Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Hemlock Grove keert terug met een tweede seizoen

Datum: 15/04/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Hemlock Grove keert terug met een tweede seizoen

Hemlock GroveOp vrijdag 11 juli zal het tweede seizoen van de Netflix-original ‘Hemlock Grove’ verschijnen op de service. Dit seizoen van de Emmy genomineerde, bovennatuurlijke thriller serie zal tien afleveringen van een uur bevatten en zal weer Famke Janssen in de hoofdrol zien.

‘Ik kan niet wachten om fans te laten zien wat het tweede seizoen voor hen in petto heeft. Al hun verwachtingen zullen worden overtroffen,’ zegt uitvoerend producent Eli Roth. ‘Netflix is een ongelofelijke partner. Zodra we met het verhaal een gevaarlijke richting wilden inslaan, stimuleerden ze ons om zelfs nog een stapje verder te gaan, naar een nog engere, donkerdere en sensuelere plek. We garanderen je dat je nog nooit zoiets op televisie hebt gezien.’

‘Hemlock Grove’ verteld het verhaal van een onwaarschijnlijke vriendschap tussen Roman Godfrey (Bill Skarsgård) en Peter Rumancek (Landon Liboiron) en de vreemde gebeurtenissen in hun stadje Hemlock Grove. Op het eerste gezicht lijken de jongens helemaal niets gemeen te hebben. Roman is de jonge erfgename van de familie die het stadje heeft opgericht. Peter is een zigeuner en een buitenbeentje. Maar beide hebben zij een monsterlijk geheim dat wordt onthuld.

In het tweede seizoen zien we hoe het stadje probeert om te gaan met het bloedbad dat is aangericht door een van hun meest dodelijke wezens. Roman en Peter worden geconfronteerd met de realiteit van volwassenheid en de nieuwe verantwoordelijkheden die dat met zich meebrengt. Roman’s zus Shelley is nog steeds verdwenen en dat komt zijn al slechte relatie met zijn moeder (Famke Janssen) niet ten goede. Intussen wordt Peter gedwongen om een baan te zoeken, nadat zijn moeder is weggestuurd, en gaat hij bij Destiny wonen. Ondertussen verschijnt Miranda Cates in Hemlock Grove, op zoek naar een nieuw leven. Zij heeft een ongekend effect op Peter en Roman. En Norman, die nog altijd de weg kwijt is door het verlies van zijn familie, moet omgaan met de harde waarheid die worden onthuld over degenen van wie hij nog altijd houdt.

‘Het tweede seizoen van Hemlock Grove is een spannende mix van passie, intriges en bovennatuurlijke spanning die op raadselachtige, fascinerende wijze samenkomen,’ zegt Ted Sarandos, Chief Content Officer bij Netflix. ‘Door de intensiteit en spanning bereikt de serie een nieuw niveau en wordt de deur geopend naar een volstrekt nieuw hoofdstuk waarvan onze leden zullen smullen.’
Comments are closed.