Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Hemlock Grove krijgt nog één seizoen

Datum: 09/09/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Hemlock Grove krijgt nog één seizoen

Hemlock GroveIn 2015 zal het derde en laatste seizoen van de Netflix Original Horror ‘Hemlock Grove’ exclusief te zien zijn bij Netflix. Dit maakte de streaming dienst onlangs bekend. Het laatste seizoen zal bestaan uit 10 afleveringen en zal de serie afsluiten. De exacte datum van de lancering van het nieuwe seizoen is nog niet bekend.

‘Hemlock Grove’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van Brian McGreevy en verteld over  de bizarre moorden van bovennatuurlijke aard in het griezelig stadje Hemlock Grove in Pennsylvania. Het stadje wordt (onofficieel) beheerst door de steenrijke familie Godfrey.

Het is nog niet bekend waar het derde seizoen over zal gaan. Maar laten we even snel samenvatten wat er in het tweede seizoen is gebeurt. Roman worstelde met  zijn stroeve relatie met zijn moeder, terwijl hij probeerde om te gaan met zijn ongewenste transformatie naar Upir en de verdwijning van zijn zus, Shelley. Peter trok in bij Destiny en moest aan geld zien te komen nadat zijn moeder werd gearresteerd. Ondertussen arriveert nieuwkomer Miranda Cates in Hemlock Grove en heeft een ongekend effect op Peter en Roman. En Norman, nog aan het bijkomen van het verlies van zijn familie, wordt geconfronteerd met harde waarheden over de mensen die hij lief heeft.

Eli Roth zal zijn taak als producent weer oppakken voor het derde seizoen, dat een zenuwslopend einde belooft te worden. “Wij zijn zo dankbaar voor de fans van ‘Hemlock Grove’ die ons zo intensief gesteund hebben gedurende de twee seizoenen. Wij kijken ernaar uit om het aller laatste seizoen naar donkere en onverwachte plekken te nemen, en om kijkers de ‘killer’ finale te geven die ze zijn gaan verwachten van ‘Hemlock Grove’, aldus Roth.

Het tweede seizoen bestond de cast o.a. uit Famke Janssen, Bill Skarsgård, Landon Liboiron, Dougray Scott, Madeleine Martin, Madeline Brewer en Kaniehttio Horn. Vooralsnog is er niets bekend over de casting voor seizoen 3. Maar we kunnen er redelijk vanuit gaan dat deze acteurs hun rollen zullen hervatten voor het laatste seizoen.

 
Comments are closed.