Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

De Beste series op Netflix Nederland

Datum: 17/11/2013 | 6 reacties

Op Netflix Nederland zijn vele Nederlandse en buitenlandse series te zien. Wij hebben een lijst samengesteld met, wat volgens ons, de beste series zijn op Netflix. Een groot voordeel van Netflix is dat er altijd volledige seizoenen van een serie worden aangeboden. Je hoeft dus nooit te wachten tot de volgende aflevering in een seizoen. Met nieuwere series kan het zijn dat niet alle seizoenen beschikbaar zijn, maar als de serie als wat ouder is zul je bijna altijd in staat zijn om alle gemaakte afleveringen te zien.

 

House of CardsHouse of Cards
Francis Underwood, een meedogenloos congreslid, doet er alles aan om aan de macht te komen in deze heilloze politieke dramaserie over macht, seks, liefde en hebzucht.

 

Breaking BadBreaking Bad
Een terminaal zieke scheikundedocent besluit samen met een voormalige student crystal meth te produceren en te verkopen om de toekomst van zijn familie te waarborgen.

 

Arrested DevelopmentArrested Development
Het verhaal van een rijke familie die alles is verloren en een zoon die alles doet om het gezin bij elkaar te houden. Een “arrested development”.

 

White CollarWhite Collar
Om zijn straf te ontlopen, stemt een oplichter in om een FBI-agent te helpen andere witteboordcriminelen te vangen maar zijn echte bedoelingen houdt hij voor zichzelf.

 

LilyhammerLilyhammer
Nadat hij heeft getuigd tegen een machtige maffiabaas, moet ex-gangster Frank “The Fixer” Tagliano de harde straten van New York verruilen voor de ijzige fjorden van Noorwegen om een nieuw leven op te bouwen tussen de inwoners van Lillehammer als de Noors-Amerikaanse Giovanni Henriksen.

 

JustifiedJustified
De Amerikaanse marshal Raylan Givens neemt de wet in eigen handen wanneer hij wordt geconfronteerd met boeven in de plaats in de Appalachen waar hij is opgegroeid.

 

Orange is the new blackOrange is the new black
Deze serie van de maker van ‘Weeds’ is het verhaal van een begoede New Yorkse die in een vrouwenbajes belandt nadat een misdaad uit haar verleden boven water is gekomen.

 

Modern FamiliyModern family
Deze Emmy Award-winnende sitcom volgt Jay Pritchett en zijn eclectische familie in hun omgang met de uitdagingen van het moderne leven van Los Angeles.

 

CalifornicationCalifornication
Een romanschrijver kampt met een schrijversblok en een zwak voor drugs, drank en seks terwijl hij worstelt om de relatie met zijn vriendin en dochter in stand te houden.

 

DexterDexter
De zachtaardige Dexter werkt bij de politie als onderzoeker van bloedsporen maar is daarnaast ook seriemoordenaar die andere moordenaars om zeep helpt.

 

Prison BreakPrison Break
Als zijn broer onterecht wordt veroordeeld voor moord, is een ingenieur vastbesloten om hem uit de beruchte Fox River gevangenis te bevrijden.

 

Sons of AnarchySons of Anarchy
De wapensmokkelende motorclub Sons of Anarchy grijpt de macht over haar stad maar raakt al snel in conflict met rivaliserende motorbendes, racistische groepen en de wet.

 

The KillingThe Killing
Deze misdaad serie is een remake van de populaire Deense tv-serie The Killing. De serie is goed ontvangen in de VS en heeft al 3 succesvolle series, die allemaal kunnen worden gezien op Netflix Nederland.

 

LutherLuther
Een toegewijde rechercheur probeert zijn privéleven op de rails te houden terwijl hij moet omgaan met de psychologische factoren die misdaden met zich meebrengen.

 

Lie to meLie to me
In dit procedurele misdaaddrama helpt Dr. Cal Lightman de politie, met behulp van zijn kennis van het menselijk gedrag, te bepalen of iemand liegt.

 
Alle series op Netflix Nederland: Link.
6 reacties voor De Beste series op Netflix Nederland

 1. frank - 18:32, 04-01-2014:

  Zet jericho er ook maar
  bij

 2. rico - 23:05, 15-03-2014:

  vergeet pretty little liars niet 1 van de beste zowiezo

 3. Linda - 01:13, 27-04-2014:

  HOMELAND!!!

 4. Peter bishop - 23:03, 28-04-2014:

  Vergeet ook Fringe niet! Zelden zo’n goede serie gezien!

 5. Netflix fan - 16:56, 26-05-2014:

  Fargo is vet!

 6. Nghushakala - 14:50, 05-03-2015:

  you’ve followed my blog at all you know I am not the hgsuet reader, more of a listener . I do have a really good book recommendation if anyone wants a good winter read. If your into