Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Geniet vanaf 9 augustus van de ijskoude Disney musical ‘Frozen’

Datum: 05/08/2014 | 3 reacties

Frozen FFTerwijl buiten de zon schijnt en de temperaturen oplopen, kunnen Netflix leden genieten van de ijskoude Disney musical ‘Frozen’. Slechts een paar maanden na vertoon in de bioscoop komt de film naar Netflix Nederland. De snelle release is vooral te danken aan de exclusieve rechten die Netflix eind vorig jaar heeft bemachtigd voor alle animaties en films voor betaal televisie uitgebracht door Walt Disney Studios. Dit contract is eerder dit jaar ingegaan.

In ‘Frozen’ zijn er twee prinsesjes in het koninkrijk Arendelle: Elsa, de troonopvolgster en Anna. Elsa heeft magische krachten waarmee ze sneeuw en ijs kan creëren. Nadat een spel met Elsa’s krachten uit de hand loopt en de kleine Anna per ongeluk gewond raakt, moet Elsa haar krachten verborgen houden voor de buitenwereld, en voor Anna. Maar Elsa heeft de grootste moeite om controle te krijgen over haar krachten. De meisjes leven hierdoor beide een apart bestaan in hetzelfde gesloten kasteel.

Jaren later sterven de koning en koningin wanneer hun schip zinkt, op weg naar een bevriend koninkrijk. Drie jaar later wordt Elsa 21 en is zij oud genoeg om de troon te bestijgen. Er wordt een groot bal gehouden en de twee zusjes zien elkaar en mensen van buitenaf weer voor het eerst in jaren. De altijd vrolijke Anna heeft de tijd van haar leven. Maar de zusjes krijgen al gauw ruzie en Elsa verliest de controle, haar emoties lopen uit de hand en haar magische krachten nemen de vrije loop. Elsa vlucht en laat onbewust Arendelle in een eeuwige en ijskoude winter achter. De dappere en optimistische Anna beloofd aan het volk dat de zomer terug zal keren en gaat op zoek naar haar zus. Maar Elsa voelt zich voor het eerst in jaren vrij en zichzelf en ziet het niet zitten om terug te keren naar Arendelle.

Vanaf 9 augustus kunnen we genieten van deze muzikale Disney klassieker op Netflix Nederland.
Bekijk de trailer hier.

 
3 reacties voor Geniet vanaf 9 augustus van de ijskoude Disney musical ‘Frozen’

 1. Lindy - 15:22, 10-08-2014:

  Ik kan de film niet terugvinden. Mijn dochtertje wil hem erg graag zien…..

 2. Marian - 11:32, 27-09-2014:

  Goedemorgen,

  Komt de Nederlandse versie ook op Netflix?
  Kan nu alleen de Engelse vinden?

  Groet

 3. Naam els smal - 15:30, 02-03-2015:

  komt deze film dit jaar op netflix. en weet u toevallig ook of de musical
  in nederland of belgie komt
  b.v.d