Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Eerste beelden Daredevil vrijgegeven

Datum: 15/10/2014 | 1 reactie

Daredevil 1Netflix en Disney hebben de handen ineen geslagen om vijf series te creëren over beroemde superhelden van Marvel. De eerste serie is ‘Daredevil’ en nu zijn de eerste foto’s van de serie gereleased. Bekijk de foto’s hieronder.

De afbeeldingen laten hoofdpersoon Charlie Cox zien, die overdag de blinde advocaat Matthew Murdock is en ‘s-nachts zijn superhelden pak aantrekt.

De foto’s werden vrijgegeven tijdens de New York Comic Con (Comic-Mass). Ook werd er onthuld dat de serie zal worden gebaseerd op de comic Daredevil: Man Without Fear, het klassieke verhaal uit 1993 van John Romita Jr. en Frank Miller.

Naast Charlie Cox (Boardwalk Empire) spelen ook Rosario Dawson (Sin City) en Elden Henson (The Hunger Games: Mockingbird) mee in de serie.

‘Daredevil’ zal bestaan uit 13 afleveringen en zal volgend jaar exclusief op Netflix in première gaan.

De serie over ‘Daredevil’ is ook de eerste van vijf superhelden series die zullen worden gecreëerd in samenwerking met Marvel. De andere series gaan over Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage en The Defenders, een miniserie waarin superhelden krachten bundelen om het kwaad in de wereld te bestrijden.

Daredevil 2

Daredevil 1
1 reactie voor Eerste beelden Daredevil vrijgegeven

  1. Nieuwe beelden voor superhelden serie ‘Daredevil’ vrijgegeven | Flixfilms - 14:17, 02-01-2015:

    […] is de tweede keer dat Marvel beelden voor de serie heeft vrijgegeven. De eerste beelden vind je hier, waarin ook Matthew Murdock en Daredevil te zien […]