Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Chelsea Handler in zee met Netflix

Datum: 20/06/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Chelsea Handler in zee met Netflix

Chelsea HandlerDe stoute, brutale en eerlijke comédiennee Chelsea Handler gaat in zee met Netflix. Chelsea is razend populair door haar succes als non-fictie auteur, stand-up comédienne, talkshow gastvrouw en actrice. Momenteel presenteert zij de succesvolle latenight-talkshow ‘Chelsea Lately’, die voor het laatst te zien zal zijn in Augustus 2014.

Chelsea heeft namelijk haar stoute schoenen aangetrokken en Netflix benaderd voor een baanbrekende deal. Zij zal de eerste talkshow op de internet streaming dienst gaan presenteren die in 2016 in première zal gaan. De show zal net als bij ‘Chelsea Lately’ actuele onderwerpen als culturele kwesties en nieuws uit de entertainmentwereld bevatten, met een goede dosis van Chelsea’s eigen ongezouten mening. Ook zullen er nog interviews zijn met kenschetsende gasten. Maar dan allemaal in een nieuw jasje gestoken en on-demand.

‘Om in deze branche te kunnen blijven werken, wist ik dat ik iets bijzonders moest gaan doen zodat ik zelf ook geboeid zou blijven. Ik wilde bij de club van coole kids horen; ik benaderde Netflix om er zeker van te zijn dat deze kids wel degelijk cool waren en toen mijn vermoedens werden bevestigd, greep ik mijn kans, net zoals je doet als je iemand wilt versieren. Ik heb mij in lange tijd niet zo goed gevoeld en het Netflix-team is de meest vooruitstrevende, assertieve club waar ik ooit heb toe behoord. Ik wil de Sunset-sjahs hiermee echt niet beledigen, hoor’, zei Chelsea.

Naast de talkshow zal er ook een stand-upspecial in première gaan op 10 oktober 2014 gebaseerd op haar bestseller ‘Uganda Be Kidding Me’ dat gaat over haar reiservaringen en vier docu-comedyspecials die te zien zullen zijn vanaf 2015 met uiteenlopende onderwerpen zoals Politiek, NBA, Nascar en Silicon Valley.
Comments are closed.