus Anna, samen met de anti-sociale Kristof en zijn rendier Sven, en de sneeuwpop Olaf op zoek naar Elsa, om de zomer terug te brengen,

 

NarniaThe Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader vanaf 9 september op Netflix

Film – Lucy en Edmund keren terug naar Narnia met hun neef Eustace waar ze met Prins Caspian meegaan op een tocht over zee aan boord het schip ‘The Dawn Treader’. Onderweg komen zij draken, dwergen, meermensen en een groep verdwaalde krijgers voordat zij de rand van de wereld bereiken.

 

swan princessSwan Princess: A Royal Family Tale vanaf 12 september op Netflix

Film – Prins Derek en Princes Odette adopteren een jong meisje genaamd Alise. Dan wordt Alise ontvoert door een groep vliegende eekhoorns die geloven dat de Zwanenprinsses slecht is, door een profetie. Nu is het aan Derek en Odette om Alise te redden, de vliegende eekhoorns ervan te overtuigen dat Odette niet slecht is en het kwaad van de Forbidden Arts te verslaan.

 

AUSTENLANDAustenland vanaf 16 september op Netflix

Film – Geobsedeerd door Pride and Prejudice, reist een vrouw naar een Jane Austen thema park in haar zoektocht naar de perfecte heer.

 

Good Luck ChuckGood Luck Chuck vanaf 16 september op Netflix

Film – Om ervoor te zorgen dat de vrouw van zijn dromen niet verliefd wordt op een andere man, moet Charlie Logan zijn vloek zien te verbreken die ervoor zorgt dat hij immens populair is bij vrijgezelle dames: Deel een keer de lakens met Charlie, en de volgende man die je ontmoet zal je ware liefde zijn.

 

keith richardsKeith Richards: Under the Influence vanaf 18 september op Netflix

Documentaire – Ontdek de mensen en de muziek die rock ‘n’ roll-legende Keith Richards hebben geinspireerd, vanaf zijn jeugd tot heden. Een documentaire met weergaloos beeldmateriaal.

 

lizzie mcguireThe Lizzie McGuire Movie vanaf 21 september op Netflix

Film – Lizzie McGuire is afgestudeerd van de middelbare school en neemt een reis naar Rome, Italie met haar klas. En wat een normale reis had moeten zijn, wordt een tieners droom die uitkomt.

 

SmoshSmosh: The Movie vanaf 22 september op Netflix

Film – Een beschamende video van Anthony komt online direct na zijn vijfde middelbare school reunie. The Smosh dudes reizen via een portal in YouTube en racen om de video te veranderen en de geschiedenis te herschrijven voordat het Anthony’s kansen om te herenigen met zijn tiener liefde verknald.

 

kung fu killerKung Fu Killer vanaf 22 september op Netflix

Film – Een martial arts instructeur van de politie korps wordt gevangen gezet nadat hij een man per ongeluk doodt. Maar wanneer een wrede moordenaar het gemunt heeft op martial arts meesters, biedt de instructeur zijn hulp aan de politie in ruil voor zijn vrijheid.

 

battle of the yearBattle of the Year vanaf 23 september op Netflix

Film – Battle of the Year trekt alle beste teams van de wereld, maar de Amerikanen hebben de afgelopen 15 jaar niet gewonnen. Dante werft Blake om een team van de beste dansers samen te stellen en de troffee naar Amerika te brengen waar het allemaal begon.

 

save the last danceSave the Last Dance vanaf 23 september op Netflix

Film – Een blanke meid verhuist naar Chicago, waar ze verliefd wordt op een donkere jongen van de South Side met een ruige, semi-criminele achtergrond.

 

The cat in the hatDr Suess’ The Cat in the Hat vanaf 23 september op Netflix

Film – Sally en Conrad zijn twee verveelde kinderen wiens levens op de kop worden gezet wanneer een pratende kat bij hen op bezoek komt.

 

monsters vs aliensMonsters vs. Aliens vanaf 23 september op Netflix

Film – Een vrouw transformeerd in een reus nadat zij wordt geraakt door een meteoriet op haar trouwdag en sluit zich aan bij een team monsters die door de Amerikaanse regering wordt gestuurd om een alien genie te verslaan die de aarde wilt overnemen.

 

NashvilleNashville – seizoen 4 vanaf 25 september op Netflix

Serie – Rayna James is een countrymuziek-legende maar wordt door haar label gedwongen op te treden met de jonge diva, Juliette Barnes.

 

Once upon a timeOnce Upon A Time – seizoen 4 vanaf 27 september op Netflix

Serie – In deze fantasieserie wordt een jonge vrouw aangetrokken door een stadje in Maine. Daar ontdekt zij overal elementen uit de sprookjeswereld.

 

stolenStolen vanaf 27 september op Netflix

Film – Een voormalige dief begint een woeste zoektocht naar zijn vermiste dochter, die is ontvoert en opgesloten in de kofferbak van een taxi.

 

seven psychopatsSeven Psychopaths vanaf 27 september op Netflix

Film – Een worstelende scenario schrijver komt in aanraking met de Los Angeles criminele onderwereld nadat zijn rare vrienden een gangster’s geliefde Shih Tzu ontvoeren.

 

47 ronin47 Ronin vanaf 29 september op Netflix

Film – Een groep samurai vertrekken om de dood en onteering van hun meester door een genadeloze shogun te wreken.

 

escape from alcatrazEscape From Alcatraz vanaf 30 september op Netflix

Film – Alcatraz is de meest beveiligde gevangenis aller tijden. Er wordt gezegd dat niemand ooit zal kunnen ontsnappen, totdat drie mannen een mogelijke geslaagde poging doen om de geruchte gevangenis te ontsnappen.

 

collateralCollateral vanaf 30 september op Netflix

Film – Een taxi chauffeur wordt gegijzeld door een huurmoordenaar die zijn ronde door Los Angeles doet. Hij moet een manier vinden om zichzelf en de laatste slachtoffer te redden.

 

american beautyAmerican Beauty vanaf 30 september op Netflix

Film – Een sexueel gefrustreerde provinciale vader krijgt een mid-life crisis nadat hij verliefd wordt op zijn dochters beste vriendin.

 

beyond bordersBeyond Borders vanaf 30 september op Netflix

Film – Sarah Jordan is al jaren getrouwd met Henry Beauford, als ze tijdens de oorlog in Afrika dokter Nick Callahan ontmoet. Deze kennismaking is het begin van romance die leidt naar een onbekend land vol gevaar en verrassingen.

 
5 reacties voor Binnenkort op Netflix (september)

 1. Robert Pol - 06:46, 09-09-2015:

  How I Met Your Mother season 1-7 zijn weg.. Ik was net bij season 3 😓
  Is er een kans dat die seizoenen later weer terug komen?

 2. christopher - 18:30, 09-09-2015:

  The blacklist seizoen 2 en river monsters aub hoe lang moeten we nog wachten op videoland staan ze er al lang op!

 3. Jordy Barnhoorn - 18:33, 09-09-2015:

  De smurfen (oude) weer terug erop zetten voor de kleintjes !!!!!

 4. Esther - 21:43, 09-09-2015:

  Waarom in hemelsnaam is Gossip-Girl eraf gehaald??

 5. Frank - 17:30, 17-09-2015:

  Waarom zijn mijn favorite series zomaar van Netflix verdwenen, zoals Lost? Dit kan toch niet zomaar, graag terug op netflix svp.