Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

De beste Oscar-winnende films op Netflix

Datum: 06/10/2013 | 3 reacties

Netflix biedt vele uren van vermaak, maar je wilt je tijd natuurlijk niet verspillen aan een middelmatige film. Daarom hebben wij hier een overzicht van de beste Oscar-winnende films op Netflix. Deze lijst is gebaseerd op onze eigen mening.

eternal-sunshine-of-the-spotless-mind-netflix-danmarkEternal Sunshine of the Spotless Mind
Joel Barish (Jim Carey) komt erachter dat zijn ex-vriendin (Kate Winslet) een experimentele medische behandeling is ondergaan om haar herinneringen aan hun tumultueuze relatie te laten wissen. Wanhopig besluit hij deel te nemen aan het zelfde experiment. Een mysterieuze drama die de award beste scenario won.

there-will-be-blood-netflix-danmarkThere Will be Blood
Een ambitieuze goudzoeker verandert een eenvoudig dorpje in een bloeiende stad, tot groot ongenoegen van een charismatische jonge predikant. Daniel Day-Lewis won een Oscar voor Beste Acteur, en de film sleepte nog eens 7 nominaties in de wacht.

no-country-for-old-men-netflix-danmarkNo Country for Old Men
Llewelyn Moss (Josh Brolin) stuit willekeurig op een bloederig plaats delict met een auto vol heroïne en twee miljoen dollar in contanten. Zijn besluit om het geld mee te nemen leid tot een oncontroleerbare spiraal van geweld. No Country for Old Men on 4 Oscars, waaronder beste film.

The Cove NetflixThe Cove
The Cove volgt Ric O’Barry, de trainer van 5 dolfijnen voor de rol van flipper in de gelijknamige televisieserie. De documentaire begint in Taiji, Japan waar de dolfijnenjacht in Japan wordt vastgelegd. Een boeiende documentaire die werd geprezen als beste van het jaar.

Pulp Fiction Netflix NederlandPulp Fiction
Een hamburger-liefhebbende huurmoordenaar, zijn filosofische partner, een drugsverslaafde prostituee, gangsters en een mislukte bokser bleken Quentin Tarantino’s ideale recept voor deze misdaad thriller met een komisch randje. De film werd in 1995 genomineerd voor 7 Oscars, maar ging alleen naar huis met de award voor Beste Script.

Traffic Netflix NederlandTraffic
Van de velden in Zuid-Amerika naar de VS laat de cocaïne handel zijn sporen van geweld, corruptie, dood en een tragisch lot van politie, rechters, gebruikers en leveranciers achter. Een fantastische misdaaddrama met Michael Douglas en Benicio Del Toro in de hoofdrollen die in

Alle Oscar-Winnende films op Netflix: Link
3 reacties voor De beste Oscar-winnende films op Netflix

  1. Reginald - 08:49, 08-10-2013:

    Film “Monster” staat niet op netflix terwijl hier aangegeven wordt is wel een beetje irritant maar foutje kan gebeuren!

  2. Admin - 20:09, 08-10-2013:

    Dank je wek voor je oplettendheid. Waarschijnlijk is de licensie verlopen en is hierom de film van Netflix verwijderd. Wij zullen het van onze pagina verwijderen.

  3. Freek - 17:35, 19-10-2013:

    De The Cove, No Country for Old Men en Traffic zijn ook helaas niet meer beschikbaar op Netflix in Nederland. Gelukkig zijn er nog genoeg Oscar-winnende films op Netflix over.