Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Gotham komt naar Netflix

Datum: 08/09/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Gotham komt naar Netflix

gothamDC Comic fans hebben vast al veel gelezen over de langverwachte serie ‘Gotham’. Warner Bros. Worldwide Television Distribution en Netflix kondigden onlangs aan dat elke seizoen van de serie beschikbaar zal worden voor Netflix-leden, nadat het op de reguliere televisie is vertoond. De overeenkomst houdt in dat Netflix als enige Subscritption Video on Demand dienst (SVOD) de serie gaat aanbieden in alle landen waar het beschikbaar is. De serie komt begin 2015 exclusief naar Netflix.

‘Gotham’ zal op 22 september 2014 in première gaan op Fox in de VS. Het eerste seizoen zal bestaan uit 16 afleveringen van een uur. Elke afleveringen is een geheel nieuwe kijk op het ontstaan van de superhelden en super-schurken van Gotham City.

De serie volgt de jonge rechercheur James Gordon en de onlangs verweesde Bruce Wayne. Zij ontmoeten elkaar in de verontrustende dagen voor de opkomst van de Dark Knight. Gotham City is bedolven onder corruptie die in het geheim de stad regeren, en het is aan Gordon om door deze lagen van corruptie heen te navigeren, terwijl hij zijn eigen opkomst maakt van groentje naar politie commissaris. Tegelijkertijd zien we de ontstaansgeschiedenis van een van de meest populaire en iconische superhelden van onze tijd – Batman.

De serie heeft een geweldige cast met in de hoofdrollen Ben McKenzie (‘The OC’), Donal Logue (‘Sons of Anarchy’), Jada Pinkett Smith (‘Hawthorne’) en Sean Pertwee (‘The Tudors’).

Bekijk de officiële trailer hier.
Comments are closed.