Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Dusty en McQueen nu te zien

Datum: 01/07/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Dusty en McQueen nu te zien

Dusty in PlanesAfgelopen week zijn er twee films toegevoegd waar vele kinderen blij mee zullen zijn. In een wereld die bevolkt is door levende voertuigen kunnen we genieten van Bliksem McQueen in ‘Cars’ en ‘Dusty’ in Planes.

‘Cars’ verteld het verhaal van Bliksem McQueen, een donkerrode racewagen die leeft voor winnen en roem. Onderweg naar een belangrijke race valt McQueen slapend uit zijn trailer Mack. Hij word wakker in een onbekende plek en gaat direct in volle vaart op zoek naar Mack. Dit brengt hem langs Radiator Springs, waar hij per ongeluk de hoofdweg naar het dorp vernield. De rechter Doc Hudson beveelt hem als straf de weg te repareren.

Maar McQueen wilt zo snel mogelijk weer door en raffelt zijn werk af. Hierdoor moet hij telkens weer opnieuw beginnen. De dagen verstrijken en hij leert de dorpelingen van Radiator Springs steeds beter kennen. Hij raakt bevriend met de takelwagen Takel en de Porsch Sally en krijgt het zo naar zijn zin in het dorpje dat hij probeert er weer wat leven in te blazen. Maar niet iedereen is hier even blij mee. En zal hij op tijd in Los Angeles zijn voor zijn race?

Een favoriet uit ‘Cars’ is het kleine sproeivliegtuigje Dusty. En in ‘Planes’ zien we hoe het vliegtuigje voor zijn droom om mee te racen in een luchtrace. Iedereen verklaart hem voor gek, maar zijn beste vriend moedigt hem aan. Dusty oefent allerlei manoeuvres, maar moet nog veel trainen op snelheid en behendigheid. Skipper, een oude oorlogsvliegtuig besluit hem hierbij te helpen. Het enigste wat Dusty nu nog kan tegenhouden is zijn hoogtevrees.

 
Comments are closed.