Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Derek’s tweede seizoen binnenkort beschikbaar

Datum: 08/04/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Derek’s tweede seizoen binnenkort beschikbaar

Derek Season 2De Netflix Original ‘Derek’ keert terug met een tweede seizoen. Vanaf 30 mei kunnen we genieten van zes nieuwe afleveringen van de bitterzoete comedydrama. De Emmy- en Golden Globe-winnaar Ricky Gervais is de brein achter de serie. Niet alleen schrijft en regisseert hij voor de serie, hij speelt tevens de hoofdrol en is uitvoerend producent.

“Ricky is een geweldige partner en met Derek heeft hij een hartverwarmend personage gecreëerd waar Netflix-leden van zijn gaan houden”, aldus Ted Sarandos, Netflix Chief Content Officer. “Zijn oog voor detail en de vastberadenheid waarmee hij de conventionele manier van verhalen vertellen op televisie wijzigt, komt precies overeen met wat wij proberen te doen met onze Original-series.”

Ricky zelf was enorm verbaasd over het feit dat mensen wereldwijd zo geraakt werden door de eerste serie. Hij hoopt met de nieuwe afleveringen evenveel indruk te kunnen maken en de emotionele band met de kijkers te kunnen versterken.

‘Derek’ vertelt het verhaal van een groep buitenstaanders die aan de rand van de maatschappij leven. Derek Noakes (Gervais) is een zachtaardige, onschuldige man die met veel toewijding in een bejaardentehuis werkt, en enorm gehecht is aan de bejaarden voor wie hij zorgt. Zij zijn vriendelijk en grappig en vertellen Derek graag verhalen over vroeger. De bewoners en medewerkers van het tehuis hebben een hechte gemeenschap gevormd en met de hulp van Derek’s positieve instelling en integriteit houden zij zich staande tijdens de moeilijkheden die soms op hen afkomen. Voor Derek komen andere mensen altijd op de eerste plaats en zijn goedhartigheid brengt hem veel nieuwe vriendschappen.

Behalve Derek is er ook Dougie, de huisbaas met een minder dan makkelijk leven; de geliefde mislukkeling Kev; en de slimme, geestige en hardwerkende Hannah, een collega in het bejaardentehuis en de beste vriendin van Derek.

Bekijk hier de trailer voor het tweede seizoen:
Comments are closed.