Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

De Gelaarsde Kat komt naar Netflix

Datum: 08/01/2015 | 2 reacties

Puss in Boots NONetflix en DreamWorks Animations hebben de handen ineen geslagen. Speciaal voor Netflix heeft DreamWorks een nieuwe kinderserie ontwikkeld, ‘De Avonturen van de Gelaarsde Kat’. Bekend van de Shrek films, schittert deze legendarische zwaardvechtende gelaarsde kat in zijn eigen serie, die vanaf 16 januari te zien zal zijn bij de streamingdienst.

In ‘De Avonturen van de Gelaarsde Kat’ (The adventures of Puss in Boots) vindt onze kleine held de verborgen stad San Lorenzo. Een mythisch land met eigenzinnige bewoners en een wonderbaarlijke schat, die dankzij een toverspreuk onzichtbaar is voor de buitenwereld. Wanneer de Gelaarsde Kat de betovering verbreekt moet hij vechten tegen een eindeloos legioen van invallers en plunderaars om de stad en de bewoners te beschermen.

In de serie, waarin avontuur, actie en komedie worden gecombineerd, draait elke aflevering om een bijzondere zoektocht. En met zijn befaamde zwaardtechniek, charme, gevatte stijl en kattenstreken is de legendarische en roekeloze kat telkens weer de held.

De Nederlandse cast wordt geleid door Sander de Heer als stem van de Gelaarsde Kat, samen met Thijs van Aken, Stephanie van Rooijen, Manon Zoer, Marlies Somers, Lucas Dietens, Marjolein Algera, Beatrijs Sluijter, Kirsten Fennis, Valentijn Avé en Merel Burmeister.

‘De Avonturen van de Gelaarsde Kat’ is de nieuwste serie in een snel groeiende lijst van originele serie die DreamWorks Animation voor Netflix creëert. Andere DreamWorks Animations op Netflix zijn ‘Turbo FAST’ en ‘All Hail King Julien’. Daarnaast zal er binnenkort een nieuw seizoen van DreamWorks Dragons volgen en het avontuurlijke DinoTrux.

Puss in Boots NO 2

Puss in Boots 3

 
2 reacties voor De Gelaarsde Kat komt naar Netflix

  1. elvira - 19:07, 08-01-2015:

    ik kan niet wachten

  2. raydell - 02:18, 14-02-2015:

    Hoeveel episode heeft her

  3. raydell - 02:18, 14-02-2015:

    Hoeveel episode heeft her