Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

De top 3 animatiefilms toegevoegd op Netflix

Datum: 11/05/2014 | Reacties uitgeschakeld voor De top 3 animatiefilms toegevoegd op Netflix

Wekelijks worden er veel films toegevoegd aan Netflix. En ook deze week is er weer een breed scala aan titels toegevoegd. Niet alleen voor jou maar ook voor de kids. Zo zijn er ook weer enkele animatiefilms toegevoegd. Dit zijn onze de top drie animatiefilms van deze week:

1. Brave
BraveDeze award-winnende Walt Disney Pictures Pixar Animation Studio film vertelt het verhaal van de jonge Schotse prinses Merida van de Dubroch clan. Haar moeder probeert haar vanaf jonge leeftijd voor te bereiden op de troon. Maar Merida gaat veel liever haar eigen gang en haalt veel kattenkwaad uit. Haar vader lijkt haar hierin aan te moedigen door haar voor haar verjaardag een pijl en boog te geven. Maar gauw daarna hoort Merida dat er drie prinsen zullen komen en zullen strijden in een toernooi om haar hand. Wanneer Merida tijdens het toernooi de drie prinsen, en daarmee de drie andere clans voor schut zet, loopt de situatie al gauw uit de hand.

Overstuur rent Merida weg, het bos in en stuit daar op een oude heks. Merida vraagt haar haar moeder te veranderen. Maar wanneer haar wens op een onverwachte manier in vervulling gaat ziet Merida haar fout in. Nu is het een race tegen de klok om de spreuk ongedaan te maken, voordat zij haar moeder voor altijd kwijt is.

 

2. Shark Tale
Shark Tale“Working at t the car wash, oh oh yeah yeah. At the car wash yeah.” Wie kent het nummer van Christina Aguilera niet? Dit nummer was de soundtrack voor de Dreamworks film ‘Shark Tale’.

Oscar is een arme vis die graag beroemd en rijk wilt worden. Hij is bezig met allerlei trucs om snel geld te verdienen, zodat hij zijn baan bij de walvissen-wasstraat, de Whale Wash, kan opzeggen. Oscar heeft een afspraak buiten de ‘stad’ en stuit daar op de haai Franky, de zoon van de maffiabaas Don Lino. Franky gaat achter Oscar aan en probeert hem op te eten, maar omdat er een anker op zijn hoofd valt, weet Oscar te ontsnappen. Wanneer Oscar terugkeert naar de ‘stad’ noemt hij zichzelf de haaiendoder en wordt enorm beroemd. Maar Franky’s broer Lenny weet hoe het echt in elkaar zit. En wanneer er een echte haai de stad in komt, moet Oscar bewijzen dat hij een echte haaiendoder is.

 

 

3. Space Chimps
Space ChimpsHam III is de kleinzoon van de eerste chimpansee in de ruimte. Maar in plaats van een astronaut is Ham een stuntaap in een circus. Maar wanneer een onbemande ruimteschip van de NASA een zwarte gat in word getrokken naar een vreemde planeet, sturen zij wederom chimpansees de ruimte in om deze te redden. Om meer media aandacht te krijgen voor de missie word Ham benaderd om mee te gaan. Hoewel hij geen interesse heeft in de missie gaat Ham toch mee wanneer hij als een blok voor Luna valt, de onbevreesde luitenant van de missie.

Eenmaal op de planeet aangekomen krijgen de chimpansees te maken met de inheemse bevolking. En zij zijn niet bepaald gastvrij.

 

 

 
Comments are closed.