Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

BoJack Horseman krijgt een tweede seizoen

Datum: 04/09/2014 | Reacties uitgeschakeld voor BoJack Horseman krijgt een tweede seizoen

BoJack HorsemanDe geanimeerde komedie serie over de mislukte TV ster BoJack Horseman, die 22 augustus j.l. op Netflix in première is gegaan, zal een tweede seizoen krijgen. Netflix deelde dit nieuws via hun officiële Twitter account.

De serie, die te vergelijken is met series zoals ‘Family Guy’, ‘The Archer’ en ‘Ugly Americans’, draait om BoJack Horseman, een legendarische TV ster uit de jaren 90. Maar sinds de serie ‘Horsin’ Around’ is gecanceld is BoJack’s leven gevuld met zelfverachting en alcohol. Met behulp van zijn vriend Todd en ghostwriter Diane, probeert BoJack zijn turbulente leven weer op de rails te krijgen.

In ‘BoJack Horseman’ horen wij de stemmen van o.a. Will Arnett (‘Arrested Development’), Aaron Paul (‘Breaking Bad’) en JK Simmons (‘Juno’). Na de première van de serie is er met veel lof over gesproken in de media en door Netflix leden, die allen een zwak hebben voor dit duivelse paard.

Wij hebben niet veel informatie ontvangen over het nieuwe seizoen, maar het word verwacht dat seizoen 2 rond augustus 2015 in première zal gaan. Netflix heeft met andere series zoals ‘House of Cards’ en ‘Orange is the New Black’ een vergelijkbare patroon getoond, waarin nieuwe afleveringen een jaar na de première datum worden toegevoegd.

Het is ook niet de eerste keer dat Netflix nieuwe seizoenen aankondigt kort na de serie première. Meerdere Netflix series zijn vernieuwd een paar dagen na hun release. De serie ‘Orange is the New Black’ werd zelfs vernieuwd voor een nieuw seizoen voordat er ook maar één aflevering beschikbaar was op Netflix.

Als je de Netflix Original ‘BoJack Horseman’ nog niet hebt gekeken, bekijk dan de 12 afleveringen van het eerste seizoen hier.
Comments are closed.