Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Derde seizoen ‘Lilyhammer’ binnenkort op Netflix

Datum: 20/10/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Derde seizoen ‘Lilyhammer’ binnenkort op Netflix

Lilyhammer S3Nog een maandje wachten en het derde seizoen van de succesvolle Netflix Original-serie ‘Lilyhammer’ gaat van start bij Netflix op 21 november 2014. De serie over Frank ‘The Fixer’ Tagliano heeft inmiddels internationale prijzen gewonnen, waaronder twee awards op het Monte Carlo TV Festival. Het derde seizoen zal bestaan uit acht afleveringen van ieder een uur en zal beschikbaar zijn voor streaming in Nederland, Denemarken, het VK, de VS en Canada.

Het nieuwe seizoen is een vervolg van de avonturen van de voormalige maffioso, en verklikker, Frank Tagliano (Steven van Zandt). Dankzij het getuigenbeschermingsprogramma van de FBI leidt Frank een nieuw leven in het Noorse Lilyhammer onder de naam Giovanni Henriksen. Maar een vos verliest zijn streken niet en het blijkt lastig voor Frank om zijn maffia verleden achter zich te laten.

In het derde seizoen reist Roar (Steinar Sagen) naar een sloppenwijk in Brazilië om zijn internetbruid te ontmoeten. Al gauw komt hij in de problemen en Frank en Togeir (Trond Fausa) moeten hem uit de penarie helpen in samenwerking met het Noorse ministerie van Buitenlandse Zaken. Die samenwerking verloopt echter niet soepeltjes, en wanneer een Amerikaanse ‘vriend van de familie’ opduikt in Lilyhammer zijn de rapen gaar.

Steven van Zandt speelt niet alleen de hoofdrol, maar is ook de uitvoerende producent, schrijver en componist van de serie. En alsof dat niet genoeg is zal hij ook zijn debuut maken als regisseur in de laatste aflevering van het derde seizoen. De Noorse Angelina Jordan, het achtjarige zangtalent en winnaar van ‘Norway’s Got Talent’ debuteert ook in de serie.

 
Comments are closed.