Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Bruce ‘The Boss’ Springsteen krijgt een rol in ‘Lilyhammer’

Datum: 31/10/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Bruce ‘The Boss’ Springsteen krijgt een rol in ‘Lilyhammer’

springsteen high hopesOp 21 november zal Netflix Original-serie ‘Lilyhammer’ terug keren met een derde seizoen, en verwachtingen voor het nieuwe seizoen zijn zeer hoog. Het budget en de ambities zijn enorm gestegen en nu heeft hoofdrolspeler Steven Van Zandt bekend gemaakt dat niemand anders dan muziek legende Bruce Springsteen een rol zal krijgen in het derde seizoen. Springsteen zal de eigenaar van een mortuarium spelen.

Bruce ‘The Boss’ Springsteen en Steven Van Zandt kennen elkaar goed. Van Zandt speelt in The E Street Band, die al vanaf 1972 met Springsteen opnemen en touren.

Van Zandt, die in de serie de rol van Frank ‘The Fixer’ Tagliano speelt, heeft meer inspraak gehad in dit seizoen in welke hij enkele afleveringen heeft geschreven en geregisseerd. Daarnaast is Van Zandt verantwoordelijk voor de muziek voor het gehele nieuwe seizoen van de award-winnende serie.

Ook Van Zandt’s vriend Tony Sirico zal een rol krijgen in seizoen 3. De twee speelden samen in de serie ‘The Sopranos’.

In ‘Lilyhammer’ verhuist de ex-maffioso Frank Tagliano via een getuigenbeschermingsprogramma naar Lilyhammer in Noorwegen. Maar het is nog niet zo makkelijk voor hem om zijn manier van leven aan te passen aan het rustige leven in Lilyhammer.

De serie is het resultaat van een samenwerking tussen Netflix en de Noorse kabelaar NRK, waardoor de serie in Noorwegen ook op tv wordt getoond.

Seizoen 3 van ‘Lilyhammer’ is vanaf 21 november te zien bij Netflix.

 
Comments are closed.