Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Derek, een Netflix original

Datum: 11/09/2013 | Reacties uitgeschakeld voor Derek, een Netflix original

DerekNu dat Netflix Nederland is gelanceerd, kunnen wij ook hier in Nederland heerlijk genieten van hun geweldige aanbod van films, series, documentaires, stand-up comedy en nog veel meer.
Voor ieder wat wils.

En naast het streamen van de bekende series zoals Dexter, Pretty Little Liars, Lost, Prison Break en Homeland, heeft Netflix ook eigen producties. Hieronder vallen de politieke drama House of Cards, de gevangenis drama Orange is the New Black, en de comedy Arrested Development. En morgen wordt hier de nieuwste Netflix original comedy Derek aan toegevoegd.

Comedian Ricky Gervais, bekend van o.a. The Invention of Lying, speelt Derek, een eigenzinnige man met een slecht postuur, een hart van goud en bovenal een voorliefde voor reality tv. Hij ziet het dan ook als de beste dag van zijn leven wanneer een documentaire team het bejaardentehuis bezoekt waar hij werkt. Maar niet iedereen is hier van onder de indruk.

Een hartverwarmend mockumentary over een groep buitenstaanders die leven op de marges van de maatschappij. De serie is al eerder op Netflix  gereleased in de VS en andere landen. En morgen zijn wij aan de beurt!
Comments are closed.