Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Exclusieve première Chris Tucker stand-up comedy special

Datum: 24/03/2015 | Reacties uitgeschakeld voor Exclusieve première Chris Tucker stand-up comedy special

Chris Tucker LiveActeur en comedian Chris Tucker heeft zijn eerste ooit eigen stand-up comedy special. ‘Chris Tucker Live’ zal op 10 juli exclusief op Netflix wereldwijd in première gaan. De special is gefilmd tijdens zijn optreden in de Historic Fox Theatre in Tucker’s geboorteplaats Atlanta, Georgia.

In de special keert Chris Tucker terug naar het podium waar hij van houdt en laat hij verbluffende komedie skills zien terwijl hij zijn ervaringen vanaf zijn jeugd tot nu met ons deelt. ‘Chris Tucker Live’ is het eerste project waarin Tucker zelf de hoofdrol heeft en produceert via zijn eigen bedrijf Chris Tucker Entertainment. De special is geregisseerd door Phil Joanou.

Chris Tucker is een internationale award-winnende acteur en comedian het meest bekend voor zijn rol als Detective James Carter in de ‘Rush Hour’ films. Tucker, die momenteel bezig is met zijn succesvolle VS komedie tour heeft zeer lovende recensies ontvangen wereldwijs, waaronder in Azië, Australië, het Verenigd Koninkrijk en het Midden Oosten.

 
Comments are closed.