Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

De eerste Netflix-original film

Datum: 01/10/2014 | Reacties uitgeschakeld voor De eerste Netflix-original film

IMG_2472.CR2Netflix heeft een enorme stap weten te maken. Met hun eerste Netflix Original film ‘Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend’ zal voor het eerst een bioscoopfilm tegelijkertijd ook thuis bekeken kunnen worden via de streamingdienst. De film zal op 28 augustus 2015 in première gaan bij Netflix en in geselecteerde IMAX-bioscopen wereldwijd.

‘Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend’ is de eerste in een reeks die met de steun van Netflix op dezelfde dag in première gaat op de streamingdienst en in een aantal IMAX-bioscopen wereldwijd. Deze deal is revolutionair in de televisie- en filmindustrie.

De film is het volgende hoofdstuk in de saga ‘Crouching Tiger, Hidden Dragon’ en bevat veel thema’s uit de oorspronkelijke film uit 2000, maar verteld ook een eigen verhaal over verloren en prille liefdes, een legendarisch zwaard en de laatste kans op verlossing met een goede dosis Martial Arts in een epische strijd tussen goed en kwaad.

‘The Green legend’ is gebaseerd op de positief ontvangen vijfde roman in de Crane-Iron Pentalogy ‘Iron Knight, Silver Vase’ van auteur Wang Dulu. In de hoofdrol spelen Donnie Yen en Michelle Yeoh. Andere rollen zijn voor o.a. Harry Shum Jr, Jason Scott Lee, Roger Yuan, Eugenia Yuan en nieuwkomer Natasha Liu Bordizzo.

 
Comments are closed.