Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Dave Coulier tekent voor ‘Fuller House’

Datum: 08/05/2015 | Reacties uitgeschakeld voor Dave Coulier tekent voor ‘Fuller House’
Dave Coulier / Joey Gladstone in 'Full House'

Dave Coulier / Joey Gladstone in ‘Full House’

Een paar weken geleden maakte Netflix bekend dat zij een vervolg zullen uitbrengen op de komedie serie ‘Full House’ met vele van de originele acteurs. De nieuwe serie is ‘Fuller House’ genoemd.

Een tijd lang was het onbekend of Bob Saget, Mary-Kate en Ashley Olsen, Dave Coulier en Lori Loughlin deel zouden uitmaken van de nieuwe serie. Nu is echter bekend gemaakt dat Dave Coulier, die in ‘Full House’ de beste vriend van Danny Tanner speelde, zijn rol als Joey Gladstone weer zal hervatten in ‘Fuller House’. De acteur plaatste hierover een bericht op zijn Twitter profiel.

Dit betekend dat alleen Bob Saget (Danny Tanner), Mary-Kate en Ashley Olsen (Michelle Tanner) en Lori Loughlin (Rebecca Katsopolis) nog in overeenstemming moeten komen met de streamingdienst. Netflix is momenteel in onderhandelingen met de acteurs.

Candace Cameron Bure (DJ Tanner), Jodie Sweetin (Stephanie Tanner) en Andrea Barber (Kimmy Gibbler) hebben een hoofdrol in ‘Fuller House’. John Stamos (Jesse) zal te zien zijn in een gastrol.

Regisseur Jeff Franklin, die meewerkte aan de originele serie uit 1987, is een van de makers van ‘Fuller House’.

‘Fuller House’ zal in 2016 in première gaan op Netflix.

 
Comments are closed.