Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

De nieuwe feature van Netflix: Persoonlijke suggesties

Datum: 15/09/2014 | 2 reacties

New Feature NetflixVorige week is Netflix begonnen met de wereldwijde introductie van een nieuwe feature. De update zal automatische plaatsvinden. Met deze update zal het mogelijk zijn om persoonlijke suggesties naar vrienden en familie te sturen, die hun Facebook account aan Netflix hebben gekoppeld.

Wanneer jij bijvoorbeeld een leuke film of serie hebt gekeken op Netflix, verschijnt er na afloop een bericht met de vraag of jij de film of serie als suggestie naar iemand die jij kent wilt versturen. Wanneer jij dat doet, zal die persoon jouw suggestie zien in een nieuwe berichten sectie op de home pagina nadat zij inloggen – mits zij hun Facebook account hebben gekoppeld. Je kunt de suggestie ook versturen met een persoonlijke boodschap erbij.

Wanneer die persoon de aanbevolen content heeft bekeken kunnen zij jou ook weer feedback geven. Zo weet je of jouw vriend jouw suggestie te gek vond, of juist verschrikkelijk.

Maar wat nu als een vriend of vriendin naar wie jij een suggestie stuurt hun Facebook en Netflix account niet aan elkaar hebben gekoppeld? In dat geval zal de suggestie in hun inbox terecht komen. Je kunt suggesties dus alleen sturen naar je Facebook vrienden, hierdoor hoopt Netflix het gevoel van spam tegen te gaan en het gevoel van privacy te vergroten.

Deze nieuwe feature zal beschikbaar zijn op de browser, iPhone, iPad en consoles. Android ondersteuning zal later dit jaar worden geïntroduceerd.

Bekijk hier hoe het werkt.
2 reacties voor De nieuwe feature van Netflix: Persoonlijke suggesties

  1. adriaan - 18:43, 18-09-2014:

    zeer oud nieuws, kreeg vorige week al een melding of ik een film aan facebook mensen wilde aanraden o.o

  2. Simone - 01:01, 28-02-2015:

    Hallo, mijn idee was om een knop of instelling te maken dat je zelf in netflix een suggestie kan maken voor films of series die er nog niet opstaan. Om die op deze manier waarnaar mogelijk erop kunnen gezet worden.

    Met vriendelijke groet,

    Simone