Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Family Guy op toegevoegd op Netflix Nederland

Datum: 07/03/2014 | 2 reacties

Family GuyEindelijk is het zover. De disfunctionele familie van Quahog, Rhode Island is eindelijk te zien op Netflix Nederland. Seizoen 7 t/m 11 zijn nu voor alle Nederlandse Netflix leden te bekijken. Waarom de eerdere seizoenen niet worden aangeboden is helaas niet bekend en voor vele een kleine teleurstelling. Waarschijnlijk werden de rechten voor de eerdere seizoenen niet meer vrijgegeven of zijn deze te duur. Maar dat blijft helaas speculatie.

Family Guy is een animatie serie voor volwassenen en draait om een abnormale familie in een abnormale wereld. De bierdrinkende Peter Griffin en Lois, de huisvrouw met een spannend verleden zijn de ouders van drie kinderen. De depressieve Meg, de domme Chris en Stewie, een briljante baby geobsedeerd door geweld en moord en de beste vriend van hun mensachtige hond Brian.

De serie gecreëerd door Seth MacFarlane volgt het gezin in hun dagelijkse leven en hun vele absurditeiten en weet goed te spot te drijven met actuele gebeurtenissen, waarvoor de serie zowel wordt geprezen als bekritiseerd.
2 reacties voor Family Guy op toegevoegd op Netflix Nederland

 1. Alan - 21:25, 07-03-2014:

  Heel leuk dat de 11e seizoen is toegevoed!
  ik zag op wiki dat seizoen 12 al bijna klaar is op televisie
  wanner verwacht jullie hem op netflix te komen?

  netflix wordt steeds beter ik ben heel blij mee!
  keep up the good work!

 2. Karel - 23:15, 13-03-2014:

  Ehm 🙂 Family Guy staat toch al veel langer op (de nederlandse) Netflix?!