Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

De nieuwe kids Original-serie ‘KONG – King of the Apes’

Datum: 02/10/2014 | Reacties uitgeschakeld voor De nieuwe kids Original-serie ‘KONG – King of the Apes’

KingKong PalmfriendsNetflix en 41 Entertainment kondigden vandaag een nieuwe Netflix Original CGI-animatie serie voor kinderen aan van uitvoerend producent Avi Arad, bekend van de iconische superheldenverhalen zoals de ‘Spider-Man’ franchise-films, de ‘X-men’ franchise-films, de ‘Iron-Man’ films en ‘The Incredible Hulk’. Maar ook van de zeer populaire kinderprogramma’s ‘Pac-Man’ en de serie ‘Ghostly Adventures’ die in 2013 van start ging.

Vanaf begin 2016 is de nieuwe kids Original-serie ‘Kong – King of the Apes’ te zien bij de streamingdienst. De serie start met een speelfilm, waarna er 12 afleveringen van een half uur zullen verschijnen.

De CGI-animatie speelt zich af op het zonnige Alcatraz Island in het jaar 2050. Het eiland is in de toekomst getransformeerd tot een indrukwekkende park voor de bescherming van natuur en oceaan waarin KONG, het sterkste dier op aarde met heel veel menselijke trekjes, de sterattractie is. Wanneer KONG ineens stapelgek wordt is hij in de aap gelogeerd en wordt hij nummer één vijand van de staat en verdwijnt achter slot en grendel. De schurk die hem erin heeft geluisd is nu vrij om zijn leger van robotdinosaurussen op de niets vermoedende wereld los te laten. Ironisch genoeg is KONG het enige wezen op aarde die sterk genoeg is om dit kwaad te bestrijden. Met behulp van drie jonge mensen die de waarheid weten en bereid zijn hun leven op het spel te zetten ontsnapt KONG terwijl hij probeert de wereld te redden.
Comments are closed.