Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

DreamWorks Animation’s Turbo FAST vanaf 24 december exclusief op Netflix

Datum: 03/12/2013 | Reacties uitgeschakeld voor DreamWorks Animation’s Turbo FAST vanaf 24 december exclusief op Netflix

Turbo F.A.S.TEerste Netflix serie voor kinderen met hyperactief slakken stuntteam in de hoofdrol

Turbo en zijn Flitsende Actie Stunt Team dagen de wereld uit tot een slakkentempo wanneer ze wereldwijd op de dag voor kerst hun debuut maken: dinsdag 24 december om 9:01 uur. Vanaf dan  zijn de eerste vijf afleveringen van de gloednieuwe serie Turbo FAST van DreamWorks Animation exclusief in alle Netflix regio’s te bekijken.. De hele familie kan deze kerst de eerste vijf afleveringen streamen. Daarna zullen het hele jaar door nieuwe afleveringen worden toegevoegd.

De allereerste Netflix Original-serie voor kinderen, Turbo FAST van DreamWorks, is een komedie met een hoog octaangehalte: alles wordt doorgevoerd tot in het extreme wanneer Turbo en zijn team spannende avonturen beleven op de coolste raceparcours en de gekste uitdagingen aangaan. Het maakt niet uit hoe zeer alles uit de hand loopt: deze slakken steunen elkaar door dik en dun.

De leden van het stuntteam (Turbo, Whiplash, Zoef, Coole Kanjer, Witte Schaduw, Slipspoor en Chet) hebben al een schare fans na de speelfilm Turbo, van DreamWorks Animation, die eerder dit jaar wereldwijd in de bioscoop te zien was en al meer dan $ 280 miljoen heeft opgebracht. De gloednieuwe televisieserie diept de knotsgekke persoonlijkheden van het slakkenteam uit en gebruikt 2D-design om de snelle, opgevoerde wereld van het stuntteam op een stijlvolle manier in beeld te brengen.

“We zeggen al enige tijd dat Netflix voor een revolutie in de televisiebranche zorgt, en we zijn enthousiast dat we hier nu officieel deel van uitmaken,” zegt Jeffrey Katzenberg, CEO van DreamWorks Animation. “Ze zijn een fantastische partner en dankzij hun visie beschikken onze personages over een prachtig platform waarvan gezinnen wereldwijd kunnen genieten.”

“We zijn blij dat we kunnen samenwerken met de getalenteerde verhalenmakers van DreamWorks Animation om deze kerst aan gezinnen wereldwijd Turbo FAST te leveren, onze eerste Original-serie voor kinderen,” zegt Ted Sarandos, Chief Content Officer van Netflix. “De komende maanden komen er nieuwe afleveringen bij, dus kinderen hebben het hele jaar iets om naar uit te kijken.
Comments are closed.