Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

From Dusk Till Dawn: A Netflix Original serie’ binnenkort beschikbaar

Datum: 06/03/2014 | Reacties uitgeschakeld voor From Dusk Till Dawn: A Netflix Original serie’ binnenkort beschikbaar

From Dusk Till DawnNetflix, in samenwerking met o.a. El Rey Network, heeft vandaag aangekondigd dat afleveringen van ‘From Dusk Till Dawn: A Netflix Original series’ exclusief beschikbaar zullen zijn voor hun leden in Canada, Ierland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Scandinavische landen, vanaf 12 maart.

Gebaseerd op de cult klassieker van dezelfde naam, zullen de uur-lange afleveringen van ‘From Dusk Till Dawn’ wekelijks worden toegevoegd in Europa en Canada, binnen 24 uur na de VS uitzending. Hoewel Netflix meestal een nieuwe serie/seizoen in zijn geheel beschikbaar maakt voor zijn leden, zal ‘From Dusk Till Dawn’ zijn première krijgen op de nieuwe Amerikaanse televisie netwerk El Rey, waar de afleveringen een voor een zullen worden toegevoegd. Internationaal zal Netflix de enige aanbieder zijn van de serie.

Robert Rodriguez, voorzitter en oprichter van El Rey Network was de regisseur en executive producer van de 1996 cult klassieker, geschreven door Quentin Tarantino. Rodriguez kroop weer in de rol van regisseur voor vier van de tien afleveringen van de serie.

De 10-delige serie speelt zich af in de loop van een enkele avond, en volgt twee broers (Seth en Richard Gecko) in hun vlucht naar Mexico van twee Texas Rangers, na een bankoverval in Abilene, Texas. Onderweg komen zij ex-pastoor Jacob Fuller en zijn familie tegen. De Gecko’s gijzelen hen en stelen hun camper om de grens over te kunnen gaan. Chaos ontstaat wanneer de groep een omweg maakt naar een stripclub geleid door vampieren. Met de Rangers, de ondoden en een aantal van Mexico’s meest geharde criminelen achter hen aan, moet de groep vechten om tot zonsopgang te kunnen overleven. De serie gaat dieper in op de verhaallijn van de film en breidt deze verder uit, voegt nieuwe personages en achtergrondverhalen toe en verkent de Meso-Amerikaanse mythologie achter de wezens in de club.
Comments are closed.