Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

‘Gotham’ krijgt zes nieuwe afleveringen

Datum: 15/10/2014 | Reacties uitgeschakeld voor ‘Gotham’ krijgt zes nieuwe afleveringen

gothamDe nieuwe Batman serie ‘Gotham’, die vanaf 2015 beschikbaar zal zijn op Netflix is net verlengd met zes afleveringen. Hierdoor zal het eerste seizoen bestaan uit 22 afleveringen in plaats van de oorspronkelijke 16 afleveringen.

Door de goede ontvangst door zowel kijkers als critici zijn de extra afleveringen toegevoegd. De pilot aflevering is in totaal door 14 miljoen mensen bekeken.

Netflix is overigens niet de producent van ‘Gotham’, maar zij hebben de distributie rechten verkregen waardoor de serie kort na uitzending in de VS beschikbaar zal zijn op de streamingdienst.

‘Gotham’ verteld het verhaal van de jonge wees Bruce Wayne in de turbulente dagen voordat hij Batman wordt. In de serie volg je ook de jonge onervaren agent James Gordon die uitgroeit tot de hoofdcommissaris van Gotham City.

Ben McKenzie speelt de rol van agent James Gordon en David Mazouz speelt Bruce Wayne. Donal Logue (Sons of Anarchy), Jada Pinkett Smith (The Matrix Reload) en Sean Partwee (Elementary) spelen ook in de serie.

Bekijk Gotham op Netflix in 2015.

 
Comments are closed.