Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

De eerste Spaanstalige Original serie van Netflix

Datum: 24/04/2014 | 1 reactie

Netflix originalNetflix heeft aangekondigd dat zij met hun eerste Spaanstalige originele serie zullen komen. De comedyserie zal bestaan uit dertien afleveringen en zal volledig worden gefilmd in Mexico. De regisseur, Gaz Alazraki, is vooral bekend van “We Are the Nobles”, De meest populaire Mexicaanse film aller tijden. Voor dit project heeft hij wederom het team van “We Are the Nobles” samengevoegd.

“Wij vormden een bijzondere team voor “We Are the Nobles”, en we wisten allemaal dat wij wilden blijven samenwerken. Toen ik het team vertelde dat Netflix geïnteresseerd was in het produceren van de show, was de opwinding besmettelijk. Want vandaag de dag is er niemand cooler en meer innovatief dan Netflix,” zegt Gaz Alazraki.

De serie, met Luis Gerardo in de hoofdrol, zal in 2015 in première gaan en draait om een familie vete tussen de erfgename van een voetbalclub na de eigenaars dood. De serie bied een satirische, zeer vermakelijke blik in de wereld van het professionele voetbal.

“Wij zijn verrukt om te mogen samenwerken met het talent van “We Are the Nobles”. Gaz heeft een disruptieve visie en kan op een zeer creatieve manier verhalen vertellen,” zegt Ted Sarados van Netflix. “Dit is precies wat we zoeken voor onze eerste Spaanstalige serie. Wij zijn ervan overtuigd dat onze leden in een markt zo belangrijk voor ons als Mexico en Latijns Amerika, deze familie-comedy geweldig zullen vinden.” Momenteel is de aankomende Spaanstalige serie van Netflix nog ‘untitled’.
1 reactie voor De eerste Spaanstalige Original serie van Netflix

  1. Priscilla - 18:38, 29-06-2014:

    Hallo mijn vraag is waneer de originals op nederlandse Netflix komt.
    Gr priscilla