Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

David Tennant in ‘Marvel’s Jessica Jones’

Datum: 27/01/2015 | 3 reacties

David Tennant Portrait SessionVoormalig ‘Doctor Who’ acteur David Tennant is benadert voor een rol in de nieuwe Netflix-Original ‘Marvel’s Jessica Jones’, zo maakte marvel.com afgelopen maandag bekend.

De serie over de superheld Jessica Jones, van de gelijknamige stripboeken, is een van de vier superhelden series die Marvel voor Netflix zal ontwikkelen en die samen de aanloop vormen naar ‘Marvel’s The Defenders’. Het eerste seizoen van ‘Jessica Jones’ zal in 2015 in première gaan en zal bestaan uit dertien afleveringen.

Krysten Ritter zal de rol van Jessica Jones spelen, die na een tragische einde van haar korte superhelden bestaan haar prive leven en carriere als detective weer probeert op te bouwen. Maar elke zaak lijkt weer een persoon met buitengewone krachten te betrekken.

Tennant zal de rol van de schurk Kilgrave spelen, een mysterieuze figuur van Jessica’s verleden wiens terugkeer schokgolven zal sturen door de wereld van de voormalige superheldin.

In de Marvel stripboeken maakte Kilgrave in Daredevil No. 4 (oktober 1964) voor het eerst een verschijning. Hij is een internationale spion die in de jaren 2000 een vijand vormt voor Jessica Jones en haar man Luke Cage (die in de Netflix-Original ‘Marvel’s Luke Cage’ zal worden gespeeld door Mike Colter).

Voor Tennant is dit zijn tweede Amerikaanse productie, in navolging van zijn rol in Fox’s serie ‘Gracepoint’, een remake van de Britse ‘Broadchurch’.
3 reacties voor David Tennant in ‘Marvel’s Jessica Jones’

 1. Renault - 22:49, 29-01-2015:

  Star trek tv series???

 2. Flixfilms - 14:39, 30-01-2015:

  Beste Renault,

  Wij hopen ook dat deze toegevoegd zullen gaan worden in de toekomst. Helaas hebben wij hier nog niets over vernomen. Maar houd onze site in de gaten, zodra wij hier iets over horen zullen wij een bericht plaatsen.

 3. Sharon - 17:38, 07-02-2015:

  Ik vroeg me af wanneer Haven seizoen 5 zal worden toegevoegd?