Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Breaking Bad spin-off Better Call Saul komt naar Netflix abonnees wereldwijd in 2014

Datum: 16/12/2013 | 3 reacties

Better Call SaulNetflix Inc. en Sony Pictures Television kondigen vandaag aan dat “Better Call Saul,” de langverwachte spin-off van “Breaking Bad,” exclusief beschikbaar zal zijn voor abonnees in Europa en Latijns-Amerika kort na de uitzending ervan in de VS, startend in 2014.

In de VS en Canada zal de complete eerste serie van “Saul” beschikbaar zijn voor Netflix leden na de seizoenfinale op AMC Networks. Door deze overeenkomst is Netflix de enige televisie-abonnementsdienst voor “Saul”, in opvolging voor het onlangs gestopte Breaking Bad.

Better Call Saul, met Bob Odenkirk en mede-gecreëerd en geproduceerd door Breaking Bad schepper Vince Gilligan, vertelt het verhaal van de in een winkelcentrum gevestigde superadvocaat Saul Goodman in de jaren voordat hij Walter Whites advocaat werd. Van parkeerboetes tot massamoord, van uitglijders tot obligatiefraude, Saul regelt het allemaal.

“Breaking Bad’ wordt algemeen erkend als een van de beste TV-ervaringen in deze nieuwe gouden eeuw van de televisie,” zegt Ted Sarandos, Netflix Chief Content Officer. “De serie is ook zeer populair bij Netflix abonnees wereldwijd. Deze spin-off belooft de traditie van het krachtige verhalen vertellen voort te zetten. We zijn er trots op om samen met Sony Pictures Television Saul Goodman naar onze abonnees over de hele wereld te brengen.”

“Komende na het overweldigende succes van ‘Breaking Bad’, zijn we zeer verheugd om onze samenwerking met Vince en Peter Gould voort te zetten en dat fans over de hele wereld ‘Saul’ kunnen omarmen,” aldus Steve Mosko, president van Sony Pictures Television.

Breaking Bad, de serie die eind september eindigde op AMC, volgde vijf seizoenen scheikundeleraar Walter White, gediagnosticeerd met terminale kanker, die met het maken van methamfetamine begint om zijn gezin te onderhouden en eindigt als een meedogenloze drugsbaron. De serie heeft tien Primetime Emmy Awards gewonnen, waaronder Outstanding Drama Series in 2013 en wordt door critici gezien als een van de beste dramaseries op televisie ooit.

Breaking Bad is al beschikbaar in alle Netflix gebieden.
3 reacties voor Breaking Bad spin-off Better Call Saul komt naar Netflix abonnees wereldwijd in 2014

  1. Joep - 15:37, 16-12-2013:

    Bon Odenkirk? Die ken ik niet. Wel ken ik een Bob Odenkirk, althans die naam heb ik meerdere keren in de aftiteling van een zekere serie gezien 😉

  2. Flixfilms - 16:17, 16-12-2013:

    Joep – 😉

  3. Rathod - 01:41, 05-03-2015:

    you’ve just described just about every day of my reitmerent. Each morning I wake up thinking there’s nothing really going on, and all of a sudden stuff starts, one thing leads to three others. things take off from there, and before you know it you’re looking forward to bed and some rest. Long live reitmerent. It’s so much better than nothing.