Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Een Grote Rode Valentijn van Netflix: Clifford de Grote Rode Hond

Datum: 07/02/2014 | 2 reacties

Clifford de Grote Rode HondVandaag kondigden Netflix en Scholastic Media aan dat Netflix de exclusieve streamer zal zijn voor Clifford de Grote Rode Hond®. Alle Netflix leden zullen van de serie kunnen genieten vanaf Valentijnsdag, 14 februari – wat ook de verjaardag is van de grote hond.

De Emmy® award winnende, best beoordeelde series heeft ’s werelds meest iconische hond in de hoofdrol: Clifford. Zijn grote hart maakt hem een favoriet van kinderen en families wereldwijd. Gebaseerd op de best verkopende boeken serie door Norman Bridwell, eerst gepubliseerd door Scholastic in 1963, is de franchise uitgebreid tot 127 miljoen boeken in druk en blijft een literaire klassieker omarmd door ouders, leerkrachten en kinderen.

“We zijn verheugd om onze relatie met Scholastic met de toevoeging van Clifford, een van de meest populaire en tijdloze series, uit te breiden,” zegt Ted Sarandos, Netflix Chief Content Officer. “Wereldwijd erkent als de liefdevolle rolmodel die hij is, is Clifford een geweldige aanvulling op ons assortiment van gezinsvriendelijke tv-programma’s.

“Voor meer dan 50 jaar, door boeken en televisie, is Clifford ’s werelds meest geliefde en iconische hond geworden,” zegt Deborah Forte, president van Scholastic Media en executive vice president van Scholastic Inc. “Wij zijn erg blij dat met Netflix, kinderen en families altijd en overal Clifford kunnen kijken.”
2 reacties voor Een Grote Rode Valentijn van Netflix: Clifford de Grote Rode Hond

  1. alex - 22:11, 07-02-2014:

    maar samson is ook lief samson is liever

  2. anoniem - 12:13, 08-02-2014:

    Waarom alleen maar een deal over Clifford? Waarom hebben ze geen deal over de andere scholastic series zoals The Magic Schoolbus en Kippenvel (Goosebumps)?